• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

afiyet olsun bersum
kızlar bende kaçıyorum hepinize ii geceler işlerim var onları hallediyim sabahta erkenciyim yarın akşam görüşürüz hepinizi öpüyorum güzeller görüşmek üzre:gitme:opuyorumnanaktan

makbuşum inş sende hayırlı haberle gelirsin canım kib öpüyorum seni
nuruncum bilmem ki caım belkimde benziyorum o arkadaşına:) tabi gerçek isim deil benimki:) haydi gökcedoş kaçarr....

yok yiyecek oyle cok pahali degil burda ama cerezler cok pahali. bir de turkiyeyele karsilastirma yapmak yanlis fiyatlar pahali olsa da maaslar iki kati burda askeri ucret bile 1200 euro calsimiyorsan 1000 euro issizlik maasi tabii iki kisi de ciftlerden calismassa. o yuzden direk karsilastirma yaniltiyor en azindan fransa icin oole.

haa kizlar sevili formun yoneticilerine sordum haber bekliyorum. insallah onlardan bir haber gelir sevil hakkinda.

vaybe fıransaya bak bizim insanımız burda acından ölüyo bak fıransaya bide maaş bağlıyo..sadece ora değiliki arapları beğenmezler arap kıralı bile halkına çocuklarına nasıl sahip çıkıyo bizde asgari ücret bazılarının günlük yemek parası bazen çok sinir oluyorum ama neyse.

haydi gökçem görüşürüz iyi geceler benim kocişte maç izlemeye gitmişti geldi şimdi çayın yanına bişeyler istiyo acıkmış bende kaçıyorummmkaydirigubbakcemile4

evet günüm yaa gidicez yarın hayırlısıyla ay canım gelde sen korkma ev aydınlanıyor şimşek çakınca

oohhh yap tabi yolun acık olsun bacım :) kız o dr söyle fazla sperm koysun ikizin olsun bellimi olur birinden biri tutar ne zararı olcakki sanki normaldede çok gidiyo :kedi: bari yaptırıyon deysin:))

haydi gökçem görüşürüz iyi geceler benim kocişte maç izlemeye gitmişti geldi şimdi çayın yanına bişeyler istiyo acıkmış bende kaçıyorummmkaydirigubbakcemile4
güle güle canımcım kolay gelsin
makbusum yalniz degilsinki bebesin seninle; o seni korur annesi:)) :nazar:
oyy sağol bitanesiiiii inşallah sizinkilerde gelip sizi korurlar:Saruboceq:
makber hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
bersu iyi geceler..
inşallah canım benimm

derin düştü heralde ben telde görüşmüştüm onunla neti kesilmiş yine ancak haftaya açılır dedi :((( bi süre ayrı kalıcak bizden..yarın doktora gidicekmiş telde görüşür öğrenirim ben durumunu

oğluşunmu dedim ben ya ne bileyim hani erkek çocukları annelerini korur ya öylesine demişimdir ben sağlılkı olsunda değilmi canım ya ne mutlu sana darısı bizler..

Back
X