Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cano baktım burdasın geri açtım...
hayırdır derinim varmı göğüslerde dolgunluk ?valla sende var bişeyler hayır olsıun.testte ikinci çizgi belirmiş ?inşallah ikinci çizgiyi yapar yapmaz görüceksin cano..
canım sen kesin hamilesin yaaa kan testi yaptırsana derinim
derinim hadi hayırlısı yaa senin ümitli düşünmen bile beni çok mutlu ediyo .bizamanlar çok karamsardın.ohh benim derinim böyle düşünmeli.inşallah minişin dölleniyordur .çok yakında güzel haberini alıcaz inşallah.hadi cano yatalım saat geç olmuş sende işe gideceksin..
masalcım hakkında hayırlısı neyse o olsun.öpüyorum senide iyi nöbetler..
bende geldim makbuşummmm..yarın gidiyon he olsun cano geç olsun güç olmasın..
bende bugün hiç giremedim.işlerle ugraştım kaynanama gittik oradada net yok malum.
eve geldik 7 gibi ama işlerim tam bitmemişti birsürü iş çıkardım kendime.
testi dün yapmıştım canlarım okumayanlar için diyim negatifti..
sabah kociş tutturdu ilk idrarla yine yap diye:))
gitti aldı yaptım bişey çıkmadı yine...yaptıktan 1 saat sonra falan evden çıktık.eve geldigimde yine bi silik çizgiakannehirtabiki negatif yinede çünkü çok zaman sonra belirmiş.4-5 gün sonra yenilerim testi merak etmeyin:))
ebroşumm sen hamile kalıcam canım yada hamilesin inşallah yaaa o rüyadan çok etkilendim şimdi..okuyunca direk böyle düşündüm..hayır olsun.
günaydınnn haber vermek için geldim güzeller..doktordan erken çıktım önce ultrasonda ölçüm yaptı annem yanımdaydı onada baktırdı..sadece kalbini gördüm çok hızlı atıyodu :))) ama doktor uyuyor dedi hareketsizdi..sonra ayağa kalkınca görüntü istedim dedi keşke bakarken deseydin neyse yat tekrar bakalım dedi bu sefer baktım benim sıpacık uyanmış ayakları havada hareket ediyorresminide aldım pcye yükleyebilirsem teyzelerine göstericem :))) kanda verdim sonuçlarım haftaya salı yada çarşamba çıkıcakmış.içim çok rahatladı kızlar valla meleğimi her gördüğümde şükürler ediyorum dualar ediyorum Allahım sizlerede yaşatsın diyea.sneyse şimdi çıkıyorum acık uzanıcam uykusuzum çünkü gelirim sonra yine kocaman öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan