• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kz ben gelene kadar çıkmış olabilirsin baharla yazıştım azcık gel dedimde gün yazmış ya kompleksli falan diye üzülmüş şimdi gelsem gene derler diyo üzülürüm diyo bende sen bilirsin dedim ne diyeyim aslında iyi kız ama demek istediklerini anlatamamış gibime geldi..

nurcum ya gelsin bizi kimseye gelmesni diyemetyiz amam dah yeni biraz dah kırmadsan düşünerek yazsın çüünkü kalp kırmak sonrada tamir etemk çok zor aaam gelsin

he tabii kendi bilir ben daha önce kimseyle sohbet etmedim ya ziyaretçi bölümünde bilemedim zannettim yazdıklarım sana gidiyor :((

taamm canım bende ikl zamanlar kendi kendime yolardım
ya kızlar nerdesiinz gökçoşoum makberim riçhim senma ebroşum gelin de konuşak

evet nurcum bekliyom gelecekler sözde öğlen gelecektiler gelmediler elinde sonunda zaten bu işi bırakacaktım eş,imde istiyo evlendiğnden beri diyo dükkandasın birazda evinde otur diyo

amiiin canım peki evde sıkılmıcanmı çalışanlar evde oturunca sıkılır diyolarda.. bende çalıştım ama benimki farklıydı alışık olduğum kurs ortamıydı..
ama insanın evi gibisi yok ben biyere gitmek istemiyorum eşimle gezmeye gitme haricinde..

nurum sıkılrım çünkü dün evdeydim sıkıldım biraz aam alışaırım evet en azından evimde dinlenirm uyurum dolşaırım gezerim

daha ne çalışmak para kazanmak iyi ama zor bide evli olunca ozaman interneti evine alırsın dimi bırakma buraları..
kızlar nerde kaldı ya hadi gelin..

senin kistin boyutu büyükmü küçükmü canım takma kafana benim arkadaşımın kisti eridi hamile kaldı..
dün akşam bi film izledik vizyona yeni girmiş abimm diye görmüşsündür çok güzel türk filmi hem komik hem duygusal biraz erotik bölüm vardı ama ben bakmadım seval çok güzel tavsiye ederim ya sinemaya gidin yada yakında cd si çıkar izleyin babam ve oğlumu anımsatıyo azcık.

evet ya zor evlisin hem alışverişe gidşiyom koştur eve yemek koş ütü çamaşıra yoruyo güzel tadı başka
nwet yok evimde eşim net e ev telefonu gerekmiş diyo maliyeti yüksek net çekmeyi düşünmüyo
dükanı sorarsankomşudan çekiyoz 4 kişi ortak adam başı 12 lira düşüyo

küçük zaten gebeliğe engel değil çok mormal diyo doktor yumartalıklarınv arsa kisste olur normalmiş
filini isiinmi abim gidecezde benimki geç geliyo pazarları olur mesala gecenini knatlarınıda merak ediyom

onu bende merak ediyom ve mutlaka gitmek istiyom bakalım..
net olayına gelince üzüldüm ne yapmayı düşünüyosunuz o zaman..

Back
X