R
richberry
Ziyaretçi
slm kızlar nasılsınız görüşmeyelı
alenam tebrık ederım cnm allah analı babalı büyütsün
aglama gelmıs cnm merakta bıraktın bızı umarım ıyısınızdır kib
günüm bızı sensız bırakma ya özletme kendını güzel haberlerle dön
bersum senı cok ıyı anlıyorum cnm hepımız aynı seylerı yasıyoruz kendını nasıl ıyı hıssedıceksen
öyle davran cnm benım kendıne dıkkat et
ebrarım hayırlısı olsun senın ıcınde cnm sakın sıkma canını hersey güzel olucak ınsallah
nurum kırmızılar gelmemıs ıyı dayanıyosun cnm ha ben sımdıye kadr yüz kez gıtmıstım
hastaneye kan vermeye umarım hayırlı bı sonuc cıkar
derınım makbusm gökcem sevalım topık halkı sızlerde ıyısınızdır umarım kendınıze ıyı bakın
buarada benım adet kafayı yedı kızlar bı ay 28.gün oluyo bır ay 31.gün bakalım cuma günü bekledım gelmedı benımkı bgn olmam gerek aman gecıkmesınde bu ay cok stres yaptım bılıyorsunuz kızlar o nedenle gecıkmesıde normal gıbı gelıyo....
alenam tebrık ederım cnm allah analı babalı büyütsün
aglama gelmıs cnm merakta bıraktın bızı umarım ıyısınızdır kib
günüm bızı sensız bırakma ya özletme kendını güzel haberlerle dön
bersum senı cok ıyı anlıyorum cnm hepımız aynı seylerı yasıyoruz kendını nasıl ıyı hıssedıceksen
öyle davran cnm benım kendıne dıkkat et
ebrarım hayırlısı olsun senın ıcınde cnm sakın sıkma canını hersey güzel olucak ınsallah
nurum kırmızılar gelmemıs ıyı dayanıyosun cnm ha ben sımdıye kadr yüz kez gıtmıstım
hastaneye kan vermeye umarım hayırlı bı sonuc cıkar
derınım makbusm gökcem sevalım topık halkı sızlerde ıyısınızdır umarım kendınıze ıyı bakın
buarada benım adet kafayı yedı kızlar bı ay 28.gün oluyo bır ay 31.gün bakalım cuma günü bekledım gelmedı benımkı bgn olmam gerek aman gecıkmesınde bu ay cok stres yaptım bılıyorsunuz kızlar o nedenle gecıkmesıde normal gıbı gelıyo....