"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tmm makbuşumo lsun bende gidicem.karnım agrıyo yaa..elektrik yoktu anca geldi bi bakınayım dedim..Allah rahatlık versin bitanem.

makbercim yanlış anlamam tatlım doğru söylüyorsun bakalım bu ay deneyelim.iyiyim derincim senden nhb hafta sonu ablamın düğünü var onunla uğraşıyoruz canımcım.

makbercim yanlış anlamam tatlım doğru söylüyorsun bakalım bu ay deneyelim.iyiyim derincim senden nhb hafta sonu ablamın düğünü var onunla uğraşıyoruz canımcım.

hee hadi hayırlısı canım yaaa...bak bence klomene başla derim masalım..bi dene..benim kardeşim ilk denemede kaldı :)))

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah .burda acayip kar yağıyo .elektriklerimiz yoktu yeni geldi ama yine gözkırpıyo .neyse selam veriyim dedim kalamıycam yarın yatıya misafirim var .sabah erken gelicekler bende erken yatmayı düşünüyorum.neyse hepinizi çok öptüm.geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır..

canım ebuşum burda da öyle tabii kar kıyamaet:))
elektrik yeni geldi atladım hemen pc ye..ama dedigin gibi göz kırpıyo gidicek gibi...öptüm canım Allah kolaylık versin.

canım sizdede yokmuş elektrik .fırtınadan dolayı galiba fena esiyoyaa.eyvahedigeldismile
neyse derinim hadi kaçalım birlikte bende yatıyım ...

canım sizdede yokmuş elektrik .fırtınadan dolayı galiba fena esiyoyaa.eyvahedigeldismile
neyse derinim hadi kaçalım birlikte bende yatıyım ...

evet canım fırtına var...kocişle eletrk yokken 10 dan geri saya saya bi hal olduk:roflol:hee bi ara 22 den geri saydıksırnaşık şey
hadi kaçalım ebuş atla süpürgemeeeekaydirigubbakcemile4

yaa ama haksızlık bu gece kaynatın gündüz ortalarda olmayın :(
demek istanbulda kar kıyamet öylemi burdada yağmur kesti ama hava azda olsa yumuşadı güneç açtı yinede soğuk..
eşime dün olanları anlattım çenem durmazki hep evdesin çık gez dedi bende onun lafını dinldim kardeşimi yiğenimi aldım vurdum kendimi yollara hani incik boncuk satan yerler olurya tah..... işte oraya girdik ayy ne güzel şeyler var dayanamadım yatak odama ve mutfağıma çok güzel lambalar aldım yatak odasına mor tüylü kelebekli bişey , mutfağada cam ama üzerinde kırmızı benekler var çok ucuzuma geldi lazımdıda aldım bide kırmızı sosluklar aldım :) kocacıma anlattım şunu şunu aldım diye herif şok oldu sen en iyisi evde otur ve moralini bozacak kimselerle görüşme diyor :(
napayım canım çekti görünce :( işte böyle özledim sizleri ama yoksunuz umarım hepinğz iyisinizdir aeo..

yaa ama haksızlık bu gece kaynatın gündüz ortalarda olmayın :(
demek istanbulda kar kıyamet öylemi burdada yağmur kesti ama hava azda olsa yumuşadı güneç açtı yinede soğuk..
eşime dün olanları anlattım çenem durmazki hep evdesin çık gez dedi bende onun lafını dinldim kardeşimi yiğenimi aldım vurdum kendimi yollara hani incik boncuk satan yerler olurya tah..... işte oraya girdik ayy ne güzel şeyler var dayanamadım yatak odama ve mutfağıma çok güzel lambalar aldım yatak odasına mor tüylü kelebekli bişey , mutfağada cam ama üzerinde kırmızı benekler var çok ucuzuma geldi lazımdıda aldım bide kırmızı sosluklar aldım :) kocacıma anlattım şunu şunu aldım diye herif şok oldu sen en iyisi evde otur ve moralini bozacak kimselerle görüşme diyor :(
napayım canım çekti görünce :( işte böyle özledim sizleri ama yoksunuz umarım hepinğz iyisinizdir aeo..
canım ya güle güle kullan aldıklarını..gerçekten biz kadınların moralini alışveriş yapmak önemli ölçüde düzeltiyor hele incik boncuk olunca:lepi:
öyle yap takma kimseyi ve moralini bozacak kişilerle irtibat kurma eşin dogru demiş...
merhaba kızlar. ben yeni katıldım aranıza

aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

kızlar bu ne yaaaaaalsanaalsanasmile hadi ben gündüz yokum siz naptınız koca günnnn kimseler gelmemiş nur dan başka...inşallah hepiniz iyisinizdir..çok öptüm..az sonra kociş gelir.yemek falan derken geç vakit belki ugrarım.kaydirigubbakcemile2

selam kızlar,
nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür geçmişi okudum şimdi ,
masal kimyasal gebelikmiş seninki benimde ilk gebeliğim kimyasaldı sonraki dış gebelik en sonuncuda karnımda öldü ya işte böyle klomen içinde doktorunla iyice konuş biliyosun bunlar hormon ilaçları dikkatli olmak lazım ben çok kilo aldım resmen şiştim 72 kgye çıktım napcam bilmiyorum
nurcum takma cnm var öyle terbiyesiz insanlar gerçi akraban ben bişey demek istemem ama bazen en sevdiklerimiz bile bizi üzebiliyo.yazın eltimle birlikte tatile gittik normalde çok iyi bir kadın çok iyi anlaşıyoruz görenler bizi abla kardeş zannediyo.oda çok dua eder çocuğum olsun diye allah razı olsun.neyse gelini evlenince hamile kaldı hemen oğlu oldu 2 sene sonra yine oğlu oldu neyse 3.ye hamile kaldı bunlar şimdi benden saklıyodu gizli gizli konuşuyolar falan anladım tabi sanki benim nazarım değcekmiş gibi çünkü o aralar bebeğimi kaybetmiştim belkide üzülmeyeyim diye söylemediler
bende bildiğimi hissettirmedim oda düşük yaptı sonra istemiyodu zaten işte böyle
makbuşum tatlı hamiş bir sorun yok inşallah
kızlar hepinizi öpüyorum

offf topic yine boş kesin herkes dizilere takıldı :)))
esencim sağol tatlım bi sorun yok şuanda
neyse kimseler yok bende unutulmaza bakıyım bari gelebilirsem gelicem

Back
X