• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oy oyy gidiyomusun sevalim öpüyorum senii kıs kendine iyi bak öle hüzünlü vedalar filan istemiyoruz ona göre ben inanıyorum sen bi yolunu bulur girersin yine arada şekerimm

ya yağmur durdu ama nedense kesilip duruyo bağlantı gile gile canım yarın görüşürüz dicem ama kaynanama gidecem inş eşim sabahtan gel demez sabah görüşemzsek pazartesi görüşmek dileğiyle ALLAHA EMANET OL..

gökçecim iyiyim sen nasılsın gez bakalım oohhhh ne güzel..
kkk canım sana kim neden 500 yasin oku dedi bilmiyorum ama bence 500 yasin okumak yani sayı ile sınırlamak gerekli değil sen sayısızca oku ve şukadar okudum deme RABBıM kuaranı kerimin her harfine bir hazine gizlemiş o yüzden sen sayısızca oku yasinini ve başka sureleri inş bende senin için okuyacağım..
RABBıMıZıN hazinesi okadar büyükki o 1 yasine bile ne muradın olsa verir bilmem anlatabildimmi canım tabii yinede sen bilirsin ALLAH ŞıFA VERSıN..

ebrarım biraz daha iyi gibiyim bitanem rapor olmasaydı beter olurdum kesin hafif öksürüğüm kaldı oda geçer herhalde kısa sürede

bu arada ben sigarayı bıraktım sonunda kızlar zor oldu ama bitti:))

sevalim bağlarsınız internet güzelim ya bağlamayacakmısınızzz
bitanemm ay nasıl sevindim ohh iyi etmişin bırakmakla bende içmiyorum artık kocişin üstünde kokusunu duydukça midem kalkıyor resmen.inşallah birdaha başlamak nasip olmaz sana
kızlar mrb...merak edersiniz diye yazayım dedim bugün 4. iğnemi yapcam..pazartesi kontrol var...inşallah büyümüşse yumurtalar gelecek hafta aşılama olacak çarşamba ya da perşembe dedi doktor...ama ben ahmilelik sonrası ya yumurtam gelişmezse diye çok korkuyorum...üstelik moralim çok bozuk benle birlkikte hamile olan arkadaşım dün değil evvelsi gün doğurdu onların resmine bakıp bakıp ağlıyorum yine...mafoldumben
canım benim hadi hayırlısı olsun inşallah meleğin gelicek sana üzülme artık bitanem zor ama toparlanman lazım opuyorumnanaktan
mkaberim hoşgeldin canım ya çok zöletiyon kendini ya bulantın geçetiimim canım hadi sende gela ramıza bir an önce canım tabi bennnnnnn kalırsam
canım kaçırdım seni ya offff mhep veda eder gibi konuşuyon üzülüyorum bende sen bulursun bi çaresini yaa bırakmazsın bizi :((((
makbuşum hoşgeldin nasıl oldun kuşummmm
hoşbuldum canım daha iyiyim sağol sen nasılsın

tamam canım geliyim..çıkıcam zaten şimdi ortalığı toparlıyım biraz evde de yoktum bugün..akşamda geç gelirim erkek kardeşimin doğumgünü bugün oraya gideriz sonrada yukarı çıkarız malum yarın nişan var..neyse öptüm sizi

iyiyim bitanem sağolll valla miniğimiz az yaramaz değil bulantıdan kıvrandırıyor beni yemek yapamıyorum hiç :((( soğan kokusundan iğreniyorum ..neyse öpüyoruz seni bitanem makbuş kaçarrrr

slm kızlar nasılsınız sizleri çok özledim ama ben kkdan hatta netten uzak duruyorum nette olduğum zamanlar sürekli hamilelikle ilgili şeylere takılıyorum ve kafam çok karışıyo pazartesi günü tedaviye başladım bugün iğnemin 5.sini vuruldum ve koltrole gittim dr çok iyi dedi adetimin 7.günü ama 7,8tane yumurta var 8,9mm daha dedi dr pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım işallah bu sefer olacak içime öyle doğuyo rabbim bu sefer emeklerimi boşa çıkarmıyacak biliyorum ha bu arada doktorumu değiştirdim çok iyi biprofösör doktor buldum kendime özel hastanede hiç bir sorun yok sizde dedi ama benim çok isteğime karşı tedavi yapalım dedi allahım isteyen herkeze versin :Saruboceq: makbuşum senaya ve bana çok çok dua et olurmu kızlar yanlış anlamayın sizede etsin tabi ama biz hani tedavi yapıyoz ya ondan dedim hepinizi öptüm kendinize iyi bakın :gitme::gitme::gitme:

prensesım ve senacıgım tedavılerınız hayırlı olsun kızlar umarım allahım bu sefer ol derde hep beraber sevınırz:Saruboceq:
sevalım nerelere gıdıyosun sen cnm oy cok üzüldüm bak:çok üzgünüm:
cnm ınternet ıcın hat cekmene gerek yok bak bızde vıp kullanıyoruz hat takmana gerek yok ayda 35tl esını ıkna edersın umarım cnm bızı mahrum bırakma kendınden:teselli:vereliniortak
derınım yara dondurucakmıssın cnm cok gelemedıgım ıcın hıc bılmıyordum sen dondurmamısmıydın bacım hayırlısı hersey yolunda gıder cnm melegın gelır kendıne dıkkat et cnm

kızlar sızıde sevıyorum kendınıze ıyı bakın sengözlerimebaksanab:1hug:

selam kıslar

ayy akşam bir rüya gördüm sizde yorumlayın bakalım....

şimdi önce bekardım kuzenler falan oturuyorduk sonra birde fon değişti evlendiğim zamanı gördüm eşimle geiyoruz falan. teyzesinin kızı var selen bebek onla oynuyoruz gezmeye gidiyoruz. gezmekten dönerken kucağımda bir erkek bebek bizim bebeğimizmiş. oğlum diye diye öpüyorum o da gülüyor bana eşim de diyor ki bebek bakmak oynamaya benzemez diyor bende biliyoruz herhalde diyorum. böyle sarışın k.rengi gözlü bir bebekti çok tatlıydı. yorumlar mısınızz...

ay ne güzel hayırlara çıksın inşallah atkadaşım yorumlanacak bişey yokki tez zamanda beben gelecek sana umarım sağlılkı sıhhatli bi beben olur..

Back
X