Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel bacım azcık karlarda yuvarlanalım.valla camdan izlemekle yetiniyorum.kocişide kandıramadım oda haklı işten yorgun geldi .bide arabasız gitti karın tadını çıkara çıkara geldi ben iistediğim kadar isteyim umrunda değil.ebraaarrar
aradığın
deli
benim
ama
uzağım
ne
olacak
şimdi
karı
çok
özlediiimmm
olumunekankayizsmile
canım maşallah yaa .valla helal sana normal doğum yaptın.allahım minişini sana bağışlasın sağlık sıhhat nasip etsin.güle güle büyüt tatlım..herhalde bir bakalım su kıza dediler saat bire çeyrek var muayene etti 8 cm olmus 10 dk sonra doguma alıyoruz dedi ben telaslandım bırseyım yok diye saat bire 5 kala sedyeye alıp goturduler doğum sandalyesine yattim saat bir ebe ne yapmami anlattı agrı gelince ıkın dedi 1. Olmadı agzimi açık bırakmısım :) ikinciyi yaptım çok az kaldı bir daha dedi ve 17 kasım saat 1i 12 gece oğlum geldi 12 dk 2 ıkınma ile agrı çekmeden yani çok hıssetmeden doyurdum kızlar canı çok kıymetli olan ben çok korkan ben normal doğum yaptım
canım sagol iyiyim sen nasılsın?çıkmıştım senin yazdıgını şimdi gördüm tatlımopuyorumnanaktan
anacımmm delürdün sen:))kız 16 da yumurtlayıp 1 haftada test yaptıran ilk sensindir heral varsada çıkmaz canım benim..döllenme zaten kaç gün sürüyo.o yüzden hiç kale alma bu testi.bekle gününü geçer inşallah da hamilesinir masalım yaa:Saruboceq:
canım ebrarım tekrardan geçmiş olsun diyim canım.
inşallah ebuş yaa.Allah ne yazdıysa artık bakalım.hayırlısı.anam yanlış da olsaa insanın hoşuna gidiyo ikinci tarafta silik çizgi görmek:kedi:
evet canım hemde nasıl.neden bilmiyorum belki gebelik belki başka bişey ama dün gece dedim kocişe uykum geldi daha 10 u 20 geçiyodu:)neee dedi senin bu saatte uykun mu geldi evett dedim...ama gene uyumadım.garip bi hal uykum geliyo ama oturmak için zorluyom kendimi:))ya soguktanda eve girince mayışıyo insan onun da etkisi var cano.
oy oyy güle güle kullan kızz:)))
ay ne güzel evdesiniz yaaa...bende evdeyken çalışmak istiyom çalışıncada evi özlüyorumkaydirigubbakcemile3
yok be canım hiç heveslenmiyorum zate...hoşuma gidiyo aksine..kızlar bilir ben biraz test yapma manyagıyım da:))böyle var mı yok mu lar beni heyecanlandırıyo :))
ayy canım benim yaa ne güzel bi hikayeee..kız bide normal yaptın hee..ne güzel.Allahım bizlerede böyle dogum nasip etsin inşallah...Allah ogluşunu eşine ve sana bagışlasın ohhh misler gibidir şimdi tontişş:))
nann delü mannakkk nereye gittinnn yemekçiiii iyi doyur oğluşunu:))))
iyi akşamlar arkadaşlarr...bende 3hafta önce bebeğimi kaybettim...3ayım dolmuştu ama kalbi durmuş aldılar bebeğimi...dr.um 2ay zaman verdi tekrar hamile kalmak için. inşallah bu sefer olur.
azizecim hoşgeldin aramıza canım.opuyorumnanaktaniyi akşamlar arkadaşlarr...bende 3hafta önce bebeğimi kaybettim...3ayım dolmuştu ama kalbi durmuş aldılar bebeğimi...dr.um 2ay zaman verdi tekrar hamile kalmak için. inşallah bu sefer olur.
gel bacım azcık karlarda yuvarlanalım.valla camdan izlemekle yetiniyorum.kocişide kandıramadım oda haklı işten yorgun geldi .bide arabasız gitti karın tadını çıkara çıkara geldi ben iistediğim kadar isteyim umrunda değil.
canım maşallah yaa .valla helal sana normal doğum yaptın.allahım minişini sana bağışlasın sağlık sıhhat nasip etsin.güle güle büyüt tatlım..
kuzumm saol yaa allah razı olsun..
buarada karla aran nasıl?sizin oralardada yoğunmu ?keşke yakın olsakda birgüzel kartopu oynasak.
buarada demek uyku hali filan var .hadi hayırlısı inşallah .salı yaptırıyosun demi kan testini.tabi sen bilirsin ısrar etmek istemiyorum canom.inşallah minişin seninledir.![]()
oyy canım inşallah öylesindir yaa .valla bende heyecanla bekliyorum.artık senin için uygun nezamansa ozaman yaptır .pozitifi görelimde..
ay derinim bende bugün markete çıktım korktum baya ama sağsalim geldim eve bayanssulusmile
demek babacığın getirdi allah razı olsun ondanda .evlatlarına hiçkıyamazlar yaa ..allahım ailelerimize hayırlı ömür versin..
evet canım yaptırcam gelmezse ama ne günü bilemiyom vallah.
evet babişim çok ilgileniyo sagolsun.aynı caddede onun da dükkanı:)
gelir gider yemek yedin mi sorar..her sabah açar dükkanımı yardım eder.sepetleri ben halledemiyom çünkü.yüksek merdivenlerim olmuyo tek başına.
çok sağol arkadaşım...amin.canım çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın.umarım minişine sağlıkla kavuşursun.
azizecim hoşgeldin aramıza canım.opuyorumnanaktan
çok çok geçmiş olsun..bende bi düşük yaptım zamnında çok zor bilirim.Allahım tekrardan minigini yollar inşallah.:Saruboceq:
hoşbulduk canmm...çok sağol arkadaşım.allah kimseye yaşatmasın.şu iki ay bi geçsede tekrar bebek çalışmalarına başlasam. hiç zaman geçmiyo sanki.