Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn canım inşallah pazar günü aynı duyguyu bende yaşarım :Saruboceq:evet kalbının o hızlı hızlı atısları harıkaydı ya.. onu gorup duyup sevıncten ağlamamak mumkun degıl.allahım herkese nasıp etsın.
aminn canım inşallah pazar günü aynı duyguyu bende yaşarım :Saruboceq:[/QUO
umarım cnm hersey yolunda gıder. cok stres yapmıstım doktorun yanına gıtmeden once henuz daha çok ufak oldugu ıcın acaba mı dıyo ınsan gormeden ınanamıor. ama stres e hıc gerek yok. o anın tadını cıkar:)
ay anladım canım benimm Allah kabul etsin bitanemyok canım yaa .sıkkın değilde buara oruç tutuyorum allahım kabul ederse borçlarım vardı .oyüzden biraz durgunum yani.orucumu yeni açtımda .
oy teyzoşu yiycek onu hele bi doğsunda hayırlısıyla .
amin canım inşallahh bişey sormak istiyorum sana benimde 6+3 ama dün doktor bakmadı neden olabilir vee sana alttanmı baktı?umarım cnm hersey yolunda gıder. cok stres yapmıstım doktorun yanına gıtmeden once henuz daha çok ufak oldugu ıcın acaba mı dıyo ınsan gormeden ınanamıor. ama stres e hıc gerek yok. o anın tadını cıkar:)
ay anladım canım benimm Allah kabul etsin bitanem
amin canım inşallahh bişey sormak istiyorum sana benimde 6+3 ama dün doktor bakmadı neden olabilir vee sana alttanmı baktı?
yaptım bitanem geçen gökçemde demişti msnden evi su bastığı gece yatmadan önce yaptımmakbuşum sen dediğimi yaptın demi .hani şükür namazı demiştim yaa .
tamam tatlım ekliyorum yeni tarihiniselam kızlar makbuşcum beni halandaha listeden silmemişsin şekerr
regl tarihim 31 aralığa ertelendi kırmıız kartı gördüm yeşile geçmyei bekliyorum opuyorumnanaktan
anladım canım benimde alttan bakmadı hiç pazar gününe özel randevu verdi hayırlısıyla duyucaz inşallahhcnm bakmama sebebını bılemıorum ama ben alttan muayene olmadım hıc. sureklı ult.da bakıor doktorum.