Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldım kızlar nasılsınız makbercım gecmıs olsun hamıleyken olur oyle tatlı agrılar stres yapmamaya calıs. yaaaa arkadaslar bende sızınle yazısmak ıstıyorum sız eskısınız bırbırınızı cok ıyı tanıyosunuz bende sızın aranızda olmak ıstıyorum.
günüm çok geçmiş olsun datlum daha iyimişsin kib
nuruncum sonbahar sizler nasılsınız bakimm
canım arkadaşım gelmiş seninkiler .hadi hayırlısı tatlım inşallah bebişin gelicek son yakılma işleminden sonra .napalım geç olsunda güç olmasın değilmi .öpüyorum datlummmcanım günüm yaa çok sevindim iyi olmana vallahi çok şükür Allahıma:Saruboceq:
niye manyak olasın kısss.hastasın diye bebiş düşünmeyecenmi delümmmm:)))inşallah iyi çıkar cnm.
kızz dünde dedim mızmızım bilemiyom valla tiroid olayından çakmıyorum hiç kuşum ya.
kıslarr selam herkese...
sevalim taidlatlar bitmemiş daha Allah kolaylık versin datlum..hayırlı işler cnm benimŞeniz
nurcum Allah kavuştursun cnm..cumaya ne kaldı şurada..inşallah su gibi geçer iki gün.
yeni gelen arkadaslar hoşgelmişsinizz...makbuş sen bu listeyle nasıl baş edecen kısss...ama bide bişey dicem..yanlış anlaşılmam umarım...herkes gelip gidip adını yazdırıyo listeye ama bi daha pek ugramıyorlar...listeyi tutmanın anlamı bana göre biraz farklı...bizler mesela aylardır topicteyiz ayrılmadık hiç.sürekli ugrayanların listede olması daha anlamlı geliyor bana..umarım anlatabilmişimdir.Allahım hamile olmayı dileyen herkese hayırlı hamilelikler nasip etsin:Saruboceq:
ben yatıyorum kızlarr.geç bile kaldım...adetim sökülmeye başladı bu arada..
yarayı dondurduktan sonrada yine 1 ay kadar yasak olur muhtemelen..yani ben ocaktada hamiş olamıcam((belki şubata Allah kerim..iyi geceler kıslar.
oyy makbuşum korkma bitanem herkesde oluyo ağrı .bebişin büyüyo maşallah .bulantıda iyiye işaret sağlıklı gebeliklerde olması gereken bişey .sen bolca dinlen tatlım .inşallah hiçbir sorun yok ve olmuycakda...günaydın fıstıklar ya ben dün geceden beri çok fenayım aşırı bulantım ve ağrım var(( gece korktum ağladım hep ağrıdan mafoldumbenne ağrısı onuda çözemedim ama midem hala bulanıyor ve hiçbişey yemek istemiyorum..
sevalim yine görüşemedik .sana kolay gelsin fıstığım .güle güle kullan banyonu .öptüm senide..günaydın canlarım
ebroşum senle görüşemedik ninişala bugün görüşürüz kuşum iyisin umarım sağol tatlım en iyiyleri sizin olsun canım çok öptüm seni canım
makberim neyin var canım çokmu var ağrın şu an ansılsın için ferahtut her şey yolunda umarım bitanrm
loçkam canım ağol dua edinde evimi bir an önce temizliyeyim loçkam bugün gider evi temizlemeye başalrım sen nasılsın evet loçkamd ediğin giib katılıyom sana ben diyecektim yanlış analşılr diye demdim bu konuda san katılıyomloçkam hayırkı işler
gökçoşum canım inişlah senin evlatlarında olur seende yaramazlıkların dan yakınırsın bitanemmmmmmm
nurum kız zehirlendim yazmışsın geçmiş olsun şimdi nasılsı canım
canım nasılsın?başladınmı küre .umarım bu vesileyle bebişin gelir .öpüyorum seni..gundogmadan. ebrar makbuş sevalemre derinsu zoxx
günaydınlar kızlarrr ve daha aklıma gelmeyen arkadaşlar opuyorumnanaktan