Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarin da gelmezse Insallah gelmeyecek, pazartesi kesinlikle kan testi yaptir yani tamam umitlendirmeyelim diyoruz ama baksana:)) Insallah hadi hayirlisi. ikici ihtimal rahim filmeden sora cok gec yumurtladin o yuzden gec regle olucan ama oyle bile olsa artik gelmez miydi haydi nurun pazartesi test sonucuyla Insallah ver coskuyu ver coskuyu hihoyyytkızlar ben öylesine girdim ama çıkacağım bende halen bişey yok hiç böyle olmazdım dua edin bana..
cogu testler hareket sinir yuzde elli sizde cok da kotu degilmis bence hatta testi bir daha yaptirmadan lutfen emin olmayin bir de sunu biliyorum erkek 4 gunden fazla cinsel perhizle testi verirse hareket yavas sayi cok cikiyor. hareket icin daha SIK iliski daha iyi diyorlar. sonucunuz bu bile olsa asilamada spermler yikaniyor ve hareketliler secilip bazi minarellerle yikandigi icin spermler iyice hareketlendiriyor bu durumda size asilama mukemmel olur. kisacasi tatlim bence uzulucek bir durum yok, haklisin keske iyi ciksaydi ama dusunki hic spermi olmayan o kadar erkek varki, halimize bin sukur.yuzde 58 hareketsiz dedi doktor neden hareketsz die ögrenmek ıcınde norolojı uzmanına yonlerdrdı doktor of keşke bunlara gerek kalmadn
bu gebe kalsambu ay
yaw niye almayalim delu, bir hata ettikse affet ama deme boyle buyrunnnnnnnnnkimse kaale almıyor ne iş anlamadım yanii
bi burası vardı rahatladığım oda gitti
Herkese iyi akşamlar
merhaba arkadaşlar ben 3 gün önce test yaptım negati çıktı dün adet olmam gerekiyordu olmadım karnım ve kasıklarım çok ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim yoksa adet olabilirmiyim acaba çok mrk ediyorum
canım testi çok erken yapmışsın biraz daha bekleyip tekrarla bence .buarada adetlerin düzenlimidir?
canım inşallah hamilesindir .tam bişey diyemiyorum belli olmuyo yani .sen birkaç gün daha bekleyip tekrarla canım..evet canım adetlerim düzenlidir normalde nekadardaha bekleyim nezaman çıkar eğer hamileysem
günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar..
makbercim eve dönüşüne çok sevindim umarım bu yeni yıl tüm üzüntülerini sana unutturur kimsenin seni üzmesine izin verme çok çok mutlu olasın..
tamam canım sağol
ebrarım iyiyim yok gelmediler ya çok gerginim niye olmadım testi 30unda yani 2 gün geçikmeyle yaptım eşimim ısrarıyla ebrar fikm yaparmı gecikme sende çektirmişin ya