• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

rufeyda hic merak etme ve telas olma bu yirmili aylarda bir hikmet var sanirim. ben 21. ayda hamile kalmistim burda bir arkadas 25. ayda hamile kaldi, baska bir arkadas 18 ya da 19. ayda. yani yirmili aylar da gelesileri geliyor bu bebislerin.
formda da dikkat et cok kisi vardir 20 ve 25. ay arasi hamile kalan.
zaten fransada doktorlar kadinin yasi gencse ilk iki yilda hamile kalmak normal diyorlar turkiyedeki gb bir yil demiyorlar. ve bence cok haklilar.

kızz hani yaaaa beenim kaçıncı yirmi oldu anacımm gelmedi bişyyyyy:)))

canım inşallahh öyledir..mutlaka haber et bize.testi attınmı bu arada.ne kadar bekledin damlattıktan sonra?bazı testlerde çok bekleyince çıkıyo silikde olsa.ama yarım saati aşmayacak bekleme süresi.

Allah iyiligini versin delüüü:))ne güldürdün beni...hepimiz birar tavuguzzzzzzzzzzzz:lepi:

ya ilk 10 dakka çıkmadı dur yine bakyım 1 saat oldu ama

ya kızlar size bişey diyimmi bence kafaya takmayınca oluyo ben bu konuda makbuşa katılıyorum ben 3 kere hamile kaldım üçünde de kaldığım zamanlar hiç umursamamıştım yani yok öyle belin altına yastık koy hemen kalkma hiç yapmadım hatta hemen kalktım yıkandım ama kaldım zaten benim esas problemim kalmak değil sonrası bende bi de tekrarlayan düşük geni bulundu benim asıl işim kaldıktan sonra başlıyo ha bide anladığım kadarıyla sizler hep 30 yaşından küçüksünüz yani şansınız var okadar takmayın siz takarsanız ben yandım o zaman 34 yaşında

selam hanımlar kaynatıyosunuz yine maşallah.bende kocişe yemek verdim çayı demledim geldim .ama çok kalamıycam...

canım ilk testi 1 hafta geçince mi yaptın?

hayır cnm aynı senin gibi 1 gün geçince yaptım tek çizgi çıktı. sonra 3 gün geçince yapım tek çizgi çıktı. kızdım kendi kendime deli gibi test yapıyorum diye. bi kaç gün yapmadım sonra 1 hafta geçti baktım hala bende tık yok son testimi yaptım. kurban bayramından 1 gün önce öğrendim. zaten aynı gün doktora gittim 5 haftalık çıktı bebişin kesesi. yani test yanılmamış tam 1 hafta geçtikten sonra.

ebroşşş mu gelmişş datlummm hgg
rüfeydacım canım yaa üzülme inş gelicek minişin çok bekletmeden
derinim bence oturmaktan aslında agrı kesicide etkisini yitirince hisetmiş olabilirsin

ya kızlar size bişey diyimmi bence kafaya takmayınca oluyo ben bu konuda makbuşa katılıyorum ben 3 kere hamile kaldım üçünde de kaldığım zamanlar hiç umursamamıştım yani yok öyle belin altına yastık koy hemen kalkma hiç yapmadım hatta hemen kalktım yıkandım ama kaldım zaten benim esas problemim kalmak değil sonrası bende bi de tekrarlayan düşük geni bulundu benim asıl işim kaldıktan sonra başlıyo ha bide anladığım kadarıyla sizler hep 30 yaşından küçüksünüz yani şansınız var okadar takmayın siz takarsanız ben yandım o zaman 34 yaşında
evet canım öyle olmasına öyle yani kafada bitiyo bazı şeyler..ben cidden takmıyorum oldumu olmadımı diye..önceleri çok takardım yani deli gibi testler yapardım belime yastık koyardım sürekli arastırırdım ibşeyler..ama kendi halimdeyim şuanda.
ikinci çizginin gölgesi bile yok kıpkırmızı bir tek çizgi offffff offffffffff

olsun cnm yaaa üzülme..bende de salaklık tekrardan teste yönlendirdim seni kusura bakma cnm ya:(yine yaparsın çok geçerse.bikaç gün bekle.inşallah gelmezde hamiş çıkarsın.

derincim bir daha ic gece rahat et.
ben hic genc falan degilim 30 bitiyor yakinda:((
bugunde doktor daha gencsin tup bebege gerek yok demez mi
40mi bekliycem daha ne olsun!!
makber nie yazmiyor????????

:dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi:
canım çok sevindim şükürler olsun .hep böyle sorunsuz devam eder inşallah .minişini sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah .öptümmm

canım inşallah bigün o dogumhanelere hepimiz girecegiz..Allah ilk önce saglıklı bi hamilelik versin eli ayagı düzgün saglıklı bebişler nasip etsin bizlerede inşallah:Saruboceq:

sagol ebrarım evet çok agrı oldu bu sefer..ama şimdi daha iyiyim..dondurmanın etkisi yavaş yavaş geçiyo demekki.ama o anda nasıl agrı oluyo anlatamam:(şükür canım daha zor şeylerle ugraşanlar var bu hiçbişey degil.inşallah sende bi dahakine öyle şeyler için degil bebişini dogurmak için gireceksin kuşum hiç üzülme...o günler yakın Allahın iziniyle tatlım benimŞeniz

ahh senii delüüüüsırnaşık şeyo kadar su içirirseler normaldir kuşum:)))
anamm ezel yok bu akşam bersum yaaa:(((arog koymuşlar onun yerine:)eşim onu izliyo bende kaçtım biraz.off daha bulaşıgım duruyo hiç halim yok yaaaa.

bitanemmm mesajını da aldım canımm.hadi gözümüzaydınnnnnŞeniz:lepi: :hooray::teytey: :teytey: :dance:sositososito inşallahhh büyüdügünüüü dogdugunu yürüdügünüde görücez kuşumuzun saglıcakla inşallah :Saruboceq:
kaçırdım nan seni offff:(((

derin kıssss nerdesin kendi kendime konuşuyom altta ismin görünüyo kendin nerelerdesinnn ayolllll

makbuşum çok şükür inatçı bebişinin kalp atışlarını duymuşsunuz çok sevindim canım allah tamamına erdirsin

slm fıstıklar nasılsınız
makbusum cok sevındım cnm pıt pıtları duyduguna darısı basımıza ınsallah cnm:Saruboceq:
derınım yarayı dondurmussun bacım hayırlı olsun:lepi:
bersum ay suyu ıcmek çok zor bende senın gıbı olmustum ya hadı hayırlısı umarım gelır bu ay melegın:Saruboceq:
prensesım oy cnm benım bızım şer dedıgımızdede vardır bı hayır gülüm bellımı olur allahım mucızelerler dolu sen ümıdını kaybetme olurmu elbet bızde mutlu olucaz buna ınanalım yeter:1hug:
sevalım ebrosum benı merka etmıssınız msafır hala burda kızlar oyüzden cok gıremıyorum bende cok özledım sızlerıa.s.
günüm sendende güzel haberler beklıyoruz hangısı olursa olsun umarım ılk asamada hemencecık hamıs kalırsın cnm:Saruboceq:

senacim cok sevindim, diyorum bir tanem senin hamile kalamak gb derdin olmayacak Insallah, tedavi oldugu gb her sey yolunda, Insallah sonucu iyi olucak birtanem. hepsi tutacak diye bir sey yok korkma sakin, hayirlisi olucak Allah'in izniyle salida bana asilama olucak belki de pazrtesi hatta hadi bakalim :nazar::nazar: bir sana bir bana

ay gul gul koptum bersu:)) catlamis iste nie bosuna gitmis olasin:)) catlayinca goremiyorlar cok eminim catlamamis olsa kist falan olurdu, iyi calis bu gece bos mesaneyle ama :CüvCüv:

Insallah acimadi canin cok derincim, oh kurtuldun bitti Insallah artik. diger aya bebisin gelir Insallah a.s.

cok sevindim makbusum, Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin Insallah.:nazar:

