Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derincim canım iyiyim.moralim bozuk.adet olcam.aaaaaaaaaa geçmiş olsun makbuşa hamile o değilmi.acil şifalar dilerim ona.
derincim makbuş için üzüldüm...
çok geçmiş olsun...
benim adıma iletirsin değilmi iyi dileklerimi canım....
rufeydaaa hoşgeldin kızzz gelen giden yokmuş çok sevindim..hergün dahada umutlanıyoruz inşallah alırız güzel haberi senden AMİN.
nurunn hoşgeldin tatlım..
Allah iyilik versin cnm benim.Şenizderincim ne olsun işte şekerim bildiğin gibiyim:)
makbuşada üzüldüm ama bugün daha iyiymiş yinede sevindirici....
selamlarımı iletirsin hayatım
inşallah canım yaaaaaa
bende umut ve umutsuzluk arasında gidip geliyorum sürekli
inşallah hamişimdir yainşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah iyilik versin cnm benim.Şeniz
tamam söylerim özlemim...ugramadı bugün inş iyidir şuanda.
canım yaaa.çok iyi anlıyorum seni.inşallah melegin gelmiştir göbişine![]()
tamam bitanem hemen.sagolun kizlar hayirlisi.
derin msn i acsana bir.
zor canim nerelerdeydin gelmedin?
asilamayi dene tabii gerci benim icimden bir ses bende ise yaraayacak dior ama yarayan cok kiside oluyor.
Rabbim bilir, hayirlisi demekten baska ne denir.
nurun nasilsin
derincim canım yok test yaptım negatif.benim şu ana kadar yaptığım hiçbir test şaşmadı.adet ağrılarım var zaten.doktora gitmem gerek.bayadır çocuk istiyorum.sen nasılsın.sen nekadar zamandır istiyorsun
ay m harfi cikmamis yaramayacak yazacaktim yaraayacak cikmis, Allah yazdirtmistir Insallah dicem:)
cnm yaa inşallah olacak hepimizin..sagol iyi dileklerin için.canım yaaaaaaaaa.çok üzüldüm.moralini bozma.olur inşallah.bande 4.5 yıllık evliyım canım.nasibimiz varsa olur.
kızlar hepinizeiyi geceler
yarın görüşürüzzz
dualarınızı eksik etmeyin emi
ALLAHA EMANET OLUNNN