"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

katieleung diger bir topicte sana gelen eleştirileri gördüm de..kızların dedigi gibi bir şahıssan bize hiç bulaşma ..sonun yine siteden atılmak olur boşa çabalama yani bilgin olsun.

kız adete 5 gün yok mu?ben ona göre konuştum tatlım:))yani 27 günde oluyosan geçen yumurtlama dönemide tuttuysa diyelim hesap et işte yafff:))

inşallah ebrarım..valla akıntı da başladı beyaz..demekkşi yumurtlamaya başladım ufaktan:)
evet tatlım 5 gun var ama ben gecen ay dusuk yapmıstım 5 haftalıkken bu aykı yumurtamı testle belırledım doktorumda yumurtlama olduktan 14gun sonra regl olman gerekır dedı ben bu aykı reglımı ona gore hesapladım yanı aslında bu ay dınlenmemız gerekıyrdu ama bız yıne de calıstık:kedi:

lilyumcum saol canım yaa bende aynı bekleyip duruyoruz.benim durumlar karışık 9 yıldır bekliyorum minişi 3 düşüğüm var .son 2 yıldır hamiş filan kalamadım.böyle kısaca yani.
ayy 9 yıl mı :sinifsinif: cok uzun bı zaman bu canım ya ama olsun hamıle kalabılıyosun dusuk olsa da esınde sayı dusuklugu yada morfolojı problemımı var kı neden mınısler dustu kı ? ıkı yıldır hamıs kalamıyorum yazmıssın rezerv mı azaldı acaba yas kac

evet tatlım 5 gun var ama ben gecen ay dusuk yapmıstım 5 haftalıkken bu aykı yumurtamı testle belırledım doktorumda yumurtlama olduktan 14gun sonra regl olman gerekır dedı ben bu aykı reglımı ona gore hesapladım yanı aslında bu ay dınlenmemız gerekıyrdu ama bız yıne de calıstık:kedi:
yaa çok özür dilerim tatlım bi an unuttum düşügü yaa:(((
inşallah bu ay gelir miiş canım benim..presedler yüzümüzü kara çıkarmasın inşallahaklinialirimsmile
derinim inşallah canım yaa .ümitliyim senden opuyorumnanaktan

amin ebuşum..ne o kız seni keyifsiz mi gördüm bana mı öyle geldi gene:(((

derin hayırıdr nası yanı:bbo:

yaa canım geçen topice biri gelmişti..degişik sacma sapan kopuk kopuk cümleler yazıp gidiyodu.anlamıyoduk bişey..hatırlayan olmuştur belki..sonra siteden atılmış haliyle...
bu şimdi yazan arkadasın pofiline bakıyodum mesajlarına falan da...başka bi topicte şüphelenmişler.sende bi bak istersen..
bide böyle aynı yazıyı her topice kopyalayanlardan bende şüphe ediyorum hemen.:1ninca:

inşallah bu ay gelir miiş canım benim..presedler yüzümüzü kara çıkarmasın inşallahaklinialirimsmile

inş yuzumuzu kara cıkarmazlar cnm ben cok umıtlıydım preseedden bakalım ama kullanan arkadaslarla konustum ılk ay olmasa bıle olmadı deyıp pes etmeyın ıkıncı ucuncu ayında da gebe kalanlar olmus.. Zaten yetkılıler en fazla6 ay kullanmada gebelıgı garantı edıyolarmıs ben de ıkı kutu aldım. bır kutu ıkı ay yeter obur kutuda ıkı ay toplam dort aylık rezerv bulunmakta olumunekankayizsmile ıns gerek kalmaz dıgerlerını kullanmaya

ayy 9 yıl mı :sinifsinif: cok uzun bı zaman bu canım ya ama olsun hamıle kalabılıyosun dusuk olsa da esınde sayı dusuklugu yada morfolojı problemımı var kı neden mınısler dustu kı ? ıkı yıldır hamıs kalamıyorum yazmıssın rezerv mı azaldı acaba yas kac
evet canım 9 yıl ..
ya bizim sorun yok sadece bende pıhtılaşma problemi var onun için ilaç kullanıyorum.eşimde hiç sorun yok .son iki yıldır derken iki yıl önce kalmıştım ondan beride olmadı yani canım.tedaviye başlıycam inşallah .ama şubat ve mart ayını geçirmeyi düşünüyorum..
yaşımda 31 tatlım yaşlandım yani..

yok canım gayet iyiyim sana öyle geldi galiba..

inş yuzumuzu kara cıkarmazlar cnm ben cok umıtlıydım preseedden bakalım ama kullanan arkadaslarla konustum ılk ay olmasa bıle olmadı deyıp pes etmeyın ıkıncı ucuncu ayında da gebe kalanlar olmus.. Zaten yetkılıler en fazla6 ay kullanmada gebelıgı garantı edıyolarmıs ben de ıkı kutu aldım. bır kutu ıkı ay yeter obur kutuda ıkı ay toplam dort aylık rezerv bulunmakta olumunekankayizsmile ıns gerek kalmaz dıgerlerını kullanmaya
amin inşallah canım yaaa...bakalım bende de iki aylık var sanırım.yani 6 tüp iki ay anca yeter heralde...bana bi arkadasım gönderdi 6 tüp var elimde.
inş gerek kalmaz dedigin gibi.
ben o kişi diyilim
inşallah.
slm kızlar yakaldım sızı
ooo fıstıkım gelmişşşşşopuyorumnanaktannapıyosun canım benimŞeniz
evet canım 9 yıl ..
ya bizim sorun yok sadece bende pıhtılaşma problemi var onun için ilaç kullanıyorum.eşimde hiç sorun yok .son iki yıldır derken iki yıl önce kalmıştım ondan beride olmadı yani canım.tedaviye başlıycam inşallah .ama şubat ve mart ayını geçirmeyi düşünüyorum..

he iyi o zaman cano..ne bilim bana niye öyle geliyosun aradakaydirigubbakcemile3
gökçemm hoşgeldin canım nasılsın gezdin mi kıss bugün dekaydirigubbakcemile3

kızalr kım o kısı degıl anlamadım dua etmıs allah kabul etsın ınsallah
kızlar benım adet döngüm neden uzadı sızce bı nedenı varmıdır 34 günde bır oluyorum artık

richim hoşgeldin tatlım..
buarada derinim bende şüpelendim hatta yazmıycaktım dedim şimdi havalı diycekler yazdım ama saçmalıyo biraz

kızalr kım o kısı degıl anlamadım dua etmıs allah kabul etsın ınsallah
kızlar benım adet döngüm neden uzadı sızce bı nedenı varmıdır 34 günde bır oluyorum artık

canım sagolsun dua etmiş ediyo her topictede ama başka topicte süphelenmişler sanırım..

valla riçim bilemiyorum ki canım niye uzadı..iltahaplanma falan yoktu dimi sende.

evet canım 9 yıl ..

ne yaşlanması gayet guzel bı yastasın gebelıgın yasanacagı rn guzel yaslar 20-40 arasıdır sen tam ortasndasın ne guzelopuyorumnanaktan ıns en kısa surede hamıs kalırsın da bulantılardan duramıyorum mesajlarınla karsılasırız ne guzel beddua ama dıymı:roflol:

Back
X