• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ooff ebrar sinir oldum eltine ne yani kadının çocuğu olmuyo diye ikici getirilmezki peki erkeğin olmayımca kadınlar ikinciyi alıyorlarmı...
boşverin o lafları demek isterdim ama bende takarım fazlasıyla

ama şuan biyandan seviniyorum
doktora gittik öğrendik ne var ne yok şimdi elimizden geleni yaparız Allah'ın izniyle
adet günü yaklaşıncaya kadar takmıyorum sonra birden geliyorlar bana

anammmmmmm derinim gelmişşşşşş

ay kıyamam yaaa nasıl insan bunlar aslında insanda denmez .ah ahh allahtan korkum olmasa blirim neyapacağımıda işte susuyoruz.ah canım eltim bigün oturuyoruz kalabalık baya herkesin içinde çocuk konusunu açtı sonrada dediki xxx varya onlarında olmadı çocukları adam ikinci kez evlendi naapsın ama çocuksuzda olmazki .benim halimi düşünün yani .offf deli oluyorum canım yine dertlerim depreşti .

allahımm onlarıda bizim durumumuza düşürsün dicem ama öle dersem benim onlardan ne farkım kalırrr ben kimsenin hakkında kötü düşünmedim şimdiye kadarrr herkesin sıkıntısı için dua ettim üzüldümm öle konu açılanca bende cok kötü oluyorum ama bunu hiç bir zamn eşime belli etmedim aklımdan geçiyo ama söylemiyorummm dur bakalım biraz daha geçsinde bu acıya dayanamazsam ben kendim söylerim boşanalım derimmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

takmamayı becerebilen varsa formülü bende alayım lütfenkaydirigubbakcemile3
ah canım ben 9 yıldır beceremedim gerçekten formülü olsa bende alırdım.keşke ilaç gibi satılabilseydi.içince herşey geçseydi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooff ebrar sinir oldum eltine ne yani kadının çocuğu olmuyo diye ikici getirilmezki peki erkeğin olmayımca kadınlar ikinciyi alıyorlarmı...
boşverin o lafları demek isterdim ama bende takarım fazlasıyla

yaaa nurcum ben bu insanla yüzyüze bakıyorum hala .zorunluluk tabi.bunungibi neler yaşadım ama burda anlatması zor be tatlım..
dediğin doğru erkekde sorun olunca kadın yutuyo ama sorun kadındaysa dillere destan oluyo..
ama eşimden rabbim binkere razı olsun birgün beni incitmedi çocuk konusunda .zaten sorun varsa suçlu ben değilimki .rabbim böyle istemiş..

selam zeyno,
canım boşverrr takma onları yaaa yaşlı insanlar zaten anlamaz kırıcı olduklarını zaten bizim gibi olmayanlarda hiç anlamazz
o yuzden onları umursamamaya çalış,he bu arada küçüğüm susayım diyorsun ya eğer gerçekten seni üzmek için söylüyorlarsa valla hiç susma sende konuşş

canım onlar öle konuşunca kendimi suçlu gibi hissediyorummm sanki ben olmasın istiyorumm ewt biliyorum canımı acıtmak için söylüyolarrr 1 olur göz yumarım 2 olur göz yumarım canımada tak ederse beni kimse susturamaz zatenn dur bakalım hamgi patavatsıza denk gelcekkkk

allahımm onlarıda bizim durumumuza düşürsün dicem ama öle dersem benim onlardan ne farkım kalırrr ben kimsenin hakkında kötü düşünmedim şimdiye kadarrr herkesin sıkıntısı için dua ettim üzüldümm öle konu açılanca bende cok kötü oluyorum ama bunu hiç bir zamn eşime belli etmedim aklımdan geçiyo ama söylemiyorummm dur bakalım biraz daha geçsinde bu acıya dayanamazsam ben kendim söylerim boşanalım derimmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım öyle düşünme ben yaptım ohatayı .pıhtılaşma testlerim çıkmıştı .kadındoğumcum dediki belki sana hamile kalmayı yasaklarlar .ben öyle kötü oldumki doktordan çıktım nasıl ağlıyorum yolda herkes bana bakıyor .neyse akşam eşime dedimki ayrılalım .aman allahım demez olaydım koca adam zırıl zırıl ağladı .ben seninle çocuk için evlenmedim nasıl dersin böyle bişy filan .sonra çok pişman oldum dediğime onuda üzdm..
bence deme tatlım onu bu düşünce üzer.senin eşinde eminimki aynı düşünüyordur herşey çocuk değilki..

canlarım ben kaçıyorummm
kendinize mukayyet olun Allah en kısa zamnda meleklerimizi gönderir inşallah
amiiinnnnnnnnn
öptüm hepiciğinizzziiiii

geldim geldim kıslarr.yellowcum bıraktım yarıda geçmişi seni mi kırıcam:))
naber kızlar..ebrarım naber kusum hayırdır moralin bişeyemi bozuk neyse bi göz atayım son yazdıklarına.

bencede herşey çocuk değil tmm büyük bir eksiklik ama sevgi varsa gerisi boş rabbim nasip ederse olur aslında çocuk için söyleyenleride şöle saçından tutup dövüceksin kaydirigubbakcemile sanane dimi sanane yani çok gıcık oluyorum böylelerine

yellowcum güle güle canım.öptüm seni kendine çok iyi bak..
derinim yok tatlım moralim iyi çok şükür eski yaralar depreşti kızlarla dertleşiyoruz .sen neler yaptın kuzum?işlerin iyimiydi?

ebrar kıyamam sana o ne demk öyle boşanalım gibi ALLAH yuvanızı huzurla doldursun amiiin.
bakın bihter bacımın derdi bizden büyük behlülü kaptırdı yazık ona :((
derinim nasılsın canım benim umarım iyisindir..

canım öyle düşünme ben yaptım ohatayı .pıhtılaşma testlerim çıkmıştı .kadındoğumcum dediki belki sana hamile kalmayı yasaklarlar .ben öyle kötü oldumki doktordan çıktım nasıl ağlıyorum yolda herkes bana bakıyor .neyse akşam eşime dedimki ayrılalım .aman allahım demez olaydım koca adam zırıl zırıl ağladı .ben seninle çocuk için evlenmedim nasıl dersin böyle bişy filan .sonra çok pişman oldum dediğime onuda üzdm..
bence deme tatlım onu bu düşünce üzer.senin eşinde eminimki aynı düşünüyordur herşey çocuk değilki..

canımm yaaa offff allah yardımcımız olsun gercektennn kanayan bi yarayla yaşamak cok zor geliyor bana her ay umutlanmak eşiminde beimle birlikteee nasıl beklediğini bir görsen negatif cıkınca nasıl üzüldüğünü bir görsenn kardeşinin kızına nasıl bite bite baktığını görsennnn ona bi cocuk verememek beni kahrediyorrrrr inan ewt eşime söyleyince verecei tepkiyide biliyorum ama napimmm ikimizdemi cocuksuz kalalım sonuçta onda bi problem yok sorun bendeeeesenağlamasenağlamasenağlama

bencede herşey çocuk değil tmm büyük bir eksiklik ama sevgi varsa gerisi boş rabbim nasip ederse olur aslında çocuk için söyleyenleride şöle saçından tutup dövüceksin kaydirigubbakcemile sanane dimi sanane yani çok gıcık oluyorum böylelerine

:mymeka::mymeka::mymeka:
bencede tatlım onları hiç ilgilendirmeyen bir konu ama nehikmetse bayılıyolar insanların hayatına müdahale etmeye..

Back
X