Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımsın yaaaŞenizoff bende sizden mahrumum canım:çok üzgünüm:haklısın keşke olsaydı netim..ortamda müsait aslında off offf.almazlarki..çok öptüm bersumŞenizderinnn naber valla hiç görüşemez olduk keşke işte netin olsa ne güzel olurdu hem sen sıkılmazdın hemde biz senden mahrum kalmazdık
çok sagol canım benim..benden öpüyom seniŞenizebroşum avatarda güzelmiş datlum begendimm:) afilli söz haaa... datluşş kib öp
derinim bende seni öpüyorum fıstıkım yarın kolay gelsin sanada
makbuşum bol bol dinlen uyu inş erken geçer bulantıların duan için saol datlum benim inş tez zamanda tadarız o güzel duyguyu inş
semoşum datlu hamişim gelmişsin herşey yolunda maşallah kib çokda misafir kabul etme yorma kendini fıstıkım..
sevalim sana da yarın kolay gelsin kuşum beniim öppp...
richim allta görünüyon nasılsın canım
tatlımmm inşallah doktorun dedigi gibi olacak canım..hayırlısıyla tuttugunda inşallah bu defa herşey çok daha güzel olcak kuşum..seni seviyoruz senam inşallah tutacak bitanemŞenizsevalcim teşekkür ederim bitanem...
kızlar az önce doktordan geldim yarın iğneye başlıyorum haftaya çarşamba ya da perşembe aşılama olacak...nolur dua edin...doktor ben tutacağını düşünüyorum dedi....ilki tutmuş üstelik üçüz olması da ilginç dedi...
canım yaa.cidden takılma şu insanların söylediklerineeeee...iyi akşamlar kızlaaaarr nasılsınız sevalim nasılsın loçkam
benim moralim çoook bozuk dün gece bi tvde bi sohbete tanık oldum ve çocuk konusunu kafamda noktaladım RABBİM bu dünyada evlat vermiyosa cennete girince ne istersek sahip olacağız o zaman hamile kalmayıda bebek doğurmayıda bizlere nasip edecek dedim ve rabbimin takdirine bıraktım dedim...
ama bu gün anneannemlere gittim orada dayımın karısı müjde veriyo bana torunum olacak hadi sıra sizde darısı sana ben zaten yiğenimin hamile olduğunu biliyodum oda benim bildiğimi biliyo sanki ben duymamışım gibi bana hava atıyo bi tekrar tekrar söylüyo..
bu insanlar can yakmaya ne kadar mereklı o gelini hamile kalıncada bana hava atmıştı...
ne yapayım benim elimdemi hamile kalamamak rabbime hamdolsun bende bi sorun yok ama bi şekilde olmuyo senin kızına allah hemen nasip etmişse bu büyük bi nimettir..
ama olamayana nispet yaparcasına .ay çabuk oldu sendende haber bakliyoruz demesi beni çok üzdü biliyonki bi şekiklde olmuyo sakız gibi uzatmaya gerekmi var..
hasılı ben tam kafamdan çıkaracam rabbimden umudumuda kesmiyecem derken bu gibi laflar beni haddinden fazla üzüyo..
sevalcim işte böyle valla abrtmıyorum kadın resmen bana nispet yapıyo ayıp değilmi..
datluşşşş Allahım hayırlı sonuçlar versin inşallah canım benimŞenizslm güzeller ben geldim nabersiniz bakimm
bugün dr a gittim kan verdik kocişle bi ay sonra çıkar dediler 40 tl de verdik bakalıminş temiz çıkar kib ii gecelerr
canım inşallah sonuçlar güzel çıkıcak .hayırlısı inşallah .nekadar ucuzmuş loo .benim testler baya maliyetliydi .neyse şu bir ay geçsede rahatlasak inşallah datluşşş.öptüm seni.slm güzeller ben geldim nabersiniz bakimm
bugün dr a gittim kan verdik kocişle bi ay sonra çıkar dediler 40 tl de verdik bakalıminş temiz çıkar kib ii gecelerr
hadi kızlar diziler bitmedi mi daha ??????????????????gelinde azcık kAynatalım
canımsın yaaaŞenizoff bende sizden mahrumum canım:çok üzgünüm:haklısın keşke olsaydı netim..ortamda müsait aslında off offf.almazlarki..çok öptüm bersumŞeniz
çok sagol canım benim..benden öpüyom seniŞeniz
tatlımmm inşallah doktorun dedigi gibi olacak canım..hayırlısıyla tuttugunda inşallah bu defa herşey çok daha güzel olcak kuşum..seni seviyoruz senam inşallah tutacak bitanemŞeniz
canım yaa.cidden takılma şu insanların söylediklerineeeee...
