"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selammmm canlarr.masalcım naber canım?demek bebişleri uyuttun ohh mis gibi kokuyolardır şimdi.Allah sanada nasip etsin inşallah.
kızz yellowwum neden durup dururken öyle dedin cnm yaa.cidden bende üzüldüm şimdi:((bişeye mi kızdın gözümüzden bişey mi kaçtı..

masalcım saol canım bende iyiyim.negüzel mışıl mışıl uyuyolar şimdi..
derinim hoşgeldin canım tam gidiyodum sen geldin cano..nasılsın bakalım

kızlar ben kaçıyorum .yarın çok yoğun birgün olucak .işim çok anlıycağınız .öpüyorum sizi iyigeceler..

kızlar ben öylesine girdim ama çıkacağım bende halen bişey yok hiç böyle olmazdım dua edin bana..
yarin da gelmezse Insallah gelmeyecek, pazartesi kesinlikle kan testi yaptir yani tamam umitlendirmeyelim diyoruz ama baksana:)) Insallah hadi hayirlisi. ikici ihtimal rahim filmeden sora cok gec yumurtladin o yuzden gec regle olucan ama oyle bile olsa artik gelmez miydi haydi nurun pazartesi test sonucuyla Insallah ver coskuyu ver coskuyu hihoyyyt

yuzde 58 hareketsiz dedi doktor neden hareketsz die ögrenmek ıcınde norolojı uzmanına yonlerdrdı doktor of keşke bunlara gerek kalmadn
bu gebe kalsambu ay
cogu testler hareket sinir yuzde elli sizde cok da kotu degilmis bence hatta testi bir daha yaptirmadan lutfen emin olmayin bir de sunu biliyorum erkek 4 gunden fazla cinsel perhizle testi verirse hareket yavas sayi cok cikiyor. hareket icin daha SIK iliski daha iyi diyorlar. sonucunuz bu bile olsa asilamada spermler yikaniyor ve hareketliler secilip bazi minarellerle yikandigi icin spermler iyice hareketlendiriyor bu durumda size asilama mukemmel olur. kisacasi tatlim bence uzulucek bir durum yok, haklisin keske iyi ciksaydi ama dusunki hic spermi olmayan o kadar erkek varki, halimize bin sukur.

kimse kaale almıyor ne iş anlamadım yanii
bi burası vardı rahatladığım oda gitti
Herkese iyi akşamlar
yaw niye almayalim delu, bir hata ettikse affet ama deme boyle buyrunnnnnnnnn
bazen oluyopr biliyorsun mesajlar arkada gelior gozden kaciyor bazen herkes kendi derdine dusuyor diyelim regle gecikti ya da benim gb asilama falan oldu.en fazla bu nedenlerden biridir yellowcum.

bacilar yine ruya gordum ay delircem her gece her gece her asilama da boyle olucaksa yandim ben kaydirigubbakcemile3 gunduz rahatim uykuda surekli testler ve sonucu gorememe arkasi yarin der gb kafamçokkarıştı bugece ise arkasi yarin olmadi negatifmis onu gordum kaydirigubbakcemile5 isin komigi de hicbir ruyanin ayrintisi yok bir iki culelik ruyalar kafamçokkarıştı
ay dememekki insan takmadigini sansa da bilincalti bununla dolu off takayim da bari uykumda rahat edem gamyoncuiremsu

kizlarrrrrrrrr sanki ben asilamayi sirf aralik ayinda asilama yapanlar topigine morel vermek icin yaptirmisim oraya morel verip gelip burda kurtlarimi dokuyorum :dance: negatif gordum die :smiley-cool:
ama ben artik kafaya takicam bugun bakalim o zaman testsiz bir gece gecirebilcekmiyim ruyamda :sm_confused: aman be su insanogluna bir rahat yok sen takmiyorum die ortalarda dolan ruyalarda kudur sonra :içelim:

