• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derincim makbuş için üzüldüm...
çok geçmiş olsun...
benim adıma iletirsin değilmi iyi dileklerimi canım....

derincim canım iyiyim.moralim bozuk.adet olcam.aaaaaaaaaa geçmiş olsun makbuşa hamile o değilmi.acil şifalar dilerim ona.

canım bozma moralini nolur..belkide olmayacaksındır.hayırlısı Allahtan.
evet hamile canım:(ikisi bi arada işte hem hastalık hem hamilelik bulantıları düşün artık kızın halini:(

özloşummmmmmŞenizhoşgeldin bitanem..iyi nolsun yatmadan bende bi bakıanyım dedim.sen naptın cnm.

rufeydaaa hoşgeldin kızzz gelen giden yokmuş çok sevindim..hergün dahada umutlanıyoruz inşallah alırız güzel haberi senden AMıN.
nurunn hoşgeldin tatlım..

derincim ne olsun işte şekerim bildiğin gibiyim:)
makbuşada üzüldüm ama bugün daha iyiymiş yinede sevindirici....
selamlarımı iletirsin hayatım

rufeydaaa hoşgeldin kızzz gelen giden yokmuş çok sevindim..hergün dahada umutlanıyoruz inşallah alırız güzel haberi senden AMİN.
nurunn hoşgeldin tatlım..

inşallah canım yaaaaaa
bende umut ve umutsuzluk arasında gidip geliyorum sürekli
inşallah hamişimdir yainşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

derincim ne olsun işte şekerim bildiğin gibiyim:)
makbuşada üzüldüm ama bugün daha iyiymiş yinede sevindirici....
selamlarımı iletirsin hayatım
Allah iyilik versin cnm benim.Şeniz
tamam söylerim özlemim...ugramadı bugün inş iyidir şuanda.
inşallah canım yaaaaaa
bende umut ve umutsuzluk arasında gidip geliyorum sürekli
inşallah hamişimdir yainşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım yaaa.çok iyi anlıyorum seni.inşallah melegin gelmiştir göbişine:emir_bebek:

sagolun kizlar hayirlisi.
derin msn i acsana bir.
zor canim nerelerdeydin gelmedin?
asilamayi dene tabii gerci benim icimden bir ses bende ise yaraayacak dior ama yarayan cok kiside oluyor.
Rabbim bilir, hayirlisi demekten baska ne denir.
nurun nasilsin

derincim canım yok test yaptım negatif.benim şu ana kadar yaptığım hiçbir test şaşmadı.adet ağrılarım var zaten.doktora gitmem gerek.bayadır çocuk istiyorum.sen nasılsın.sen nekadar zamandır istiyorsun

sagolun kizlar hayirlisi.
derin msn i acsana bir.
zor canim nerelerdeydin gelmedin?
asilamayi dene tabii gerci benim icimden bir ses bende ise yaraayacak dior ama yarayan cok kiside oluyor.
Rabbim bilir, hayirlisi demekten baska ne denir.
nurun nasilsin
tamam bitanem hemen.
derincim canım yok test yaptım negatif.benim şu ana kadar yaptığım hiçbir test şaşmadı.adet ağrılarım var zaten.doktora gitmem gerek.bayadır çocuk istiyorum.sen nasılsın.sen nekadar zamandır istiyorsun

canım ya sıma canını..yinede olmamanı umud ediyorum cnm.
bende iyiyim ne olsun..4 yıllık evliyim cnm ben..bi düşügüm oldu iki iki buçuk yıl kadar önce..o zamandan beri olmadı cnm.

Back
X