Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aramızdasın zaten .biz buraya gelen her arkadaşa kucak açıyoruz .umarım sende hep burda olursun ve muhabbetimiz daim olur .yanlış düşünme sakın tatlım .aramızda herkese yer var bunu unutma..ben geldım kızlar nasılsınız makbercım gecmıs olsun hamıleyken olur oyle tatlı agrılar stres yapmamaya calıs. yaaaa arkadaslar bende sızınle yazısmak ıstıyorum sız eskısınız bırbırınızı cok ıyı tanıyosunuz bende sızın aranızda olmak ıstıyorum.
canımmm yaa inşallah dediğin gibidir bilmiyorumki ben mi pimpirikliyim bu kadar ama ciddi anlamda korktum yani..bugünlük sadece aşırı bulantım oldu dediğin gibi belirtiler full time devam kaydirigubbakcemile3
selam hanımlar kendimi iyi hissettim bi bakınıyım dedim ama çıkıcam yine yemekten sonra iyi hissedersem gelicem öpüyorum sizi
günüm hoşgeldin canım ya enfeksiyonmu kaptın bu sefer de kıyamam yaa off nolcak bu halimiz hamileyizidr die dogru dürüst tedavi bile olamıyoruz ama inş hamişsindir canım adet günün ne zamandı canım
bende bugün bır topıcte okudum ovulasyon testlerı yapanlardı sanırım 2 hamıle var ordada hemde bırı daha ılk aydan kalmış hamıle dıjıtal ovulasyon testı kullanmıs ılk aydan gülen yüz çıkınca ılıskıye gırmıs 2 gün üst üste hemencık hamıle ne sans dıgerıde ovulasyondan ıkı gün önce gırmıs ılıskıye tam ovulasyon günü esı sehır dısındaymıs olmamıs çok üzülmüş ama o ıkı gün önceden kalan spermler döllemıs yumurtayı ve o da hamıle Allah ım bızede yasat bu duyguları yarabbım amın