• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

semoşum ,gökcem bende iyiyim kızlar bildiğiniz gibi .aslında tam çıkıyodum siz geldiniz işler beni bekliyo bende sizleri kaydirigubbakcemile3
semoşum hayırdır canım niye heryerin ağrıyo?aman dikkat et hasta filan olma fıstığım..
gökcem doktorun biraz kendini övmye çalıştı galiba .rabbim büyük bigün bizede ol diycek canom.

semoşum sende hoşgelmişsin naber
derinim canım ya ablana bende üzüldüm ama ne yapıcan hayatta herkes bi yerlerde dert sıkıntı yokluk çekiyo rabbim çok sınamasın inş eniştende tez vakitte hayırlı bi iş bulur ablan da huzurlu olur inş canım
nuruncum artık başkalarının lafları o kadar dokunmuyo bana herkes bişeylr söyleyip duruyo diger eltim hamile ve şuan ne eltim nede kaynanam onun hamile oldugunu söylemiyolar sanki kimse hamile kalamıyodabi o kalıyo nasıl bi mantıktır anlamadım neyse işin aslı sıkmayalım canımızı verende allah alan da allah yeterki o ol desin.....

semoşum öyle yaa .malesef kimsenin ağzını büzemiyosun .allahım akıl fikir versin başkada bişey diyemiyorum..

dikkat eddiyom ebroş allah korusun benimde namazım duruyo daha sizleri gördüm 2 tane kaynatayım
iyiyim gökçem sen nasılsın delümmmm

hoşbulduk ebroşum naber kuşum kızz kafayı mı yedim diyon yani yalnız yazınca banada öle geliyokaydirigubbakcemile3 sen nasılsın datlum

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
napalım bazen delüü olmakda iyi değilmi datlum..

saol semoşum nolsun işte verdik geldik bakalım çıksın hayırlısı ile ondan sonrada gelsin bebiklerrrr sen napıyon
ebroşum valla dr um karizmadır demiştim azcuk bana hava attı heral bak bu kadın böle hamile kaldı sen kalamadın benim ne sucum var der gibi oldu :sinifsinif: benim şucum muş gibi oldu yani iştelülülülülülü amann napalım kısmet yokmuş allah a baglı dedim kendimi avuttum laelaelaelaelae seninde işlerin var hee gitde yap bakam canım

Son düzenleme:
semoşum benimde duruyo ama burda yeni okundu canım ..
allah korusun yaa çok dikkat edin özelliklede hamişler .rabbim korusun sizi inşallah..

gökçem dr sahiplenme ulennnnnnnn o benimde karizmatik dr um taaam mmııı kanka oldum dr le senide sonunda hamile koayacak allahın izniyleeee

kızlar kaçalımmı beraber .???
semoşum sonra görüşürüz olurmu dikkat et kendine .öptümm
gökcemm datlum senide öptüm görüşürüz sonra

bilmem ki semoşum saklıyolar işte off çokta FıFıııııııııı
neyse hadi kaçıyom ben kocişte evde tip tip bakıyo hadi görüşürüz birazdan kocişte gider mifariim gelir öptm hepinizi görüşürüz

ayy sizin karizma doktorunuzu sevsinler..:kedi:
semoş bende gördüm karizmanızı .ehh idare eder işte ...kaydirigubbakcemile3

hadi ulennn o benim karizmam sahan noliii artık senden geçti olummm ben gidiyom hep malum günlerde laelaelaelaelae deellmiiii neyse hamiş etsinde ikimizin karizması olsun be güloşş
haydi gökce kaçarrrrrrrrrrrr

hadi bende öptüm sizi görüşmek üzere ..
gökce git baktırma tip tip kaydirigubbakcemile3
bu adamlar varya tam sopalık :mymeka:

öfff begenmezmişte ebroş delüsüüü karizma ya laf yok dermişim aslında elime verseler belkim negatif aldıgımda bogardım ha ama şimdi geçti artık off laf lafı açtı gidemedim haa kız delüü hadi ben gider sen kalır istersen görüşrüz muckks semoş senide muckssss görüşürüz

geçmişi okuyayım derken sizi kaçırmışım neyse bende çıkıcam zaten çok öptüm kızlar akşama görüşürüz
derinişkon sıkma canını tatlım allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar ablanada eniştenede allah yardım etsin tez vakitte inşallah" huzur" işte asıl hazine budur .diye boşuna dememişler rabbim hiçbirimizin evinden huzuru eksik etmesinnnn

hmmm okudumda geçmişi ben kimseyle uğraşamam son zamanlar kendimi çok salmıştım manevi bakımdan amma artık kendimi toplama zamanım geldi diye düşünüyorum...
o yüzden benim kalbimi bozacak insanlarla karşılaşmamaya çalışacağım benim hayatımda ben neden umudumu kesti isem RABBıM onu bana nasip etti bebek konusu hiçbirimizin elinde değilki biz ne yapalım onun her dilediğinde vardır bi bildiği...
ama o hamile kalıpta hava atanlar nispet yapanlar. ve kıskanılır nazar edilir düşüncesiyle hamile kaldığını saklıyanları RABBıMDE görüyo biz bu özlemle yaşıyoruz bunuda biliyor ben eminimki o müjdeli haberi bizde alacağız bu dünyda olmasa bile öteki alemde..
bide bi dr den bahsetmişsiniz karizmatik falan diye ben gırgırmı gerçekmi düşünceleriniz anlayamadım gökçe sana çok yanlış şeyler demiş boşver güzelim bide ne tseti yaptırdığınızı anlamadım ne için o test canım..

semoşum ebroşum gökçoşum bersucum kaçırdım siiz
semoşum nasılsın bitanem yeğenlerimizde iyi iinşllah yerim onları ben alalha emanet olun öptüm
ebroşum canım sende iiyiisin umarım
gökçoşum kolay gelsin anaanen gelmiş gözün aydın
bersuucm sanada iiy dersler öptüm

Back
X