• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sagol nuruncum bende iyiyim napalım ev kadını olunca anca gezmelerle kendimizi avutuyoz:)))
zehselcim sende hoşgeldin canım naber

huhu kizlar, ay firildak gb donuyorum ben yine, disari ciktim geldim firildak oldum. cunku bademcigim kotu enfeksiyon bas donmesi yapiyor. doktor uc gune gecmezse antibiyotigini al demisti. gecmedi, antibiyotik var ama ya hamileysem???????????? icinde hamileler icmemeli yazio!!!
kan testi yaptirmadim nasil olsa degilimdir heyacan yapmayayim dedim ama digital idrar testi aldim 4 gun oncesinden haber verir dior, yarin deneyecegim!!!! ya degilimdir de iste odum kopuyor ya bir de hamilyesem antibiyotik alirsam diye. niye boole uzun uzun yazdim 15 euro verdim test de icime oturdu :smiley-cool:

yeni arkadaslar merhabalar eski ekip iyisiniz insallah.
ohoo makbusum ne stres yapion kapi gb bulanan migden var elinde:)))))))))) bulanti varsa garantidir kuzum bosuna uzulme :nazar:

günüm hoşgeldin canım ya enfeksiyonmu kaptın bu sefer de kıyamam yaa off nolcak bu halimiz hamileyizidr die dogru dürüst tedavi bile olamıyoruz ama inş hamişsindir canım adet günün ne zamandı canım

iyi yapıyo gökçcim zaman başka türlü geçmez.
gün sanda çok geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin..

hosbulduk gökçerana ıyılık senden naber tatlım işteyım çıkıcam yarım saat sonra bakyım dedım sıze

zahsel napayım iyi olmaya çalışıyorum ..
oh kızlar gelmeye başladınız ne güzel..
ebrar nasılsın umarım iyisindir..

ben geldım kızlar nasılsınız makbercım gecmıs olsun hamıleyken olur oyle tatlı agrılar stres yapmamaya calıs. yaaaa arkadaslar bende sızınle yazısmak ıstıyorum sız eskısınız bırbırınızı cok ıyı tanıyosunuz bende sızın aranızda olmak ıstıyorum.
canım aramızdasın zaten .biz buraya gelen her arkadaşa kucak açıyoruz .umarım sende hep burda olursun ve muhabbetimiz daim olur .yanlış düşünme sakın tatlım .aramızda herkese yer var bunu unutma..
canımmm yaa inşallah dediğin gibidir bilmiyorumki ben mi pimpirikliyim bu kadar ama ciddi anlamda korktum yani..bugünlük sadece aşırı bulantım oldu dediğin gibi belirtiler full time devam kaydirigubbakcemile3

selam hanımlar kendimi iyi hissettim bi bakınıyım dedim ama çıkıcam yine yemekten sonra iyi hissedersem gelicem öpüyorum sizi

canomm sevindim ağrının geçmesine .panik yapma bunlar normal şeyler .umarım kısa zamanda atlatırsın bitanem..öptümmm

günüm hoşgeldin canım ya enfeksiyonmu kaptın bu sefer de kıyamam yaa off nolcak bu halimiz hamileyizidr die dogru dürüst tedavi bile olamıyoruz ama inş hamişsindir canım adet günün ne zamandı canım

zaten gribim sali gunu pat diye kesildi doktora gittigimde gribin lafini bile etmedi bademcigin sis dedi o ates yapmis dedi. kendi gecer gecmezse antibiyotigi al dedi, gecmedi artti hatta; aman hamile falan degilim bal gb biliom bunu tovbe tovbe Rabbim bilir sadece de degilim die dusunuyorum ama dedigin gb ilac alincakken insan korkuyor. cunku ben hamile oldugum ay, emar kapisindan dondum, eyvah ya hamileysem die tam emara giricekken vazgectim dedim hemsirelere:)) harbiden hamileymisim:)) iste onun korkusu kaldi ustumde:))
yaa bence ben mizmizla ayni zamanda hamile kalicam, ne alaka bilmiyorum:)):smiley-cool:

valla nuruncum bi ara örgüye taktım kafayı baktım olmuyoen iyisi gezmek diyerek vurdum kendimi yolara:) sennaptın annenlerde misin
zehhselcim iyiyim canım sagolasın yaa bu ara biraz yogun olmaya başladım canım karı gezmeleri yapıyom spor yapıyom hayatıma renk geldüüüüü sen nasılsın işler nasıl gidiyo bide bursada çalışıyon demi sen

gün hani 21.gün testi varya adını unuttum sen ondanmı yaptırdın ben önceden gidip randevumu alayım yoksa o gün gidip dr çıkıp yaptırmak istiyorummu diyeyim..

kızlar hepinize selam .geçmiş çok kabarıktı bitiremedim bile neyse dönüyüm aranıza yoksa muhabbeti kaçırcam .hepiniz iyisinizdir umarım .
günüm geçmiş olsun tatlım .dikkat et kendine .istersen test yapta antibiyotiğini iç çünkü bademcik iltihabı geçmiyo antibiyotiksiz..

bende bugün bır topıcte okudum ovulasyon testlerı yapanlardı sanırım 2 hamıle var ordada hemde bırı daha ılk aydan kalmış hamıle dıjıtal ovulasyon testı kullanmıs ılk aydan gülen yüz çıkınca ılıskıye gırmıs 2 gün üst üste hemencık hamıle ne sans dıgerıde ovulasyondan ıkı gün önce gırmıs ılıskıye tam ovulasyon günü esı sehır dısındaymıs olmamıs çok üzülmüş ama o ıkı gün önceden kalan spermler döllemıs yumurtayı ve o da hamıle Allah ım bızede yasat bu duyguları yarabbım amın

bende bugün bır topıcte okudum ovulasyon testlerı yapanlardı sanırım 2 hamıle var ordada hemde bırı daha ılk aydan kalmış hamıle dıjıtal ovulasyon testı kullanmıs ılk aydan gülen yüz çıkınca ılıskıye gırmıs 2 gün üst üste hemencık hamıle ne sans dıgerıde ovulasyondan ıkı gün önce gırmıs ılıskıye tam ovulasyon günü esı sehır dısındaymıs olmamıs çok üzülmüş ama o ıkı gün önceden kalan spermler döllemıs yumurtayı ve o da hamıle Allah ım bızede yasat bu duyguları yarabbım amın

onlar uzayli tatlim ne ilk denemede, oyle sey mi olur kadin dedigin iki yilda hamile kalir, nazlana nazlana sengözlerimebaksanab

delü gün yaaa güldürdün beni mızmız nerden aklına geldi de onla bir hamiş kalcan senin adetinle bir mi ki kaydirigubbakcemile3 neyse tedbirli olmakta yarar var bak kendinde diyon allah bilir hamişmiyim die demi sen dikkat et geriri boş sonra bişey olmasın demi..

gez gez gökçerana ne güzel bızler çalışıyoruz hep işte evet canım bursadayım ben

ohh ne güzel benim hiç öyle komşum yok gidiğ geleyim :(( zaten girişkende değilim..
canm o karılar sana güzel ikramlar yapıp şişirmesinler seni bide spora gidiyom diyon boşa gitmesin..
bak derin salmış kendini dün yazmış canım abur cubura dalmış ..

Back
X