"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yelllov kıss sen bana değil kendine mj atmışsın bende merak ettim durdum:)) ama anladım canım umarım preedde gelir ya umudunu kesme bende kendim almayayım bari beceremem belki bi bilene aldıratım..

makbercim meraba canım nasılsın sana bişey sorucam sen gebelik testini kaç gün gecikince yaptın bide bişey daha nolur bu kızda ne kadar cahilmiş deme şimdi adet gününü geçen ay hangi gün olduysa o günümü alıyosun yoksa mesela ben28 günde 1 oluyorum o hangi güne denk gelirse o günümü cevaplarsan sevinirin

nasıl olıyım canım midem çok bulanıyor yine ama onada razıyım bebeğim iyi ya dahada bişey istemiyorum onun dışında hiç kimse beni ilgilendirmiyor artık onlar benim için bittiler

benim hesaplarıma göre 25inde olmam gerekiyodu dün akşam test yaptım negatif çıktı ama geçen ay 27sinde olmuştum yarının geçmesinimi bekliyim allahım ya ne güzel bu ay takmıycaktım yine takıldım çünkü hamile kalmam mucize olur çünkü hem kistim vardı hem doğum kontrol hapı kullandım

makbercim meraba canım nasılsın sana bişey sorucam sen gebelik testini kaç gün gecikince yaptın bide bişey daha nolur bu kızda ne kadar cahilmiş deme şimdi adet gününü geçen ay hangi gün olduysa o günümü alıyosun yoksa mesela ben28 günde 1 oluyorum o hangi güne denk gelirse o günümü cevaplarsan sevinirin
merhaba canım ben testi 5 gün geçmişti ilk idrarla yaptım silik çıktı..diğer cevap ise adetinini geçen ay hangi gün olduysan o günden hesaplıyorsun mesela ben en son 24ünde olmuştum 29unda test yaptım..inşallah yardımcı olabilmişimdir

oooooffffff ooooooffff benim kırmızılar geldiiii ben dedim işte hamile değilim diyeee:(( ümüdüm yoktu ama içimden belki demiştim yok filmden sonra hamile kalınır fasa fiso amma benim eşim o gün evde değildii hep bahaneler olmuyor işte ALLAH vermiyo senağlama senağlama

oooooffffff ooooooffff benim kırmızılar geldiiii ben dedim işte hamile değilim diyeee:(( ümüdüm yoktu ama içimden belki demiştim yok filmden sonra hamile kalınır fasa fiso amma benim eşim o gün evde değildii hep bahaneler olmuyor işte ALLAH vermiyo senağlama senağlama
canımm üzülme lütfen :teselli:bak sende diyorsun gününü kaçırdık diye aslında gün falan bahane inan bana Rabbimin takdiri işte demek zamanı var...yürekten diyorumki inşallah o zaman çabucak gelirŞeniz

canımın içi makberim ben gidiyom evet önce beiş yiğenimz anesini üzmeyecek ben inanıyom öptümm seni canım
kızar ben kaçar heepininiz öptüm kb

nurucum üzme kendiin caınm ya inşnlalh bdiiahakine oluacak canım her şeyin hayırlııs bitanme ne olur üzülme

canım üzülme yaa herşeyde bi hayır vardır,zaten dr 3 ay dene demedi mi sana
bu arada eşin gittimi hiç bide o kontrole gitse?

makbercim canım kendine dikkat ediyorsun dimi,hatırlatmak istemem ama geçmiş olsun canım Allah senin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş

canımm üzülme lütfen :teselli:bak sende diyorsun gününü kaçırdık diye aslında gün falan bahane inan bana Rabbimin takdiri işte demek zamanı var...yürekten diyorumki inşallah o zaman çabucak gelirŞeniz

evet ya bahane biliyorum amma oofff nekadar kendimi bırakayım desemde olmuyor napayım nasip senağlama senağlama

kızlar sağolun sizi allah için çok seviyorum inşallah en kısa zamanda burada bu güzel haberleri verceğiz birbirimize..
yellov eşim gitti dr onun sperm sayısı düşük ama sınırda 20 milyon hareketlilik yavaş dün akşamda zaten azcık atıştık dedimki pazartesi günü dr gidelim hazır perhizlisin :kedi: oda olamaz dedi bende inat ettim kızdım ağladım beklemişin 2 gün daha dur hastaneye gidecez ondan sonra :kedi: özür dilerim böyle yazıyorum ama oda inada bindirdi nasıl kızdım ama bende bu dr işini halletmessem nur değilim.. kötükedihüso kötükedihüso

şimdi ben bu ay tekrar hormon testi yaptıracam adetin 3. günü bu akşam oldum ya bu gündenmi hesaplıcam yoksa yarındanmı bal tarçın çörekotunada başlıcam inş 2. günü ama bu günü saymıyoruz dimi

canım üzülme yaa herşeyde bi hayır vardır,zaten dr 3 ay dene demedi mi sana
bu arada eşin gittimi hiç bide o kontrole gitse?

makbercim canım kendine dikkat ediyorsun dimi,hatırlatmak istemem ama geçmiş olsun canım Allah senin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş
sağol canım Allah razı olsun evet dikkat ediyorum dediğim gibi artık gözlerim daha çok açıldı o adam ne beni nede bebeğimi haketmiyor..kötükedihüso

şimdi ben bu ay tekrar hormon testi yaptıracam adetin 3. günü bu akşam oldum ya bu gündenmi hesaplıcam yoksa yarındanmı bal tarçın çörekotunada başlıcam inş 2. günü ama bu günü saymıyoruz dimi

canım ben olduğun günüde sayıyorsun diye biliyorum çünkü ben öyle yaptım hem niye yeniden tahlil yaptırıyorsun bu arada eşinde hareketlilik azsa ona kür falan uygula ben öyle yapıcam doktor bana direk aşılama yapalım dedi ama ben biraz bekleyelim diyorum doğla yoldan olur belki

canım makberim sağol tatlım çok yardımcı oldun bende öyle düşünmüştüm o zaman perşembe gününe kadar olmazsam tekrarlarım zaten ne olur ne olmaz diye 2 tane almıştım bu arada lütfen ama lütfen sadece kendini bebeğini düşün canım gerisi fasa fiso boşver başkalarını ablan olarak sana tavsiyem bu :teselli:bide ablacığına dua et belki bu ay mucize olur :Saruboceq:

canım makberim sağol tatlım çok yardımcı oldun bende öyle düşünmüştüm o zaman perşembe gününe kadar olmazsam tekrarlarım zaten ne olur ne olmaz diye 2 tane almıştım bu arada lütfen ama lütfen sadece kendini bebeğini düşün canım gerisi fasa fiso boşver başkalarını ablan olarak sana tavsiyem bu :teselli:bide ablacığına dua et belki bu ay mucize olur :Saruboceq:
sağol canım ablacım Allah razı olsun ne demek her an duamdasınız Rabbim kabul etsin inşallahhh:Saruboceq:

Back
X