canlarım günaydın sizin gibi içten samiimimi sıcak insanlaral arakdaşlığım olduğuğ için çok mutlı ve şanslıyıym alalah sizden razı oslun ben hepiniinizi çok seviyom çok özliyecem
ebrarım bitanem bende çok zöliyecem okadr alıştım ki inşlalh ikna ederim amam dediği dediktir benimkini ev telefonun karşı alerjiis var kimsenin aramasını istemez daha önce bazı sorunlarımız olmuştu dış çevrelerden dolayı yani lafyetiştiriyrlardı huzurumuz yoktu eşimde yine öğle olmsından tırsıyo inşlallh başak yyola bağlatırım
nurum canım anidenç ıktım çünkü moralim bozuldu senide çok özliyecem
loçkam hiç kızarmıyım ben san aynaen cimriliğ itutuyuo bazen bazende banan ne harcarsa alırsaihç gözüne gelmiyo ben nasıl sanan kıyarım kızarım loçkam eğer igdersem hepinniz kalbin köşesinde yeriniz var hep öğlede kalcak gerekirse neete giderim aamam sizle bağınmı hiç koparmaıy düşünmüyüom
makberim bitanem swen nasıl oldun canım inşlah daha da iiiy olacaksın
gökçoşum cabnım benim çokmu yoruluyon fıstığım yoğunsun bu aralar didikkat et kendine canım öptüm sende sağol güüm senide çok özliyecem ranacım
riçhim bitan me sende çok yoruluyon ne deemek sen bizim arkadaşımızsın seni tan ıyoz güzel arkadşım sende beni çok duygulandırdın her eşy gönlünce olsunmafoldumbendir bende dostineks kulandığım zamna çok saçmalıyam ağıyom nişaalh geçeeçcek bunlar meelğin beişin sana gelecek ozamaan hepsi geçeeçcek canım senide çok özleyecem hepinnziç ok değrli nisanlarsınız ger çekten çok şanslııym sizin giib arkadsaşlarım olduğuna offffff yine duygulandım yaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::çok üzgünüm::çok üzgünüm: