Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende anlamadım ebroşum ya nedense bakmak istemedi bende illa alttan bak diyemedim o kadar eziyet çektim gözükmedide bişeye yaramadı yani bu dr bi hastası şikayet etmiş gereksiz yere vajinal muayene etmek istedi beni diye ondan herhalde bakmıyo mecbur kalmadıkça ne garip insanlar var sanki dr bayılıyo seni muayene etmeye
yanlış hatırlamıyorsam demet arkadaşımızda hamileymiş ama bebiş için oda çok uğraştı mı bilmiyorum onu da burdan tebrik ediyorum. benim içimden bir ses gün gelipte hepinizin bir bebiş sahibi olacağınızı söylüyor belkide bir bebiş değil ikiz bebişler gelir.
kızlar mrb benim moralim yerine geldi yine çok yumurtam olmuş ama pco da böle napalım dedi doktor..şu an büyük olanlar 9mm 10 mm 11mm arkadan gelenler var bi de..doktor aşılam pazartesi olur heralde dedi..haber vereyim dedim...inşallah yine çoğul gebelik yaşamam kızlar dua edin nolur...
ay gul gul koptum bersu:)) catlamis iste nie bosuna gitmis olasin:)) catlayinca goremiyorlar cok eminim catlamamis olsa kist falan olurdu, iyi calis bu gece bos mesaneyle ama :CüvCüv:selam güzeller dr a gittim vajinal ultrasonla bakmıyormuş bu dr o nedenle su iç sıkış gel dedi yarım saat içinde 1,5 litre su içtm patlayacaktım ama yinede gözükmedi yumiş belki çatlamıştır dedi anlayacağınız boşu boşuna gitmiş oldum neyse sağlık olsunda eve geldiğimden beri tuvalete taşınıyorum :))
boş geçirmeyin bu günleri gün aşırı çalışmaya devam dedi verdi, gazı yolladı beni dr bakalım kısmet ayyy dayanamıcam ben yine wc ye gitmeliyim yemekten sonra gelirimmm
selam canlarımm..netimi açtırdık ödendi yani:)şükür ayrı kalmadık çok.
makbuşum sagolsun söylemiş bende söyliyim ..gittim doktora.yara küçücük dedi.bu işlemden sonra bişeyin kalmayacak dedi..bu ayı ovulasyon takibiyle geçiricek.yani bu ayı dedigim adetimin 13.günü başlanıcak..ama ben bu adetin 13gününü kaçırdım mecbur beklicem şimdi digerini...herneyse.çok ilgilendiler yine sagolsunlar,doktorda hastabakıcıda..dogumhanede yapılıyo işlem zaten.insan bi tuhaf oluyor..doktorum bu hafta birsürü doguma girmiş:))inşallah benimkinede girmek kısmet olur dedim..hastabakıcı ablaya ve asistanınıa dedim ki yatarken,doktor işlemi yapıyo ben onlarla konusuyom:)bana dua edin dedim.benimde çocugum olsun diye..inşallah dediler motive ediyolar çok..dogumdaymışım gibi elimi tutuyo ordaki abla:)öyle işte kızlar..netimde açıldı moralim yerinde..ama agrım yine var.size bi bakayım dedim..
GÜNNNN geç haber getirecekmişsin kuşum bizim saate göre olsun girerim ben bakmaya sinşallah hayırlısı ne ise o olsun..tüp olacaksa tüp aşılamasa aşılama amaa ben tüp yaptıracakmışsın gibi düşünüyom nedense..hayırlısı kuşum.
MAKBUŞUM sende hayırlısıyla git gel canım.bni aramayı unutma bebişim.
PRENSESİMİZ gelmiş..hayırlısı canım üzme kendini..evet maddi olarak zorluyo tedaviler ama katlanıcaz artık..
SENAMMM canım benimmm..herşey gönlünce olur inşallah.hadi hayırlısı bitanem yaaaa...:Saruboceq:
cok sevindim makbusum, Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin Insallah.selam fıstıklar haber vermek için geldim görümceme gidicez yazıyımda kaçıyım hemen :)
doktora gittik çok şükür zorda olsa duyduk pıt pıtları :))) doktor çok uğraştı başta duyulmadı ama zorlayınca duyduk hatta dedi ne kadar inatçı uğraştırdı bizi :))) haftaya salı gününe randevu verdi yeniyıla girmeden görelim dedi.şimdilik bu kadar gece uğrarım yine öptüm sizi
kizlar doktor haftaya asilama yapiyor bana, catlama ignesi arti spermlerin iceri verilmesi olucak. yani bana hormon verilmeden. toplamda dort kez asilama yapalim dedi doktor. digerlerinde belki ilac kullanicak biraz.
tup bebek nie degil dedim; uzun vadede tup bebekte kadina verilen hormonlarin yumurtalara zarari var ben o yuzden sonuna kadar dogal deniyorum once dedi. hic duymamistim boyle bir sey ama haftaya asilama dedi die ne dese kabul ettim:)) tavladi beni bu teklifle:))
bir de hep keske ilacsiz asilama denense bir kez diyordum icimden olmaz saniyordum, biraz gonlume gore oldu, denemedim demem en azindan.
esimin test sonucunu begendi doktor, boyle iste kizlar asilamalardan sonra beklemeden tup bebege geceriz merak etme, umarim gerek kalmayacak diye de gaz verdi, gazi aldik geldik yani:)))))))