Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy kıyamam ya Allahım kolaylık versin cano..naapcan işte.arada böyle yorgunluklar oluyoopuyorumnanaktan
canım benim yaaa...üzme canını riçim..bi ara msn de kaynatalım gelebilirsen canım.makbuşun dedigi gibi sana bu karamsarlık yakışmıyo fıstıgım bian önce toparla kendini(
selam ayşencim.hoşgelmişsin.öpüyorum seni tatlımŞeniz
deme kıss şu pc ler sinir ediyo bizi..bizimkide yiyo kafayı arada yaa..inş bi yolunu bulursunuz canım..burdan ayrı klamk zor gerçektende...Şeniz
kızlar bi bakınayım dedim yine dünki manzara..kimseler ugramamış.
bersum da gelmemiş bugün hiç gökçede...
umarım herkeslerin işleri yolundadır..
benim de canım sıkkın biraz..ablişim gidiyo evine bu akşam..işten anneme ugradım görüştük...önceden anlattıgım durumları biliyonuz zaten.eniştem işsiz hala:çok üzgünüm:inşallah ablacıgım gittigi gibi güzelliklerle karşılaşır..enişten iş bulur ablam üzülmez((((
kızlar kafam çok karışık adetime daha 3 gün var sabah test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı 4 te yine yaptım dahada silik çıktı hamile olabilirmiyim?2 gündür midem bulanıyo başım dönüyo ve uykum var gibi hep.bugün midem baya bulandı hatta afedersiniz çıkardım üstüne bide kasıklarım ağrıyo.ayy 2-3 gün daha beklemek zor deliricem. eyvahedigeldismile