Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaa hayırdır inşallah kötü bir durum yoktur paylaşmak istersen dinleriz cano.üzülme lütfen ..opuyorumnanaktannurcum hayırdır canım keyfin yok galiba ?sorunmu var yoksa bebek olayımı kafana takılıyo..
zorr selam canım nasılsın?[/QUOTE
canım çok sıkkın ebrar hemde çok anlatamayacak kadar anlatmaya utanırım çünki ama yaşamaya devam ediyorum kafam o kadar karışıkki günleri tarihleri bile unutmuş durumdayım bebek olayını ise hiç düşünmüyorum rabbimin var bi bildiğiki vermiyor amaan neyse....
zor sen nasılsın havada bi tuhaf bi açıyor bi kapanıyor içim daraldı valla hadi sizi kaçırmışım görüşürüz...
haklısın canım merak etmekte ama miniş iyi inşallah endişelenme hiç..selam fıstıklar herkeslere iyi pazarlar kociş arkadaşına gitti bende yalnızları oynuyorum :)))
ebroşumm sende sağol tatlım miniş iyi heralde yaramazlık yapmıyor ama görmek için daha çookkk zaman var görmedikçede canım sıkılıyor işte..
nurcumm sende sıkma canını tatlım ne zaman anlatmak istersen dinlemeye hazırız.
selam kıslarr nerelerdesinizzz yahuu bilmiyorumkismile
kuzu sen nerelerdesin asıl biz burdayız..
nurcum selam tatım burdasın galiba?sende benim gibi yanlızmısın ?gerçi ben birazdan çıkıcam sıkıldım azcık hava alıyım yaa..
kızlar iyi haber vermek isterdim ama maalesef kırmızıları şimdi gördüm.moralim acayip bozuk çok canım sıkıldı yaaa.halbuki herşey ona işaretti.neyse anlayacağınız iyi durumda değilim
ebrarcım ya yeni gördüm evet yalnızım evde bende kendimi sokaklara atmak istiyorum ama hava yağmurlu siteyi gezindim şimdide nette geziniyom işte öylesine iyi yapıyon çık havalan biraz ama üşütme aeo..