"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım burdaki arkadaşlarım çok içtendir şimdi işleri var sitede değiler bizim topiç çok içten okadar topiç gezdim biz aramıza gelen herkesi aramız alırız
sen daha çok yenisin hamile kalma şansın yüksek eşin göründümü

kızlar hepinize merhaba nasılsınız internetin yoktu ne zamandır süresi doldu tekrar açtırdık. sizleri merak ettim ne güzel haberler aldım MAKBERCİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKK SEVİNDİM Allah analı babalı büyütsün inşallah. İnşallal isteyen herkese de nasip olur. ricbery gün ağlama makber derin ebrar adını sayamadığım tüm kızlar nasılsınız . bu arada ben çok iyiyim çarşamba doktora gidicez bu arada sizden sonra bi haber daha aldım bebeklerimiz ikizmiz . umarız çarşamba günü güzel haberlerle geliriz. maşallah teyzeleri geçen konrollerde bi sorun yoktu. umarız bunda da Allahın izniyle çıkmaz. Allahımdan en içten dileklerimlerimle istiyorum inşallah hepinize nasip eder.
canımm çokk sağol ay bende seni tebrik ediyorum demek ikizmişş ne güzel yaa çok sevindimmm Allah sağ salim kuağımıza almayıda nasip etsin inşallah
makbuş nerdesin gız datlu hamiş gelseneee aa bide listeyi güncellesene yaa bakalım bi kimler var kimler yokk unuttum bile listedekileri valla:)
canommm yaa lisete çok karıştı son zamanlar verilen yeni tarihler karıştı o yüzden ben sadece son halini koyarım herkes yeni tarihini söyler olurmu
kızlar benide aranıza alır mısınız? 6 aya girdim evliliğimde dün dr dan hiç bi sorunum olmadığını anladım.ama ben biran önce bebişimi görmek istiyorum.rabbim isteyen herkese versin.bu cuma memlekete gidiyorum herkes hamilemiisn sorularıyla bunaltıcak beni.kızlar ne olur dua edinde dönüşte çifte mutluluk yaşatayım eşime.çok istiyorum hemde çok.eltimin çocuğu var.kayınvalidem bile hep onun evine gidiyor.kendimi çok mahsun hissediyorum.içime atıyorum ama üzülüyorum da
canımm hoşgeldin aramıza sakın panik yapma olmuyor die ve kimsenin sözünede üzülme Allah elbet en hayırlı zamanını bilip yollayacaktır meleğini sana
hoşgeldin makbarim yenimi uyandın güzel hamiş
temizlkği bitirdinizmi
hoşbuldum canımm yeni değilde geç kalktım kahvaltı falan yaptım ortalığı topladım bakıyım dedim birazdan dışarı çıkıcam ufaklığı okula götürücem bende sağlık ocağına gidicem ebe çağırmışta

selam kizlar hastayimmmmmmmmmmm, 37.8 genelde atesim ucbucukta doktoara gidecegim:(( domuz gribi olabilir, gerci korkmuyorum oyleyse de oyle!! sizler iyisiniz umarim

geldiiim papatipapati şimdi yanında olsam sana bi fiske atardım :))) kız daha dur 6 ay olmuş dr bişeyin yok demiş eşinde gitsindr umarım ondada bişey çıkmaz.. ha fiske olayınada kızma :)) hani bebek diyenlerede daha düşünmüyoruz hayatımızı yaşayacağız de.
bende o devreden geçtim ama bak 4 sene olacak nerdeyse merak etme 1 sene normalmiş ama sen 6 aylık olmuşsun sen bana bakma ben eserekliyimdir :(( ha bu arada aramıza hoş geldin..

günn çok çok geçmiş olsun bacım ya yat dinlen umarım değilsindir ılık bi duş alsaydın belki biraz düşerdi ama dr gitmeyide ihmal etme..

sevalcim niye akıl verdiğini düşüneyimki..
sağol sen bana moral veriyon valla eşiminde öyle bana alınacak bi durumu yok.. o hiç aldırmıyo bu beni çıldırtıyooo...
güç olayına gelince ben çok yıprandım be seval bu bebek isteminden değil daha başka şeylerden..
ammaaan bana sabah gene esmişlerdi bi hamile duyayım yine böyle olurum:((
ha bu arada vallahi rüyamda bu hamile olan yiğenimi,ve başka bitane daha var oda 5 aylık evli onuda hamile olarak gördüm sabah duydum şaşırdım bakalım ötekide hamile olabilir..
bide komşunun kızı vardı 3 sene olacak evleneli rüyamda görmüştüm bebek tedavisi görüyormuş dün duydumki gerçektede doğruymuş :)) bana bişeyler oluyo bu aralar yerimseniben
makber beni tekrar yaz listeye olurmu 28 aralık.

selam güzeller kırmızılar göründü benim umutlar 2010 a kaldı umarım yeni yıl hepimize hayırlı gelirrrr
makbuşcum yeni tarihimmm 4 ocakkkkk umarım yeni yılda hiç gelmez kırmızılarrrrrrr
şimdi bişeyler yemem lazım akşama görüşürüzxzzzz

selam kizlar hastayimmmmmmmmmmm, 37.8 genelde atesim ucbucukta doktoara gidecegim:(( domuz gribi olabilir, gerci korkmuyorum oyleyse de oyle!! sizler iyisiniz umarim
canımmm çok büyük geçmiş olsun inşallah dediğin gibi değildir bitanem gelir gelmez haber ver bize olurmu

kızlar yine ben yaa vazgeçtim sağlık ocağına gitmekten havada buz gibi evdeyim bugünde

HEPıMıZE UĞURLU GELıR ıNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

KASIM AYI LıSTEMıZZZ......

Lilyum....................?
esmaaa0202..........?
integral0027...........?
GokceRana23........?
uhde.......................?
richberry................?
merseray................?
ltuana....................?
aysen_34................?
Derinsu...................?
ceylan83................?
zorxx......................?
ebrar_53.................?
tüliny......................?
gundogmadan......?

ARALIK AYI LıSTEMıZZZ......

özçeliksena...............2 aralık
nurunayn..................28 aralık
sevalemre.................30 aralık

OCAK AYI LıSTEMıZZZ......

bersuuu..................4 ocak

HAMıŞLERıMıZZZ....
MAKBER.............:nazar:

rapunzel_82......:nazar:

betty0................:nazar:

semafatih..........:nazar:

sevilim...............:nazar:

aglama..............:nazar:

ummahan_d.......:nazar:

butterflydsd....... :nazar:

caneylom.......... :nazar:

cssa....................:nazar:

halidedip............:nazar:

eylul....................:nazar:

ynlz.....................:nazar:

terihini verenleri düzelttim kasımda kalan hanımlar sizlerde yeni tarihinizi verin oldumu​

selam kıslar inşallah topiğiniz uğurlu gelsin. beni de ekler misiniz? 18 aralıkkk
ben bu ay çok çalıştım dersime kasıklarımda ağrı var.

huuu seval ordamısın 2010 giriyoruz dimi ay yıllar gün gibi akıp geçiyo bakalım 010 ilk hamilesi kim olacak??

Back
X