"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay benimkide yolda hastaneye gidiyor umarım bu sefer şu sayı ve harekete iyi gelecek bi ilaç milaç verirler ya benim doktorumu ben anlamadım insan gel bi bakalım der annem beniz üzerime 2 kez regli oldu tam 40 gün oldu olmadım hep geçmesini isterdim bebek için ama böyle değil bilmiyorumkismile

ya seval olamadım ya sıkıntı oluyo baş ağrısı oluyo yoksa başka derdim yok eşimde hastaneye gidiyo dedim bende geleyim istemedi onada kızdım ama 2 hafta daha gidecekmiş o zaman giderim..

inşallah sevalcim bakalım öteki drler belki bizi boşuna beklettiler bu sayı ile bebek olur diye gerçi sayı çok düşük değil ama hareketlilik yavaş amaaaan her şey bi sebebe bağlı işte bize yok sperme yok yumurtaya kiste beğlıyoruz ah bi teslim olabilsek kaderimize olacak o zaman ama işte yaş geçiyo..

ev alma komsu al demisler :smiley-cool: komsunun interneti bir var bir yok var oldukca burdayim kizlar :smiley-cool:
zor tatlim neler yaptin, duser o troid hic merak etme. diger konuda iyidir insallah, ozelden ya da msnden yazr misin bana?
nurun kiz git doktora aa neyse ciksin ortaya ben bile sinir oldum. Allah yolunuzu acik etsin tatlim su sperm konusu istediginiz gb olsun Insallah.
sevalcim sen nasilsin?
makbus guzel hamis nasilsiniz minnosla, azaldi mi bulantilarin?
walla kizlar ya ben cok hastayim ya da hamile ya da psikolojik hamile gunlerdir basim donuyor ozellikle yurursem atesim oldugunda olur aslinda bana bu, hergun hasta olucam hani bademcik falan die bekliom ama olmuyor dort bes gundur basim donuyor, ee bende de heyacan basladi artik ozellikle halsizligim ve bas donmem konusundan sonra, ben negatife hazirlamistim kendimi simdi kafam karismaya basladi, dualarinizda unutmayan bu gunu :a015:

aneeeeeeeeeee nazarboncugu hamileeeeeeeeeeeee abooooooooo harikaaaaaaaaaaaaaa :dance: a.s. :sm_cool: :teytey: :teytey:
ay canim cok tebrik ederim Allah tamamina erdirsin her sey gonlunce olsun Insallah :nazar: :nazar:

nurcum çk doğru diyon canım kaderimizvdedğiğn gibi bunları görecekmişiz ilakki
günüm hoşgeldin sen nasılsın canım inşşallh beişin gelmiştirde annesine kopya veriyo inşallah günüm sen ve senam çoşturun topiçi

ay güüün canım inş bebe var karnında bak gör
ya dedim kadın gel demediki bende ne yapacağımı şaşırdım kaldım olmazs yine aryacam bi ilaç milaç versin valla düzenim bozuldu bu ay hormon testim yumurta takibim bal tarçın çörek otu hep kaldı ..
neyse beni oş ver sen umuyorumki hamilesin dikkat et kendine..

evet ya senada hamiledir inşallah ay sizden sonra ölmezsem bende yaptıracam aşılama hadin kızlar bana umud olun..

sevalim sagol canım iyiyimm bende sende iyisin canım işteysen kolay gelsin
zorcum sıkma canını 1 ayda normale dönen bişey zaten düzenli kullan ilacını canım geçmiş olsun
günüm sen nasılsın demek kaçaklık yapıyonn senü senüüüüü...
richim kız halen adet olmadıysan nie sen test yapmıyon bakimmmm
nuruncum sen nasılsın canım halen adet olmadın sende demi kan teti yaptırmayı düşünmüyon demi..

iyiyim gökçecim sen nasılsın..
gökçecim dr dediki gecikme görülür
hadi ben inat ediyom dr hamile olabilirsin gel bi kan ver muayene ol dese idi giderdim bu gün ama kadın gecikme olur diyo hem testte çıkardı değilmi???

kizlar komsuda piser bana da duser ama arada kesiliyor iste internet:))
nuruncum sagol canim Insallah ben yine heves etmeyeyim fazla sonra uzuluyor insan, hayirlisysa bu sefer kaybetmeyeceksem hamileyimdir Insallah. degilsem hayirlisi degilmis deyip uzulmeyecegim.
zaten kasarlandim negatif test konusunda guclubacismile
canimiz sagolsun kizlar, once saglik bir gun olucak Insallah. yeterki hayirlisi olsun.

kizlar hamilelerden soru ve sorunlar basliginda "gurbelik zormus annem" baslikli yaziyi lutfen gidip okuyun, basligi acan arkadasi buraya davet ettim "orjinalkiz" nickli arkadasimiz gelirse ben ozellikle buraya davet ettim ama bugunler surekli burda degilim ya size emanet, cok moreli bozuk arkadasimizin, destek olalim hepberaber; lutfen gidip okuyun sizde cagirin.

günüm gelmıs fıstıgım umarım hamıssındır ya senayla sen ınsallah meleklerınız sızledır yrnı sabırsızlıkla beklıyorum vallah:Saruboceq:
gökcem sanmıyorum bebiş oldugunu belırtı falan yok çünkü beklıcem bakalım gelmezse cumartesı yaparım hayırlsı bacım umarım cıddı bısıy yoktur
nurum ınsallah esının sonucları güzel cıkar yada melegın senınledırde sonuclarda üstüne cıfte mutlluluk yasarsınız

slm arkadaşlar
bu topikte değilim ama sorum olcaktı size
şuanda hamile değilim
sistilik hamileliğe engelmidir?
yada düşüğe neden olur mu bilginiz varsa yazarmısız?

kizlar komsunun inernet aktif bugun gordugunuz uzere interneti bulursam tum gun karisindan kalkmiyorum:)))))))
oysaki internetsiz ders calisiyorum disari cikiyorum aman ne olcam ben boole :smiley-cool:
dirim sistlik hamileleige engel degil ama hamilelerde istenmeyen bir durum once tedavi ol gerci kroniklesebiliyor oyleyse de hamileyken daha cok su iceceksin. bildigim bu kadar en guzelini dotorun soyler tabii.

Back
X