sende biraz rahat olmaya çalış bu konuda...onların söylerkenki tavırlarını gören sensin bu konuda hava mı atıyolar atmıyolar mı bilemicem,ama ben o kadar da acımasız olacaklarını sanmıyom be cnm...belkide o maksatla demiyorlar da düşüncesizlik diyelim biz buna.eger cidden nispet için yapıyorsa tabiki çok ayıp ve günah...bak ne güzel Rabbimin takdiri diyorsun..ama arkasındanda üzüyosun kendini.bak psikoloji acaip bişey canım...şuanda istedigimiz şey olmadıgı için söylenen herşey acıtır anladın?eger bi evladımız olsaydı,yanımızda böyle sözler söylenseydi umurumuzda bile olmazdı...onların bizi anlamasını da bekleme,böyle bişey yaşamamışlar ne denli üzüldügümüzüde bilemezler.aralarından üç beş düşünceli insan çıkar tabii..ama düşüncesizlerin her kelimesine kendini üzersen olmaz.hava atıyolar diye de düşünme hemen.sen böyle düşündükçe zararın kendine oluyor farkında degil misin:teselli:
datluşşşş Allahım hayırlı sonuçlar versin inşallah canım benimŞeniz
kıslaarrrrr..ben bu hafta dondurma işlemini yaptıramıyorum yaaa.adetim bitmek bilmedi..doktorumu aradım bugün.yarın veya öbür gün biter ancak dedim..çarşamba falan gelsem olur mu?hayır dedi iyice bitecek temizlenicen sonrada iki-üç gün geçecek dedi yardımcısıyla konuştum hastası vardı doktorun.yani öbür haftaya kaldı anlayacagınız..yarın da izin kullanıcam kıslar.temizlik yapıcam kısmetse offf offffffff.
canımm hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alıcaksınopuyorumnanaktanslm güzeller ben geldim nabersiniz bakimm
biliyom aşkısıı koca gün kaynatıyoz zaten :))) normaldir yazıcak bişey bulamamankaydirigubbakcemile3makbuşummm seni unuttugumu sanma kuşummm.telde hep konustugumuz için yazacak bişey bulamıyom :)))öptüm bitanem.
bitanem bende çok özlüyorum sizii yaa nerden bulaştı şu hastalık canımı çok yakıyor inşallah atlatırım biran önce öpüyorum seni çokkk Şenizmakbuşum inşallah daha iyisindir .valla çok özlüyorum seni .yokluğun belli ama herşey bebiş için .yeterki o ve sen iyi olun .öptüm senide bitanem...
günüm sen nasılsın ?geldimi kırmızılar ?umarım herşey yolundadır .çok öptümm canım..
richh sen nasılsın fıstık ?özledimmmmm ..
kızlar hepinize iyi geceler kimseler yok bende kaçıyorum .öpüyorum hepinizi...
evet ebuşum haftaya kaldı yaacanım söylediklerine katılıyorum herşeyi kafaya takarsak halimiz fena .duymamaya çalışmalıyız..
buarada dondurma işlemi biraz daha geç olucakmış .olsun sıkma tatlı canını herşeyde vardır birhayır .inşallah bu son sıkıntı olur sonrasında bebiş geldimi unutursun bitanem .yarında izinlisin ohh bigüzel dinlen .temizliktede çok yorma kendini zaten birtek izinli günün var .senide öptümmm
Şeniz canımm kaçırdım seni..koray bey anca kalktı da:mymeka:bende işlerimi hallettim duş falan aldım ezeli izledim..canımm hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alıcaksınopuyorumnanaktan
biliyom aşkısıı koca gün kaynatıyoz zaten :))) normaldir yazıcak bişey bulamamankaydirigubbakcemile3
bitanem bende çok özlüyorum sizii yaa nerden bulaştı şu hastalık canımı çok yakıyor inşallah atlatırım biran önce öpüyorum seni çokkk Şeniz
herkese iyi geceler diliyorumm :gitme:
walla üzüldüm ne desemki ya sabır dilemeliyiz. ya da Allah yardımcısı olsun demeliyiz..