• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydınnnopuyorumnanaktanhepinize güzel ve sürprizlerle dolu bir hafta diliyorumm..
ben dün gece yine fenalaştım boğazım beni mahvediyor:(( muhtemelen bulantımda bu hastalıktan kaynaklanıyor offff Allah yardımcım olsun bütün gece ağladım durdum mafoldumbenneyse kimseler yok ben biraz uyumaya çalışıcam görüşürüz yine:gitme:
canım yaa doktora gitsen keşke gerçi ilaçda kullanamazsınki .bol bol ıhlamur iç içine elma ,kuşburnu filan at .inşallah çabuk atlatırsın tatlım .allahım şifa versin .öptümmm
ebroşum sen nasılsın uzun zamandır senle karşılaşı
yamıyoz özledim seni öptüm
ağlamcılala semoşum gelmiş canlarım güzel tatlı hamişler her şey yolunda hep böyle rast gtisin hamişliğiniz öptüm siizi
canım saol bende iyiyim çok şükür .iş güç vakit geçiyo işte .
sen nasılsın bittimi işler?
sevalcim teşekkür ederim bitanem...

kızlar az önce doktordan geldim yarın iğneye başlıyorum haftaya çarşamba ya da perşembe aşılama olacak...nolur dua edin...doktor ben tutacağını düşünüyorum dedi....ilki tutmuş üstelik üçüz olması da ilginç dedi...
ohh senam hadi hayırlısı olsun .çok sevindim senin adına umarım hamiş haberini alıcaz .doktorun negüzel olumlu konuşmuş .herşey gönlünce olsun tatlım...
kızlar nasılsınızz

selam canım .sen nasılsın?

hoşgeldin ebrarcım. evet sevalcim fotodaki benim ama avatar yaparken küçüldüğü için resim bozuluyor :(

evet çok şükür biiitti ebroşum amm bende biitimç ok yorudluk ya sanada kolay gelsin canım sonra görüşürüz öptüm

sabah haberlerde dinledim 20 hamile domuz gribinden ölmüş mutlaka aşı olun diyor bakan. bende baya korkmaya başladım artık. acaba makbuş vurulacak mı ?

makberim canım hoşgledin nasıl oldun iyisin umarım
canımm ya keşke olabilsem ama nerdee acık diriliyorum iyi oldum sanıyorum ama akşamında tutuyor işte :(((
sevalcim teşekkür ederim bitanem...

kızlar az önce doktordan geldim yarın iğneye başlıyorum haftaya çarşamba ya da perşembe aşılama olacak...nolur dua edin...doktor ben tutacağını düşünüyorum dedi....ilki tutmuş üstelik üçüz olması da ilginç dedi...
canımm hadi gözün aydın adına çok sevindimm inşallah meleğin kardeşini göndericek sana inşallah bitanemmmmŞeniz
canım yaa doktora gitsen keşke gerçi ilaçda kullanamazsınki .bol bol ıhlamur iç içine elma ,kuşburnu filan at .inşallah çabuk atlatırsın tatlım .allahım şifa versin .öptümmm

canım saol bende iyiyim çok şükür .iş güç vakit geçiyo işte .
sen nasılsın bittimi işler?

ohh senam hadi hayırlısı olsun .çok sevindim senin adına umarım hamiş haberini alıcaz .doktorun negüzel olumlu konuşmuş .herşey gönlünce olsun tatlım...

selam canım .sen nasılsın?
tatlım bende düşündüm gitmeyi ama doktorlarda ilaçtan önce bitkisel yöntemleri denememizi istiyor.dün gittiğimizde söyledim ama bol bol dinlen dedi sadece.
sabah haberlerde dinledim 20 hamile domuz gribinden ölmüş mutlaka aşı olun diyor bakan. bende baya korkmaya başladım artık. acaba makbuş vurulacak mı ?
baharcım ben bu konuda epey kararsızım canım yaa doktorumda bişey demedi bu konuda..

iyi akşamlar kızlaaaarr nasılsınız sevalim nasılsın loçkam
benim moralim çoook bozuk dün gece bi tvde bi sohbete tanık oldum ve çocuk konusunu kafamda noktaladım RABBıM bu dünyada evlat vermiyosa cennete girince ne istersek sahip olacağız o zaman hamile kalmayıda bebek doğurmayıda bizlere nasip edecek dedim ve rabbimin takdirine bıraktım dedim...
ama bu gün anneannemlere gittim orada dayımın karısı müjde veriyo bana torunum olacak hadi sıra sizde darısı sana ben zaten yiğenimin hamile olduğunu biliyodum oda benim bildiğimi biliyo sanki ben duymamışım gibi bana hava atıyo bi tekrar tekrar söylüyo..
bu insanlar can yakmaya ne kadar mereklı o gelini hamile kalıncada bana hava atmıştı...
ne yapayım benim elimdemi hamile kalamamak rabbime hamdolsun bende bi sorun yok ama bi şekilde olmuyo senin kızına allah hemen nasip etmişse bu büyük bi nimettir..
ama olamayana nispet yaparcasına .ay çabuk oldu sendende haber bakliyoruz demesi beni çok üzdü biliyonki bi şekiklde olmuyo sakız gibi uzatmaya gerekmi var..
hasılı ben tam kafamdan çıkaracam rabbimden umudumuda kesmiyecem derken bu gibi laflar beni haddinden fazla üzüyo..
sevalcim işte böyle valla abrtmıyorum kadın resmen bana nispet yapıyo ayıp değilmi..

nur bu tip insanlarla bir araya gelmesene gözünü seviyim kaliteli insanlarla takıl, onun torunu olacaksa sana ne faydası var hay Allahım yarabbim illa beni sinir ediyorlar. bunları bana diyecekler varya kültürümle asaletimle lafımın altında bırakırım eziliverirler böcek gibi. herşeyden önemlisi de Allahın verdiği canla hava atan bu kişiler bana göre imansızdır. zaten yaralı bir insanın yarasını kanatıyorlar kör olasıcalar.
:çok üzgünüm:

ben mi çok sert mizaçlı ve cazgırım bilmem ama özel hayatımın ö 'sünün noktasına karışacak olsalar pişman ederim. takılmayın o imansızlara.

Back
X