Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canlarim nasilsiniz uzun aradan sonra ben geldim hepinizide cok ozledim bana kizmakta haklisiniz ama inanin hic zaman bulamadim okuldu sinavdi derken bi kac sorunlarla karsilastik halada suruyo hos giremedim ama hep okudum canlarim hamis kalan bildigim kadariyla nazarcim inss tamamina erdiririz canim gozun aydin olsun makbusum nasilsin canom yigenim nasil
derinim ebrarim ricim gokcem gunum sevalim ve aklima gelmeyen butun arkadaslarim
hepinizide cookkk ozledim biz cok iyyiz agirlastik sadece gobek buyudu oturup kalkmak zorlasti yigeniniz kiz olcak sizler gibi teyzesi oldugu icin cok sansli ayrica hepinizi cok optum gelcem artik inss kizlar
oy ex aşkumda gelmiş canım maşallah sanada yiğenimede iyi olmanıza çok sevindim..bizde çok iyiyiz canım daha sık gel olurmuopuyorumnanaktanslm canlarim nasilsiniz uzun aradan sonra ben geldim hepinizide cok ozledim bana kizmakta haklisiniz ama inanin hic zaman bulamadim okuldu sinavdi derken bi kac sorunlarla karsilastik halada suruyo hos giremedim ama hep okudum canlarim hamis kalan bildigim kadariyla nazarcim inss tamamina erdiririz canim gozun aydin olsun makbusum nasilsin canom yigenim nasil
derinim ebrarim ricim gokcem gunum sevalim ve aklima gelmeyen butun arkadaslarim
hepinizide cookkk ozledim biz cok iyyiz agirlastik sadece gobek buyudu oturup kalkmak zorlasti yigeniniz kiz olcak sizler gibi teyzesi oldugu icin cok sansli ayrica hepinizi cok optum gelcem artik inss kizlar
riçimm iyi olmaya çalışma tatlım iyi ol böyle karamsar olmak sana hiç yakışmıyorslm kızlar nasılsınız ben ıyı olmaya calısıyorum desteklerınız ıcın cok sagolun
oyy kıyamam ya Allahım kolaylık versin cano..naapcan işte.arada böyle yorgunluklar oluyoopuyorumnanaktanooo maşallah hanımlar neçok kaynatmışsınız oku oku bitiremedim.alsanaalsanasmile
valla nazar var bu topicde sadece 1 sayfa ilerlemişiz.
neyse ben giremedim misafirim var yatılı .çok yoğundum hiç fırsatım olmadı .daha yeni yatıyorum anlayın yani saat 03;15 .neyse iki gün daha aranızda olamıycam .inşallah çok kaynatırsınızda gözlerim ağrır okumaktan.hepinizi öpüyorum.şimdiden hayırlı sabahlar..
canım benim yaaa...üzme canını riçim..bi ara msn de kaynatalım gelebilirsen canım.makbuşun dedigi gibi sana bu karamsarlık yakışmıyo fıstıgım bian önce toparla kendinislm kızlar nasılsınız ben ıyı olmaya calısıyorum desteklerınız ıcın cok sagolun
selam ayşencim.hoşgelmişsin.öpüyorum seni tatlımŞenizgünaydın güzeller nasılsınız özledim hepinizi rich canım üzme canını tatlım hepimiz aynıyız biliyosun zaman zaman bunalım noktosına geliyoruz ama unutma tatlım sabrın sonu selamet inşlhhh
iyi akşamlar kızlar nasılsınız kimseler yok yine ben gezmedeydim buradan ayrı kalınca aklım burada kalıyor ama bizim bilgisayar yine çöktü anlamadık gitti ya yapılacak yada eşim yenisini alacak bilmiyorum kardeşimden yazıyorum şu an hepinizi allaha emanet ediyorum sizi çok seviyorum...