"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya bugün herkes suskunnnn ama:(((ii geceler herkese kocişimin yanına gideyim madem :kedi:

slm bende geldım bende yeni üyeyim kızlar
selam canım hoşgeldin aramıza
makber canım nasıl gidiyo hamişlik inş.herşey yolundadır
esencim sağol tatlım maşallah iyi gidiyor şimdilik sadece midem çok yanıyor ne yesem geri geliyor sankim..

güzeller iyi geceler dilemeye geldim sabah erkenciyim öpüyorum hepinizi yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

tüh makbuş kaçırdım seni..şimdi geldik zeynodan.
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.
ebuşumda ugramamış.
gökçemmm sen nerelerdesin kuzu.
neyse bende yatayım.bugün izinliydim göya ama herzamanki gibi dinlenemedim.
öptüm hepinizi canlar görüşmek üzere.boshayallersmile

bitoş ablacımm çokkk öptüm seni iyi geceleropuyorumnanaktan
riçişkom geldmemiş kıslar kimseler ugramamış yaaa.
nurcum ugramışsın bi ara iyiyim ben cnm seni sormalı..dün akşam test yaptım bide bu sabah ama bişeycik yok şimdilikboshayallersmile
ama kıslarr ben biliyommmm benimki halen döllenmeye çalışıyorrr nazlı kerataalsanaalsanasmile:CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım perşembe günü dr gidecem işallah bebiş gelmiştir ya

selam hanımlar herkes gelip gitmiş .bizde görümcemdeydik yeni geldik .istanbulda süper birhava var heryer bembeyaz .çok romantik yaa .ama allahım dışarda olanların yardımcısı olsun...
PRENSESıM ohh hadi inşallah yaa olman gerekiyodu bence inşallah minişin seninledir tatlım...
DERıNıM oyy kuzum yerim ağzını yaa inşallah canım allahım büyük yeniden moralim yerine geldi .şimdi daha umutluyum galiba rüyanın etkisiyle böyle oldum.
sende yorulmuşsun kıyamam yaa .tek gün olunca kötü oluyo .hem temizlik hem gezme aynı güne sığmıyo.neyse öpüyorum senide..

ebrarımm evet hava müthişş kar yagışı harika dimi yaa..bizde inan karda yürümek için sırf çıktık dışlarıya.yorulduk ama olsun:)))
inşallah bebegemm benim hepimiz çok güzel anneler olacaz.:lepi::CüvCüv:

aa gene mi geldin kıs tam çıkıyodum..
bende bi rüya gördüm ebrarım hayır olsun.
çoktan görmedigim bi komşumuzun kızı var..ama yıllar olmuştur görmeyeli ve aklıma dahi hiç gelmeyen bi insan.
onların evin önünden geçiyoruz kardeşimle bide ablamla.
duruyo yanımda o kız,diyo ki "senin göğüslerin ne çok şiş böyle hamile olmayasın":)))

ya derinim valla süper yaa heryer bembeyaz kara hastayım gelirken yol üstünde park var çok hoş gözüküyodu arabayı durdurdu eşim kartopu oynuycaktık bibaktık köpek sürüsü .korktuk geri bindik arabaya .onlar yüzünden kartopu oynuyamadık yaaa

kızlar hoşgeldiniz nhb nasılsınız ya bizim buralara kar yağmadı henüz.bu arada belim ve karnım ağrımaya başladı bu ayda tutturamadık galibaaa:(:(:(

cano baktım burdasın geri açtım...
hayırdır derinim varmı göğüslerde dolgunluk ?valla sende var bişeyler hayır olsıun.testte ikinci çizgi belirmiş ?inşallah ikinci çizgiyi yapar yapmaz görüceksin cano..

ya derinim valla süper yaa heryer bembeyaz kara hastayım gelirken yol üstünde park var çok hoş gözüküyodu arabayı durdurdu eşim kartopu oynuycaktık bibaktık köpek sürüsü .korktuk geri bindik arabaya .onlar yüzünden kartopu oynuyamadık yaaa
:roflol::roflol: delülerrrr iyi atlatmışsınız:)))bizde zeynodan gelirken koray arabaların üzerinden kar aldı eline bayılıyoz biz kara yaaakaydirigubbakcemile5
kızlar hoşgeldiniz nhb nasılsınız ya bizim buralara kar yağmadı henüz.bu arada belim ve karnım ağrımaya başladı bu ayda tutturamadık galibaaa:(:(:(

selam masalım..hemen öyle düşünme ya cnm.bak bana test negatif ama hala umutluyum...

Back
X