"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrosum kacmadım kız net gıttı uyuz ettı benı bacım gelmedı ama elı kulagında benı yalnız bırakırmı hıc kırmızılarboshayallersmile
gökcem hosgeldın cnım

ebrosum sweet wvını tasımstı en son msnede görüştük ınternet varmı bılmıyorum annesınden gırıyordu belkıde ondan ugruyamıyordur

ayy kaç saattürr kaldıramadım kocişii pcden kaç gündür de bunu belledi kalkmak bilmiyo :olmaz: sinir etti oda beni
haa bide benim adeteede azz kaldııı olurum diye düşündügüm için hiç saymıyordum 9 unda olurum bende inş geçen ay gibi gecikme yapmaz

amin canım inş bizede nasip olur tezzzzzzz zamanda inşşş belkide sırada sen olursunzemuszemus
yaaa nerdeee delü inşallah sırada sen olursun .benim işim zor gözüküyo..
ebrosum kacmadım kız net gıttı uyuz ettı benı bacım gelmedı ama elı kulagında benı yalnız bırakırmı hıc kırmızılarboshayallersmile
gökcem hosgeldın cnım

bende dedim nereye gitti .olabilir yaa .
ohh negüzel gelmemiş seninde hayır olur inşallah ..zemuszemus

ayy kaç saattürr kaldıramadım kocişii pcden kaç gündür de bunu belledi kalkmak bilmiyo :olmaz: sinir etti oda beni
haa bide benim adeteede azz kaldııı olurum diye düşündügüm için hiç saymıyordum 9 unda olurum bende inş geçen ay gibi gecikme yapmaz

senin kociş bunu haketti cano :mymeka:
bakarsın gelmez seninkide sen düşünme oluruna bırak ..

yok be ebroşum sanmıyorum bende belirti yok bide fazla çalışmadıkda hatta yumurtlama günlerinden sonra çalışmaya başladık öle daha iyi oluyo çünkkü artık sogumuştum yaa :kedi:

ınsallah gelmez gökcem ya bebiş varsa gelmesın gözü kör olasıca su kırmızılaralsanaalsanasmile
ebrosum ah keske olsa ama bılıyosun ımkansız gıbı bısey gecıkmesıde bırgünlük benımkı cok tuhaf oluyo ya bır ay 28ınde bır ay 31inde buayda kayananator ve malum sebepler stres yaptı bende normaldır gecıkmesı ıcımde hıc heves yok normal olarak

kızlar ya bı topıkte bıa rkadasa doktor prolaktın 24 ken ılac vermıs benımı 22 cıkmıstı normal demıstı ve o ay ovülasyon testı kullandım gerceklestı ovülasyon ıcım korktu benımkı neden vermedı acepeyvahedigeldismile

yok be ebroşum sanmıyorum bende belirti yok bide fazla çalışmadıkda hatta yumurtlama günlerinden sonra çalışmaya başladık öle daha iyi oluyo çünkkü artık sogumuştum yaa :kedi:
off cano yaa niye soğuyosun biz nemucizeler duyduk rabbim isterse herşey olur biliyosun..
ınsallah gelmez gökcem ya bebiş varsa gelmesın gözü kör olasıca su kırmızılaralsanaalsanasmile
ebrosum ah keske olsa ama bılıyosun ımkansız gıbı bısey gecıkmesıde bırgünlük benımkı cok tuhaf oluyo ya bır ay 28ınde bır ay 31inde buayda kayananator ve malum sebepler stres yaptı bende normaldır gecıkmesı ıcımde hıc heves yok normal olarak

cano sende böyle diyosunda gökcemede dediğim gibi hiçbişey belli olmaz herşey tek sperm ve tek yumurtaya bakıyo ve rabbimin ol demesine .siz böyle derseniz ben neyapayım mafoldumben

ebroşum sen bana bakma cnm allahım hayırlısını versın hepımıze sende üzme kendını:Saruboceq:

canım inş gelmez ama ben genelde hisederim ve dogru çıkar buayda yok zaten hem yoksaada gecikmesin acaip stres oluyom sonra geçen ay dengem bozuktu bakalım bu ay napıcak kırmızılar:mymeka:
senin kociş bunu haketti cano :mymeka:
bakarsın gelmez seninkide sen düşünme oluruna bırak ..
he valla dur bende vuram iki tane kocişe alsanaalsanasmile
kızlar ya bı topıkte bıa rkadasa doktor prolaktın 24 ken ılac vermıs benımı 22 cıkmıstı normal demıstı ve o ay ovülasyon testı kullandım gerceklestı ovülasyon ıcım korktu benımkı neden vermedı acepeyvahedigeldismile

canım bende prl o kadar yüksekken ilaç verilmemesi gerek yumurtlama için prl düşmezse zaten vucut kendini hamile gidi hissediyor nasıl hamile kalasın canım veren dr ne akla hizmet ilaç vemriş :1shok:

canım yüksek ama çokda değil .demekki gerek yoktu takma kafaya bence..

off cano yaa niye soğuyosun biz nemucizeler duyduk rabbim isterse herşey olur biliyosun..

cano sende böyle diyosunda gökcemede dediğim gibi hiçbişey belli olmaz herşey tek sperm ve tek yumurtaya bakıyo ve rabbimin ol demesine .siz böyle derseniz ben neyapayım mafoldumben

oyyy datlum ben aslında ilişkiden sogudum demek istedim birlikte olmak bile sinir ediyodu sadece bebek yapmak için ama şuan daha iyiyim özellikle yumurtlama döneminde birliktelik olmuyo ki benim için daha iyi oldu yani yoksa tabiki rabbim ol derse herşey olur tek yumurta ilede tek spermlede yeterki o vakit gelsin olsun

gökcem bana vermedı doktor ve o ıkıaydada ovüsyon testınde cıft cızgıyı gördüm sımdı benım doktorda bı sorun yokturdur dımı heray oluyorum testımı

oyyy datlum ben aslında ilişkiden sogudum demek istedim birlikte olmak bile sinir ediyodu sadece bebek yapmak için ama şuan daha iyiyim özellikle yumurtlama döneminde birliktelik olmuyo ki benim için daha iyi oldu yani yoksa tabiki rabbim ol derse herşey olur tek yumurta ilede tek spermlede yeterki o vakit gelsin olsun

heee anladım datlumm .hayırlısı yaa .doğru diyosun kurulu saat gibi olmak sıkıyo insanı..guclubacismile

anladım richim benim dr mesela 1 lere düşene kadar ilaç vermiyo gerek duymuyo neyse hayırlısı canım sen kontrole git inş yakında gelir minigin

Back
X