• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam hanımlar kimsecikler gelmemiş.sevalim sende yoksun ?yoksa dükkanı şimdidenmi aldılar canım?
neyse bende pazara gittim geldim .şimdide 5 çayı içicem ...yine delii gibi konuşuyom kendi kendime..kaydirigubbakcemile3
gökcemm gezdim ohh sende gezmeye gittin demi datlumm .sanada iyi gezmeler..

ebroşum net giggit afiyet olsun canım evet bersum uğraamış misafir varsa inşlaalh iydiir
abalıcm sanda iiy ihafta ssonları öptüm

dün gece misafirlerim vardı gittiklerinde saat 2ydi mutfağı bile toplamadan yattım uyandığımda ssat 12ydi evi derle topla bulaşık yemek derken anca gelebildimmmm geçmişi okuyup geliyorummm

ebroşşşş başka topikleri geziyosun heraldee

derinim yatak odanı su basmış çok üzüldüm canım benim neyseki diğer odalara gelmeden halletmişiniz allah beterinden korusun tatlım çok öpüyorum

ceylancım sigarayı bırakmışsın çok yerinde bir karar tebrik ederim inşallah yeniden başlamazsın benim eşimde bi bırakıyo sonra 1 tane 2 tane derken gene başlıyo en iyisi hiç içmemek yoksa tekrar başlanıyo

gökçemmmm valla ne iyi komşuların var hergün gezmedesiniz iyi değişiklik oluyodur anneciğinde sıkılmıyodurrrr ama pasta börek yemekten bunalmışsın sanırımm :)) öptüm tatlım seni

ebroşum akşama gezmelere gidicen görüşemicez desene neyse yarın acısını çıkarırız

sevalcimmmm senide öptümmm canım bizi bırakma:gitme:topiğe her girdiğimde seni burda bulmaya çok alıştım canım
hem evde net olunca akşamlarıda girersin

bersum canım bizd merak etik seni güzelim canım yoruldun yarında dinlenirsin inşlalh bırakmıyacam bitanrm bende çok alıştım sizlere çok öptüm canım aalaha eamanet ol
semıoşum hoşgeldin canım nasıslın bitanemyeeğnlerim nasıl onlarıa senide öpüyom

evet bersum yaaa içmiycem artık kararlıyım içmeyecem artık tek tük bırakılmıyo küt diye bırakacaksın

canlarım nerdesiniz bende bzim eski topiçe bakıyom ne güzel günlermiş ya
ilk geldiğim günleri hatırladım ya canlarım szi çok seviyom görüşürz öptüm

bersummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sevalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
BEN GELDıMMM .
dalmışım yaa topicde kimse olmayınca birderdim vara takıldım .allah herkesin yardımcısı olsun .zor şeyler yaiıyor insanlar..

güzeller ben geldim ama kimseler yok yafff nie karşılaşamıyoruz artık
bersum online görünüyon ama başka yerdesin galibaa gelde konuşakkkkkkkkk

Back
X