• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

allah iyiylikler versin sevalim dükkandamısın ay burada hava bi sıkıcı ki yağmur yağıyo kap karanlıkkk hiç sevmem böyle havalarıı evinin bütün işleri bittti dimi mis gibi olmuştur şimdiii

içten samimi olmak ne zaman dan beri basitlik oluyo arakdaşım biz böyleyiz kalbul erdesen gelirsin
temesende sen bilirsin halen farkındao lmdanmı desem bilerekmi desem kırıcı şekilde konuşuyon

dükkandayım canım seninde haimşlik nasıl gidiyo şimdi ne güzel olmuşsun canım nişalah sapa salim kucağına alırsıncanım elazığda hava yağmurlumu dünde burada kıyamwet koptu dükaknı açmadım dükandayım şimidde evet bbiiti vaalhi semıoşum en güzelelri siin olsun

boş ver be sevalim basit lafını üzerimize almıyoruz biz bir bütünüz bizi böyle niteleyenler basitler onların da bizim aramızda işi olmaz zatennnn

gülegüle otur canım ohh ne güzel ewet güzel oldum ama şişman güzell bi de bu aralar hep düşük ve erken doğum haberleri alır oldum canım sıkıldı takdiri ilahi rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsinde
en kısa zamanda sana da şişman güzel olmayı nasip etsinnnnnnnnn

evet zaten dün yeterince herkes gerilişm inşalaah böyle bir daha gerilim yaşanmaz
aam gerçeektemn biz kmiseyiz hayata işyle gücüyle eğitimiyle parasıyla akriyeriyle niteendirmeyiz dışına değil içine bakarız ne olursa olsun insan olsun o kadarrrrrrrrrr

kızlar ben kimseye basit demiyorum bunu özellikle belirteyim yanlış anlaşılma olmasın. bakın herkesin sevdiği şeyler sevmedikleri şeyler, aile ortamı, yaşayışı, birbirinden farklıdır. insanlara saygı duymak gerekir. isteyen istediğine kullansın bu beni ilgilendirmez ben buna karışamam ki benim haddime değil, ama açıkçası bu konunun bu kdr büyüyeceğini hiç bilmezdim açıkcası hayal kırıklığına uğradım. ben birine sevmediğ bişeyi yanlışlıkla dahi yapmış olsam zaten genellikle özür yoluna giderim. ama anladım ki o kadar dışlamışsınz ki her okuduğunuzu yanlış anlıyorsunuz. çok üzücü. ama yine de iyi temennilerimgeçerli. daha birşey yazmayın ki kimse daha fazla üzülmesin. umarım kendimi ifade edebilmişimdir. hoşcakalın.

inşlah sorunsuz bier şekilde beişni geetirsin dünyay resmini de koyarsın teyzelerine gösterirsin deim canım amin canım cümlemize inşalh tadını çıkar sen hamişliğini bitanem

baharcım lütfen böyle düşünme offffff ya niyetimiz kimseyi kırmamk değil saçmlama sen evet belki öğle bir ideğilsin daha yenisin lüften ben senini de kırılman igitmeni isetemem

baharcım biz sana niye lafı sevmiyosun demiyoruz sadece başta belirtseydin böyle laflar sevmediğini bizler bu lafları hep kullanıyoruz ayrıca sen az önc ki lafında böyle basit laflar deyince bizde kendimizi basitmiyiz diye sorduk sana bu kadar bencede konu kapansın ceviz kabuğunu doldurmayan bir şey yüzünden sayfalar ilerliyo

ay iki dk sohbete geldim konuya bakarmısın neysee konu değişelim sen neler yapıyon sevalimm antalya ya alıştın artıkk dimii

kızlar selam netim gitti kusura bakmayın..
gelelim konuya BAHARCIM .galiba senin hoşuna gitmeyen birkelimeydi buu ama bunu açıklasaydın bukadar tatsızlık olmazdı .biz bu topice gelen herkesi sevgiyle karşılarız .çünkü burda herkes aynı sıkıntıları yaşıyo .dertleşmek ve bişeyler paylaşmak için burdayız .ayrıca basit bir kelime olduğunu düşünmüyorum bence sevgiyi dile getiriyor .yani biz öyle düşünüyoruz .aslında sen takıldım yazmaktansa ben hoşlanmıyorum deseydin keşke .richimm seni bizden ayırmamış ve böyle söylemiş .niyet kimseyi üzmek kırmak değil inan .ben bunda özürlük bir durum olduğunuda düşünmüyorum.bak canım burası sanal ortamda olsa biz çok şey yaşadık ve çok güzel dostluklar kurduk .seni dışladığımızı sakın düşünme üzer bizi buu inan .umarım bu tatlıya bağlanırda seninlede güzel muhabbetlerimiz olur..

semoşum canım alıştım gibi ya amam çok özlüyüom orları canım alışanaakdar neler eçktim ah ah eeeee sen analtbitanem az akaldı doğumun hazırlıklalr yaptınmı canım
bahacım seni bekliyom lütfen gel aramıza tekrar lütfen böyle düşünme

allaha şükür iyi ebroş uğraşıyom nolsun 1 hafta oluyo eve el vurmamıştım biraz temizledim ama çok yoruldum yaa hiç bir şey yapamıyom ben ki hergün evleri silen insan bir haftadır iş yapmıyom vay beeeee

sevalim hoşbulduk canım saol iyiyim ..
semoşum olsun yaa temizlikte kalıversin yeterki bebişler iyi olsun .kocişin yapmıyomu hiç?yardımcı olması gerek helede ikiz olunca çok dha zor senin işin ..

henüz hiç hazırlığım yok sevalim 1 ay daha geçsinde başlıyım
memleket başka ama olduğun erede mecburen alışıyon daha da alışırsın canım

Back
X