Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım ben testi 5 gün geçmişti ilk idrarla yaptım silik çıktı..diğer cevap ise adetinini geçen ay hangi gün olduysan o günden hesaplıyorsun mesela ben en son 24ünde olmuştum 29unda test yaptım..inşallah yardımcı olabilmişimdirmakbercim meraba canım nasılsın sana bişey sorucam sen gebelik testini kaç gün gecikince yaptın bide bişey daha nolur bu kızda ne kadar cahilmiş deme şimdi adet gününü geçen ay hangi gün olduysa o günümü alıyosun yoksa mesela ben28 günde 1 oluyorum o hangi güne denk gelirse o günümü cevaplarsan sevinirin
canımm üzülme lütfen :teselli:bak sende diyorsun gününü kaçırdık diye aslında gün falan bahane inan bana Rabbimin takdiri işte demek zamanı var...yürekten diyorumki inşallah o zaman çabucak gelirŞenizoooooffffff ooooooffff benim kırmızılar geldiiii ben dedim işte hamile değilim diyeee( ümüdüm yoktu ama içimden belki demiştim yok filmden sonra hamile kalınır fasa fiso amma benim eşim o gün evde değildii hep bahaneler olmuyor işte ALLAH vermiyo senağlama senağlama
oooooffffff ooooooffff benim kırmızılar geldiiii ben dedim işte hamile değilim diyeee( ümüdüm yoktu ama içimden belki demiştim yok filmden sonra hamile kalınır fasa fiso amma benim eşim o gün evde değildii hep bahaneler olmuyor işte ALLAH vermiyo senağlama senağlama
canımm üzülme lütfen :teselli:bak sende diyorsun gününü kaçırdık diye aslında gün falan bahane inan bana Rabbimin takdiri işte demek zamanı var...yürekten diyorumki inşallah o zaman çabucak gelirŞeniz
sağol canım Allah razı olsun evet dikkat ediyorum dediğim gibi artık gözlerim daha çok açıldı o adam ne beni nede bebeğimi haketmiyor..kötükedihüsocanım üzülme yaa herşeyde bi hayır vardır,zaten dr 3 ay dene demedi mi sana
bu arada eşin gittimi hiç bide o kontrole gitse?
makbercim canım kendine dikkat ediyorsun dimi,hatırlatmak istemem ama geçmiş olsun canım Allah senin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş
şimdi ben bu ay tekrar hormon testi yaptıracam adetin 3. günü bu akşam oldum ya bu gündenmi hesaplıcam yoksa yarındanmı bal tarçın çörekotunada başlıcam inş 2. günü ama bu günü saymıyoruz dimi
sağol canım ablacım Allah razı olsun ne demek her an duamdasınız Rabbim kabul etsin inşallahhh:Saruboceq:canım makberim sağol tatlım çok yardımcı oldun bende öyle düşünmüştüm o zaman perşembe gününe kadar olmazsam tekrarlarım zaten ne olur ne olmaz diye 2 tane almıştım bu arada lütfen ama lütfen sadece kendini bebeğini düşün canım gerisi fasa fiso boşver başkalarını ablan olarak sana tavsiyem bu :teselli:bide ablacığına dua et belki bu ay mucize olur :Saruboceq: