"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

geldim ama kimse yok topicte
makbuş iyiyim sen nasılsın?
hoşgeldin ebroşum bende tv izliyodum kocişle eve geldin demek nasıl geçti günün?

kızz birbirini kovalayan kovalayana:)))
bende kaçırdım hepinizi..yoksam msn de misinissssssssssssssssss beni de alın çıbıkkk:oklava:

derincim canim birdaha nezaman test yapicaksin yaptiginda fotoyuda koysana merak ederim vallaheyvahedigeldismilebeni sormussun bende henüz bir degisiklik yok hep bildiginiz gibi bekliyorumbilmiyorumkismile

kızlar günaydın.canım makbercim eminim çok güzel duygudur birde kucağına alıp yumuk yumuk gözlerine bakınca nasıl olur düşünsene.allahım herkese tattırsın bu duyguyu.kızlar bende bugün progesteron testi yaptıracağım dua edin benim için...derininm hadi güzel haber bekliyoruz elimde mendil halaya girmek için hazırım:)

kızlar günaydın.canım makbercim eminim çok güzel duygudur birde kucağına alıp yumuk yumuk gözlerine bakınca nasıl olur düşünsene.allahım herkese tattırsın bu duyguyu.kızlar bende bugün progesteron testi yaptıracağım dua edin benim için...derininm hadi güzel haber bekliyoruz elimde mendil halaya girmek için hazırım:)
ay sağol bitanemmm inşallah Rabbim o günleride gösterir..darısı sizlerin başına:Saruboceq:

günaydın güzeller bugün erken kalmadım ve hala evdeyim..saat 1 gibi zilali okula bırakıp anneme gidicem .orda girebilirsem girerimopuyorumnanaktan

kızlar mrb hepinizin günü güzel geçiyodur inşşşş bende birazdan komşuma gitcem diger bloktaki akşam gelince gireerim hepiciginiziiiiiiiiiiiiiiiiiii öpeyyyrrrummmmm bysss

merhaba kizlar topik issiz kimseler yok.
makbercim masallah minisine guzel guzel buyusun vaktinde saglikla gelsin Insallah :nazar:
derincim regle gelmeyene kadar umudumuz hep var biliyorsun, Insallah bu ay olmadi obur ay artik geldi vakti yarada yakildi:)
ebrarcim sen ne yaptin hala mi olmadin? acaba emin olmak icin kan testi mi yaptirsan? yoksa oldun da ben mi kacirdim?
ben de iyiyim kizlar gerci bugunler "ah ah bugunlerde doguracaktim" depresyonuna girdim giricem gb, keske bu ay hamile olsam diye gecirmedim de degil icimden kendimce acimi kapatacagim:((
gerci tuhaf da bir durum hic hamile olmaya halim yok aliskanlik olmus dusunmesi ama derinlerde bir yerde de, aman sonra olur daha iyi hazir bile degilim simdi keseyi bekle kalp atisi 12 haftayi atlat vs vs nasil yorucu geliyor dusununce, iste klasik depresif bir hal.
esim artik bilgisaya basinda olmamandan cok memnun, geceleri salona saksi cicegi gb oturtuyor yanina:)))
boyle guzeller birkac gune ugrarim belki en kotusu hafta.
ozledim sizleri bir gun gece girmeye calisayim da sohbet edelim belki esimi haftasonlari annesinin sifresini serbest birakmasina ikna ederim:)) geceleri kaynanama cikamam cunku.

selam kızlar nasılsınız keyifler iyidir inş.......

ben bugün dr gittim bebek 7hafta 1günlükmüş :)

kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duyguydu darısı hepinizin başına inş

stresten uzak durun ve lütfen kafanıza takmayın opuyorumnanaktan

geldim ama kimse yok topicte
makbuş iyiyim sen nasılsın?
hoşgeldin ebroşum bende tv izliyodum kocişle eve geldin demek nasıl geçti günün?
canom karşılaşamadık eşim pcyi istedi mecburen çıktım.dün pc onundu malesef .neyse görüşürüz datlum...
kızz birbirini kovalayan kovalayana:)))
bende kaçırdım hepinizi..yoksam msn de misinissssssssssssssssss beni de alın çıbıkkk:oklava:
canom yaa seninlede konuşamadık dediğim gibi kociş mırın kırın etti.pcye bakıcam diye .bende mecbur kaçtım.neyse görüşürüz datlum.herşey yolunda inşallah .çok öptümmm
canım hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın..öptüm ..
merhaba kizlar topik issiz kimseler yok.
makbercim masallah minisine guzel guzel buyusun vaktinde saglikla gelsin Insallah :nazar:
derincim regle gelmeyene kadar umudumuz hep var biliyorsun, Insallah bu ay olmadi obur ay artik geldi vakti yarada yakildi:)
ebrarcim sen ne yaptin hala mi olmadin? acaba emin olmak icin kan testi mi yaptirsan? yoksa oldun da ben mi kacirdim?
ben de iyiyim kizlar gerci bugunler "ah ah bugunlerde doguracaktim" depresyonuna girdim giricem gb, keske bu ay hamile olsam diye gecirmedim de degil icimden kendimce acimi kapatacagim:((
gerci tuhaf da bir durum hic hamile olmaya halim yok aliskanlik olmus dusunmesi ama derinlerde bir yerde de, aman sonra olur daha iyi hazir bile degilim simdi keseyi bekle kalp atisi 12 haftayi atlat vs vs nasil yorucu geliyor dusununce, iste klasik depresif bir hal.
esim artik bilgisaya basinda olmamandan cok memnun, geceleri salona saksi cicegi gb oturtuyor yanina:)))
boyle guzeller birkac gune ugrarim belki en kotusu hafta.
ozledim sizleri bir gun gece girmeye calisayim da sohbet edelim belki esimi haftasonlari annesinin sifresini serbest birakmasina ikna ederim:)) geceleri kaynanama cikamam cunku.
günüm canım özledim seni yaa .yine karşılaşamadık ama dediğin gibi biakşam kaynatalım yaa .buarada seni çok iyi anlıyorum bende ilk hamişlipğimde bebeği kaybettiğimde hep hesap yapardım şimdi şukadarlık olcak filan .hatta biarkadaşla aynı hamileydik onları görünce çocuğuyla hala içim yanar.neyse kısa zamanda kurtulursun inşallah bu psikolojiden.
buarada dün akşam kırmızıları gördüm cano.ohaoldumsmile
selam kızlar nasılsınız keyifler iyidir inş.......

ben bugün dr gittim bebek 7hafta 1günlükmüş :)

kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duyguydu darısı hepinizin başına inş

stresten uzak durun ve lütfen kafanıza takmayın opuyorumnanaktan

canım maşallah minişine büyüyo yaa .yesin teyzesi onu .gözün aydın fıstığım.umarım 9 ay sorunsuz geçer .
canım umarım bizde başarabiliriz kafadan atmayı.çok öptüm seni..

selam hanımlar .dün gece itibariyle benim kırmızılar geldi .vatana millete hayırlı olur inşallah kaydirigubbakcemile3
buarada doktora gitmiycem tedavi işini nisana kadar erteledik nedeni 3 bebeğimide hep ocak ve şubat ayında kaybetmem.daha öncede bahsetmiştim.eşimde hiç istemiyo şuanda tedaviyi.hakkımızda hayırlısı artık.umarım doğru birkarardır...

sevalim gelmemiş hastamı acaba merak ettim onu...
gökcem sende komşudaymışsın ohh bol muhabbetler..
makbuşum sende anneciğindesin onuda senide öpüyorum datlum..

kızlar bugün eşim evde pek uğruyamam .zaten karnımda ağrıyo .sonra görüşürüz ..

selam güzeller yarın ya da cumartesi sabahı eşimin memleketine gidiyoruz nedense içimden hiç gitmek gelmiyor:umursamaz: ama elim mahkum tatilde sıcacık evimde dinlenmek isterdim... 8 gün kalacağız sonrada annemlere gidicezz hıhhhhhh işte bitti tatilkaydirigubbakcemile3 bende bi alemim tatili başlatmadan bitirdimzemuszemus uzun bir süre sizlerden ayrı kalacağım hepinizi çooooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan umarım döndüğümde müjdeli haberler alırımmmm hepinizi çok özlicemmmm canlarımmmm

Son düzenleme:
selam güzeller yarın ya da cumartesi sabahı eşimin memleketine gidiyoruz nedense içimden hiç gitmek gelmiyor:umursamaz: ama elim mahkum tatilde sıcacık evimde dinlenmek isterdim... 8 gün kalacağız sonrada annemlere gidicezz hıhhhhhh işte bitti tatilkaydirigubbakcemile3 bende bi alemim tatili başlatmadan bitirdimzemuszemus uzun bir süre sizlerden ayrı kalacağım hepinizi çooooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan umarım döndüğümde müjdeli haberler alırımmmm hepinizi çok özlicemmmm canlarımmmm

canım demek gidiyosunuz negüzel diycem ama sen pek gönüllü değilsin .olsun yinede stres atarsın inşallah .bebek konusu olursada hiç kulak asma .tatilini çok güzel geçir dönüştede karnınlda minişinle dön inşallah.öptüm seni.çok özliycem cano..opuyorumnanaktan

heyyy hanımlar nerelerdesiniz bakıyım .dur yoklama yapalım
zorx,ayşen,rich,seval,nurunay,gökce ,makbuş,sena,ceylan,derinimi saymıyorum oişte ama siz bunu hakediyosunuz alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
şaka biyana hiçkimse uğramamış .nerelerdesiniz hatuşlar?

Back
X