haa kizlar ben size asil geyigi anlatmayi unuttum yine bir ruyamda esime arkadasi diyorki "sen gordun mu yumurtayi" o da galiba hayor dior emin degilim arkadasi bu sefer "yaaa abi muhtesem bir sey yumurta gorunce hayrete dustum hayran kaldim"
heee heee ben diyorumki artik bu ruya siyirdigimin kesin kanitidir manisaya mi gitsem bakirkoye mi, manisa daha sakindir gb gelior bana naniknanik
yaa esin yumurtayi gormesi die bir ruya olur mu hayal gucune bakin siz ben bu isleri birakip dizi seneryosu yazayim :hooray:

merhaba arkadaşlar ben 3 gün önce test yaptım negati çıktı dün adet olmam gerekiyordu olmadım karnım ve kasıklarım çok ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim yoksa adet olabilirmiyim acaba çok mrk ediyorum

merhaba arkadaşlar ben 3 gün önce test yaptım negati çıktı dün adet olmam gerekiyordu olmadım karnım ve kasıklarım çok ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim yoksa adet olabilirmiyim acaba çok mrk ediyorum

canım testi çok erken yapmışsın biraz daha bekleyip tekrarla bence .buarada adetlerin düzenlimidir?

günaydın hanımlar işlere başlamadan selam veriyim dedim .hepinize güzel bir haftasonu diliyorum .gece yorgun düşmezsem gelicem .öptüm hepinizi..

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar..
makbercim eve dönüşüne çok sevindim umarım bu yeni yıl tüm üzüntülerini sana unutturur kimsenin seni üzmesine izin verme çok çok mutlu olasın..

evet canım adetlerim düzenlidir normalde nekadardaha bekleyim nezaman çıkar eğer hamileysem
canım inşallah hamilesindir .tam bişey diyemiyorum belli olmuyo yani .sen birkaç gün daha bekleyip tekrarla canım..
günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar..
makbercim eve dönüşüne çok sevindim umarım bu yeni yıl tüm üzüntülerini sana unutturur kimsenin seni üzmesine izin verme çok çok mutlu olasın..

nurum günaydın tatlım.nasılsın?gelmedi demi senin kırmızılar?

günüm inş test pozitif çıkacak ama çıkmazsada moralini bozma tutturana kadar devam aşıya inş sizin sebebinizde bu olsun canım..
gelelim bana olamadım bi türlü tamam erlken yada geç olurdum ama 1 2 gün farkla sadece olamadım diye bide gerginim ki belimde ağrıyor ama adet ağrısı değil hani ço yürürsün yada iş yaparsın ya işte o ağrı gibi uzanınca geçiyo kan testi yaptır demişsin ondada negatifi görmek istemiyorum bu gün tam 6 gün oldu olacağım günü saymıyorum bi aksilik olmasında..
bacım ya nette araştırdım rahim filmi geciktirme yaparmı diye ama bi sonuç bulamadım sence gecikme ondanmı bi de ben çektirenlerin topiğine sorayım ...

ebrarım iyiyim yok gelmediler ya çok gerginim niye olmadım testi 30unda yani 2 gün geçikmeyle yaptım eşimim ısrarıyla ebrar fikm yaparmı gecikme sende çektirmişin ya

ebrarım iyiyim yok gelmediler ya çok gerginim niye olmadım testi 30unda yani 2 gün geçikmeyle yaptım eşimim ısrarıyla ebrar fikm yaparmı gecikme sende çektirmişin ya

canım yaa film gecikme yapmaz sanırsam .ben 5 yıl kadar önce çektirdiğim için hatırlamıyorum.nurum inşallah hamişsindir yaa .valla içimde heyecan var .testi erken yaptın bence yarın bidaha yap istersen..
buarada ben kaçıyorum canım işlerim var bugün kayınvaldem için kuran okutuyoruz .daha sonra görüşürüz olurmu.öptüm

Back
X