• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oh oh tadını çıkar bitanem sters atarsınız işte ne güzel bnde dükaknayım birazdan giderim eve yaaaa
kkkkkkk canım öncelikle hoşgeldin inanki yasin bilsem okurum ama bilmiyom canım dua ederim inşalah meleğine kavuşursun dilediğin her şey olur

oh oh tadını çıkar bitanem sters atarsınız işte ne güzel bnde dükaknayım birazdan giderim eve yaaaa
kkkkkkk canım öncelikle hoşgeldin inanki yasin bilsem okurum ama bilmiyom canım dua ederim inşalah meleğine kavuşursun dilediğin her şey olur

olsun cnm dualrn için tşk ederm

kkkk cım allah gönlüne göre verir inş canım kuran okumayalı uzun zaman oldu çok küçükken ögrenmiştim şuanda ögrenemedim okuyamıycam inş duaların kabul olur canım kib
valla sevoş gezmek ii ama kociş azcık nazlanıyo evde durmuyom die anam olmasa gece çıkmam ama napıyım onu davet ediyolar:)

adam haklı adamlada ilgilen yazık kız tek bırakma evet annende her zaman gelmiyo biraz idar etsin demi gökçoşşşşş erkekler hep öğle cano ne yapak idare edek

kızlar mrb...merak edersiniz diye yazayım dedim bugün 4. iğnemi yapcam..pazartesi kontrol var...inşallah büyümüşse yumurtalar gelecek hafta aşılama olacak çarşamba ya da perşembe dedi doktor...ama ben ahmilelik sonrası ya yumurtam gelişmezse diye çok korkuyorum...üstelik moralim çok bozuk benle birlkikte hamile olan arkadaşım dün değil evvelsi gün doğurdu onların resmine bakıp bakıp ağlıyorum yine...mafoldumben

canım yaa nolur böle düşünme allah büyük hemen üzüntüye kapılma aslında haklısın yaşananlar zor veinsan hemen unutmaz yeni bi yola girdin rabbim sonucunda sana bebegini göndersin onun mis kokusunu içine çekerek geçirirsin inş canım moralini bozma geçmişe yapılabilecek bişey yokki napalım bizde gelecekte istediklerimize sahip oluruz canım inş dualarım seninle :1hug:

gız idare edim ama napam işte kociş tek kalıyo neyse anamı gönderirsem onla daha çok ilgilenirim canım eee sen anlat bakimm adetin ne zaman kist çıkmıştı demi canım sende

evet canım ultrasyonda kist çıktı başka mühim ir şey oloasa çıkarmıydı
30 aralık canım doktor mühim değil gebeliğe ebgel değil küçükmüçş sulu kist gibi bir şey dedi

kkkk cım allah gönlüne göre verir inş canım kuran okumayalı uzun zaman oldu çok küçükken ögrenmiştim şuanda ögrenemedim okuyamıycam inş duaların kabul olur canım kib
valla sevoş gezmek ii ama kociş azcık nazlanıyo evde durmuyom die anam olmasa gece çıkmam ama napıyım onu davet ediyolar:)

olsn cnm yinede tşk ederm

sevoşşşşşşşşşşşş geldümmmmmmmmmmm
kız kist bendede oluyodu ilaç kullandıktan sonra klomen felan ama ilaçla eritmeye gerek kalmdan dr um adetle atarsın diyodu ki atılıyo yani sıkma canını
kkkk cım sende sagol canım

ya benimde genetik test 14 ocakta belli olucak inş temiz çıkar yaa dua edin banaaamafoldumben bi sorunçıkmaz inş ya

inşallah bir şey çıkmazzzzzz gökçoşum ya evet doktorda öğle dedi adetle atarsın diyo ne yapaak işte bekliyecez 1 4 ovak fazla bir şey kalamamış canım nişalalh aanızda olurumda güzel haberi veirisin

mkaberim hoşgeldin canım ya çok zöletiyon kendini ya bulantın geçetiimim canım hadi sende gela ramıza bir an önce canım tabi bennnnnnn kalırsam

kızlar ben giidyom yarın görüşürüz aalalha emanet olun öptüm siiziiiii
makberim geçimş bırak gelya 2 daakak konuşak sonra gidem

Back
X