"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar mrb...makbuşum beni listeden sil yeni tarihimi belli olunca veririm....güncüm çooooooook geçmiş olsun allah korusun inşallah hemen düzelirsin...

kızlar bugün hapım bitti..dua edin hemen adet olayım...ben deliyim ya valla bu evlat sevgisi nasıl bişeymiş başıma gelmeyen kalmadı ne acılar çektim 3 ay dinlen tekrar başla..allah hayra çıkarsın...

seval bişey demicektim öylesine dedim eşim yarın şehirdışına çıkıyo cumaya gelecek akşam güzel bi yemek yapayım yemek bölümüne bakayım dedim ama değişik bişey yok..
dün yemekteyiz antalyadaydı ay o ne öyle o kadınlar bilmiş bilmiş bakalım neler yapacaklar.

merhaba arkadaşlar..siteye yeni katıldım,daha önceleri de takip ediyordum ama duygudaş olunca üye olmaya karar verdim..tabiki ben de hayırlısı ile çocuk sahibi olmak istiyorum..burada duygu ve düşüncelerin paylaşılması kişisel deşarj olmayı sağlıyor.çevrenizde çok fazla konuşamıyorsunuz çünkü..mesajlarınızı bekliyorum..

kızlar öncelikle hepiniz hoş geldiniz sizin duyguunz bizim duygumuz :))
benim size ilk masajım umarım önümüzdeki ay HAMıLEYıM TOPıĞıNE BAŞLIK ATARSINIZ..

Sonbahar sen hamılemısın benmı yanlıŞ okudum hayırlı olsun deĞılsende sende muradına eresın..

Back
X