hoşbulduk kızlar yaa bugün memlekete gittim gezdik acaip yoruldum ayaklarım agrıyo artık:) bi tahlil sonucum çıktı protein c ile s normla miş diger genetikler çıksın onlara bakalım dedi dr um:) bakalım inş bi sorun çıkmaz
derinim yaranı dondurmuşsun hadi geçmiş olsun canım inş bi daha tekrarlamaz sonrada gelsin bebeişşşşş
makbuşum bebegini duymuş çok şükür yaa okudum geçmişi makbuşum hayırlı olsun datlum:)
özlemcim canım seninde tedavin hayırlı olsun rabbim çok bekletmesin melegini göndersin bu sefer inş
ebroşum güle güle datluş kib öpüyorum seni
canlarım benimmmm çok çok sağolun Allah hepinizden razı olsun tez zamanda sizlerede yaşatsın inşallahhhh
kizlar doktor haftaya asilama yapiyor bana, catlama ignesi arti spermlerin iceri verilmesi olucak. yani bana hormon verilmeden. toplamda dort kez asilama yapalim dedi doktor. digerlerinde belki ilac kullanicak biraz.
tup bebek nie degil dedim; uzun vadede tup bebekte kadina verilen hormonlarin yumurtalara zarari var ben o yuzden sonuna kadar dogal deniyorum once dedi. hic duymamistim boyle bir sey ama haftaya asilama dedi die ne dese kabul ettim:)) tavladi beni bu teklifle:))
bir de hep keske ilacsiz asilama denense bir kez diyordum icimden olmaz saniyordum, biraz gonlume gore oldu, denemedim demem en azindan.
esimin test sonucunu begendi doktor, boyle iste kizlar asilamalardan sonra beklemeden tup bebege geceriz merak etme, umarim gerek kalmayacak diye de gaz verdi, gazi aldik geldik yani:)))))))
günümm senin adına çok sevindim yaa inşallah hayırlısıyla gelicek meleğinopuyorumnanaktan
bende 3.tüp bebek tedavimdeyim...
yumoş büyütme aşamasındayım..
inşallah bu sefer gelir meleğim yada meleklerim ....
bana dua ederseniz çok sevinirim...
ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH...
ablacımm dualarımız seninle inşallah hep beraber sevinicez:Saruboceq:
makbus gazli makbus gel bakem nasilsininiz? oglus rahatsiz ediyor mu, suyu iciyon di mi bol bol.
yalniz biz oglan diye diye makbercim kiz istiyorsan soyle kiz demeye baslayalim:))
canom valla gazdan çok bulantım var inan çorbadan başka bişey yiyemiyorum :(( her koku midemi bulandırıyor özelliklede sigara ve soğan..doktor dedi bulantın varmı hala bende aşırı dedim yemek kokusuna tahammül edemiyorum oda selime döndü sana yazık aç kalıyosun dedi :)))) bana iğne verdi her gün 1 tane yicem kalçadan
kız makbuşşşşş nie konuşmuyonn sen
kız delü o kadar kaynatmışınız oku oku bitmedi nasıl konuşam :))):oklava:

hayır cnm aynı senin gibi 1 gün geçince yaptım tek çizgi çıktı. sonra 3 gün geçince yapım tek çizgi çıktı. kızdım kendi kendime deli gibi test yapıyorum diye. bi kaç gün yapmadım sonra 1 hafta geçti baktım hala bende tık yok son testimi yaptım. kurban bayramından 1 gün önce öğrendim. zaten aynı gün doktora gittim 5 haftalık çıktı bebişin kesesi. yani test yanılmamış tam 1 hafta geçtikten sonra.

dahada umutlandım şimdi inaşalllah ya inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evet gökçem belki etkisi gitti yaaa.off yinemi içsem acaba yaaa.
günn iç mi diyosun kızz.minoset mi içiyim kıslar?daha önce başka içtim de.

ay gitcen mi ebroşum aslında benimde gitmem gerek sabah erkenciyim kociş kahvaltı istiyo sabahları kalkmayınca küsüyo bana:(

ebroşşş mu gelmişş datlummm hgg
rüfeydacım canım yaa üzülme inş gelicek minişin çok bekletmeden
derinim bence oturmaktan aslında agrı kesicide etkisini yitirince hisetmiş olabilirsin

evet canım öyle olmasına öyle yani kafada bitiyo bazı şeyler..ben cidden takmıyorum oldumu olmadımı diye..önceleri çok takardım yani deli gibi testler yapardım belime yastık koyardım sürekli arastırırdım ibşeyler..ama kendi halimdeyim şuanda.

olsun cnm yaaa üzülme..bende de salaklık tekrardan teste yönlendirdim seni kusura bakma cnm ya:(yine yaparsın çok geçerse.bikaç gün bekle.inşallah gelmezde hamiş çıkarsın.

inşallah kızlar ALLAH hepinizden razı olsun moral verdiniz çok sagolun

kızlar hepinize çk teşekkürler çok sagolun yatmaya gidiyorum ben dua edin nolur
melegim gelmiş olsn
iyi geceler görüşürüzzzzzzzzz

Back
X