"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın kızlar,sevalcim hadi gözün aydın takibe başlamışsınız sanırım
Kızlllar nasılsınız sizi çok özledim sohbet etmeyi ama maalesef sadece okumakla yetiniyorum aradada böyle kaçamak yapıyorum işte
nurr kız ben seni geçen kırmızıla geldi dedin diye hatırlıyorum ya anamm yoksa yerleşme kanaması mıydı acep :):):)
ınşallah öyledir canım hamiş olursan eşinin sorununundan da kurtulursunuz ee herşeyde bi hayır vardırr nasip kısmett
amannnnnnn çok konuştum yaa ahhhh ahhhhhhh daha çok konuşurdumda engel olanlar utansınnnnn :(
kızlar hepiniz dikkat edin kendinize canınızı sıkmayın hiçbişe için Allah herşeyin hayırlısını versin makberim,gökçecim.günüm,senam,ebrarcım,derinim,zor,nur ayyy kızlarrr unuttuğum varsa kusura bakmayın ne olur Allah'a emanet olun hepiniz Allah 2010'a göbüşünüz dolu girmeyi nasip etsin inş
mujjjjkssssss

hoşgledinzi kızlar
sağol yelovcum aaalh razı olsun sen nasılsın
mkabercim günaydın hoşgeldin asılsın
nurcum hoşgedlin

günaaaydııın gün nerelerde onu elime bi geçirsem pataklıcam :)) şaka şaka sabah benimki ekmek almak için çıktı evden meğer test elmış zorla yaptırdı sonuç negatif :(( yani dediğim gibi hamile değilim mutlaka günüm değişiyo :(((
işte bukadar yellov seval makber kızlar nasılsınız kendinizi iyi bakın öptüm sizleri..

evet sevalim yaptım tek çizgi :( ama daha hiç belirtim yok acaba bende pkomu oldum yoksa :((
benimkide diyorki oraya ben çizig atayım çift çizgi olsun manyamış iyice keşke teste çizig atmakla olsaydı bu işler dimi ama :))

canın sıkma nurum keşke öğle olsaydı o zaman tadı olamzdı inşallah bizde onu tadacağız hiç yumurta takibi yaptırdınmı nurum

yok yaptırmadım seval bu ay yaptıracaktım güya ama olmadımki daha offf acaba kist falanmı oldu...

seval benim biraz işim vardı birazdanda annemle pazara gidecem işte öyle ..
benimki sonunda vaz geçti şu anlık pıyasadaki cariyi toplayana kadar orade çalışacak sonra belki yapar belki yapmaz..
benim dünkü endişem arabayı alır onlardan birinin üstüne yapar diyeydi ben malımı bilirim neyseki akşam ben onu ikna ettim..
seval hadi yaptırda şu takibi bende senden öğreneyim..

pazaramı gideceksiniz nurum oh iyi ki vazgeçti inşlah temel ivazgeçer yapamv nurum aamn niye kendi üstüne ypsın arabayı
nrum haftaya başlıoyz canım doktor direk takibe başldı niye ilça yazmadı kikafa m akrıştı valalh

günaydın kızlar,sevalcim hadi gözün aydın takibe başlamışsınız sanırım
Kızlllar nasılsınız sizi çok özledim sohbet etmeyi ama maalesef sadece okumakla yetiniyorum aradada böyle kaçamak yapıyorum işte
nurr kız ben seni geçen kırmızıla geldi dedin diye hatırlıyorum ya anamm yoksa yerleşme kanaması mıydı acep :):):)
İnşallah öyledir canım hamiş olursan eşinin sorununundan da kurtulursunuz ee herşeyde bi hayır vardırr nasip kısmett
amannnnnnn çok konuştum yaa ahhhh ahhhhhhh daha çok konuşurdumda engel olanlar utansınnnnn :(
kızlar hepiniz dikkat edin kendinize canınızı sıkmayın hiçbişe için Allah herşeyin hayırlısını versin makberim,gökçecim.günüm,senam,ebrarcım,derinim,zor,nur ayyy kızlarrr unuttuğum varsa kusura bakmayın ne olur Allah'a emanet olun hepiniz Allah 2010'a göbüşünüz dolu girmeyi nasip etsin inş
mujjjjkssssss
canım sen nasılsın ? inşallah rabbim hepimize 2010 da ve yakın zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder bizlerde seni özlüyoruz ama giremiyon konuşamıyoruz bigün bol bol muhabbet edelim canım kib öptm
evet sevalim yaptım tek çizgi :( ama daha hiç belirtim yok acaba bende pkomu oldum yoksa :((
benimkide diyorki oraya ben çizig atayım çift çizgi olsun manyamış iyice keşke teste çizig atmakla olsaydı bu işler dimi ama :))
canım yaa tek çizgi çıktı hee umutlandık bizde belki vardır die neyse saglık olsun ne diyelim hayırlısı ile birgün anne olucaz inş eşinde vazgeçmiş canım hadi hayırlısı olsun canını bi daha sıkmaz inş
pazaramı gideceksiniz nurum oh iyi ki vazgeçti inşlah temel ivazgeçer yapamv nurum aamn niye kendi üstüne ypsın arabayı
nrum haftaya başlıoyz canım doktor direk takibe başldı niye ilça yazmadı kikafa m akrıştı valalh

sevoşum napıyon datluş ? ya yumurta takibinde ilaç vermez senin yumurtannçatlıyomu die araştırır eger gelişmiyo ve çatlamıyo ise diger ay igne ile geliştirir canım sen sıkma canını saglıklı yumurta oluyosa sorun olmaz
derinim misafirin varmış oy şimdi sende ne mutlusundur keşke banada gelse yine birileri yalnız çekilmiyo ..kib kolay gelsin inş işe geç kalmamışındır cano
ebroşş uyuyamı kaldın sende datluş gelmemişsin:=)
makbuşum sen nasılsın fıstıgım
bersum da ugramamış inşş iyiyidir öpüyorum kuşum senide...
günüm yumurtanda çatlamış bak bide ya tutmaz diyosun inş tutucak allah ın izni ile canım :Saruboceq: senamında inş tutar bebeginiz size tutnur inşşş:Saruboceq:

ya kızlar bende birazdan misafirlige gidice m üst komşu çagırdı beş dakkaya çıkarım gitmeden bakayım dedim fazla duramıyıcam ya bide gece 2.5 da uyudum ay yatakta döndüm durdum sabahta 11 de uyandım kahvaltı etmeden kociş geldi yemek hazırladım gitti daha kendime gelmiş degilim neyse birazdan kaçıyım bende hazırlanırken pc açık olsun gitmeden bakayım

hıhı anladım göçkoşum dahaoylun başındaymışım desene ofof sen nelr yapıyon evet ya hiç çekilimyo yanlızlık benimde ananme gelecek cumartesi

gökçoşum bacım gez valalh en iyisini ypaıyosun canım niye uyuyamamdın canını sıkan bir şeymi oldu canım benimde hiç ukyum gelmiy o bazen bugünlerde çko duygusaalalştım regildenmi

Back
X