• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aa doğru siz ikiniz izmirdesiniz .gerçi bizde derinimle aynı şehirdeyizde bitürlü görüşemedikki.ama günümde istanbula gelirse makbuşumda gelicek buluşucaz inşallah..

evet annesi kızmış tv de pcde açmamış küstü bana geldi ben tv açtım dedim gel resmini çekeyim hem bırakmadı düzgün çekeyim sonra avatar yaptım onada sızlandı kızınca ağladı onun derdi annesi kızmış ya herşeye vızlıyo..

hadi bakalım buluşun bizede resimlerinizi koyarsınız ben de bakındım resimlere amma benimki kızar öyle kalıcı resim koymaya..

evet annesi kızmış tv de pcde açmamış küstü bana geldi ben tv açtım dedim gel resmini çekeyim hem bırakmadı düzgün çekeyim sonra avatar yaptım onada sızlandı kızınca ağladı onun derdi annesi kızmış ya herşeye vızlıyo..

ah canım yaa niye açmıyoki o şimdi tam çizgifilm izleme çağında yazık çocuğa.artık ne sandıysa sen oraya koyunca .kaydirigubbakcemile3

valla resim olayını sanmıyorumda .buluşabilirsek çok iyi olucak .nezamandır konuşuyoruz ama yüzyüze görüşme imkanımız olmadı hiç.çok istiyorum yaa ...

arkadaşlar ben kaçıyorum yaa .annemlerdeyim zaten yemek filan hazırlanıcak.öpüyorum sizi .görüşürüz..iyi akşamlar..

ya izin veriyorda çok izlemiş sokağa bırakmaz öyle evdede izletir oyun oynatır ama çok izleyincede kufuruyo ejderhayım diye bağırıyo oda bazen kapatıyo boyama kitabı vermiş oda eline alıp buraya inmiş gizlice annesi dedi açma ama ben dayanamadım çok ağladı birde yağcıki sorma..

cnm çizelgeyi diosun dimi çok kolay yaparım istersen nur kız gel bak biz yakınızzz

cnm bak sana özalden attım orda anlatıyo nasıl yapıldığını benim şfreni alıp yapmam lasım cnm bak sen anlamadığın yerde sor bucada oturuyorum cnm

kızlarr bizim pc bozuldu hareldee zar zor bişiler ayarladımm ama yine bozuluyo o yüzden gittim
neyse canlarımm bu gün nurunayncım dışarı cıkıyorum dedi benide heveslendirdi bende bi cıkiim dolaşımm dedim ne zamndan beride cıkmıyorummm ya alış verş yapimm dedim uzun zamndırda istediğim bi tlfon vardı eşim bana 1 hafta önce sürpriz yapmış almış onuu nasıl seviniyodumm neyse tlfonu evden cıkarken cebime koydum eminim
sonra gezdim dolaştım tam eve gidecektim elimi cebime bi attım ana tlfon yokk heryeri aradım eve geldimmm evide aradım yokk tlfon sonuç kaybettim yada çalındııı yaaaaaaaa tlfonumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

ay zeyno kendimi şimdi suçlu hissettim ben dışarı çıkarken telefonumu cebime değil çantama koyuyorum canım senin adına çok üzüldüm canın sağolsun ne diyeyim umarım eşin daha fazla uzatmaz..

ay zeyno kendimi şimdi suçlu hissettim ben dışarı çıkarken telefonumu cebime değil çantama koyuyorum canım senin adına çok üzüldüm canın sağolsun ne diyeyim umarım eşin daha fazla uzatmaz..

yok canımm ne suçlusu kaydirigubbakcemile3
yok uzatmazda canım koçişde haklı şimdi 1 hafta oldu daha alalı bende kaybettim cok üzülüyorum yaaaaa acım cız ediyo valllaaa :delphin:

iyi ki telefonunu çalabilmek uğruna sana zarar vermediler. canım tlf madem yeniydi hemen karakola git bildir imei numarasını ver. bide kullandığın operatorun müşteri hizmetlerini ara telim çalındı de. sen çalıntı ihbarı ver, sonra çalan kişi uzaya çıksa kullanamaz o telefonu :)

Back
X