Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn haber vermek için geldim güzeller..doktordan erken çıktım önce ultrasonda ölçüm yaptı annem yanımdaydı onada baktırdı..sadece kalbini gördüm çok hızlı atıyodu :))) ama doktor uyuyor dedi hareketsizdi..sonra ayağa kalkınca görüntü istedim dedi keşke bakarken deseydin neyse yat tekrar bakalım dedi bu sefer baktım benim sıpacık uyanmış ayakları havada hareket ediyorresminide aldım pcye yükleyebilirsem teyzelerine göstericem :))) kanda verdim sonuçlarım haftaya salı yada çarşamba çıkıcakmış.içim çok rahatladı kızlar valla meleğimi her gördüğümde şükürler ediyorum dualar ediyorum Allahım sizlerede yaşatsın diyea.sneyse şimdi çıkıyorum acık uzanıcam uykusuzum çünkü gelirim sonra yine kocaman öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok kız ümitsizlige düştügümü nerden çıkardın:))aksine çok ümitliyim zeynim,erken yaptım gibi geliyo hep içimde öyle bi his var.inşallah yanılmıyorumdur..olmadıysada dedigin gibi iyi düşünmeye devam:lepi:derin canim hemen ümitsizlige düsmelmaz: iyi düsün iyi olsun bende cok test yapiyorum hic cift cizgi olmuyor silikte olsa insallah rabbim gönlüne göre versin cok istiyorum hepinizin hamile kalmasini herseyin hayirlisi olsunolumunekankayizsmile:1hug:
bakıcam artık nurcum.bekliyorum ay sonuna kadar kanda baktırmama kararı aldım:)1-2 defa daha normal test yaparım kesin.günaydıııın
hmmm derin kan ver cicim ya bellimi olur belki bebek vardır..
karmı ayyyy ne güzel siz karda oynayın güzel güzel biz soğuğunu çekelimbizim buralara hiç yağmaz taaa kaç sene önce yağmıştı
ebrar sende daha olmadın değilmi hadi bakalım prensesete sende müjdeli haber verin...
aşşşkuuummmmŞenizteyzesi yerr yerrr MAAŞALLAH bebişimizegünaydınnn haber vermek için geldim güzeller..doktordan erken çıktım önce ultrasonda ölçüm yaptı annem yanımdaydı onada baktırdı..sadece kalbini gördüm çok hızlı atıyodu :))) ama doktor uyuyor dedi hareketsizdi..sonra ayağa kalkınca görüntü istedim dedi keşke bakarken deseydin neyse yat tekrar bakalım dedi bu sefer baktım benim sıpacık uyanmış ayakları havada hareket ediyorresminide aldım pcye yükleyebilirsem teyzelerine göstericem :))) kanda verdim sonuçlarım haftaya salı yada çarşamba çıkıcakmış.içim çok rahatladı kızlar valla meleğimi her gördüğümde şükürler ediyorum dualar ediyorum Allahım sizlerede yaşatsın diyea.sneyse şimdi çıkıyorum acık uzanıcam uykusuzum çünkü gelirim sonra yine kocaman öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagol loçkam benimmmmŞeniz12 günüm geçti sevalim.hep geçiyo ama ne bilim umutlanıyom haylaa:))))bu arada babişin geliyomuş gözünaydın cicimkaydirigubbakcemile5üzme kendini annen gidecek diye canım benim.Allah saglık versin gerisi boş bunada şükür...derinim loçkam test ypmışsın hadi bakaım haıyrlısı gördüğün rüyada çok güzelmiş kız belki ayan olmuştur sana kaç güün geçti loçkammmmmmmm inşlllallh sende ebroşumda hamişsinizdir
ohh gezdin demek bitanem iyi etmişsinzemuszemusselam hanımlar .bugün uğruyamadım gezmelere gittim.şuanda annemlerdeyim .gece görüşürüz.öpüyorum sizi..
makbuşum minişi görmüşsün maşallah ona teyzesi yesin onun yumuk ellerini ayaklrını .canım sonuçlarda iyi çıkıcak inşallah .öptümmm
bende geldim ama kimse yok neyse akşama görüşürüz inş kızlarr
canlarımmm hepiniz ayrı ayrı sağolun sevincimi sizlerle paylaşmak beni ayrıca mutlu ediyor..Rabbim sizlerede yaşatsın inşallahhhh:Saruboceq:hala annemdeyim eve ne zaman giderim bilemiyorum aslında işimede geliyor ama neyse :)))eve gidince uyuklamazsam gelicem şimdilik öpüldünüz kocaman kocaman