"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aaa herkeşler kaçıyoo bende kaçıyom artık midemden garip garip sesler geliyor bi tanecik kekmi yesem acaba kaydirigubbakcemile3
neyse hepiciğinizi kocaman öpüyorum iyi geceler Allaha emanet olun rüyanızda beni görün emiiii :))) şaka şaka bebişlerinizi görün inşallah
makbuş kaçarrrrrrrkaydirigubbakcemile4
derinnn takıl nan arkama

valla hepimiz kaçıyoruz derinim için rahat etsin .
hadi topicin gülleri hepimize tatlı uykular..
ebroşda kaçarrr

evet canım gel sık sık..çok kalmak sakıncalı ama ugra en azından içini dök rahatla kuşum öptüm seni..hadi git yat gecikme...

yaaa.senin de ben gibi demek yaaa..öyle çok zor valla..ne yumurtlama gününü bilebiliyom ne bişey...ama sogan suyu kullandıktan sonra en fazla 25 gün gecikiyo artık..tavsiye ederim sanada..ben polikistikoverim bide.

nasıl yapcam anlatsana cnm bendede pko var

allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin dileyen bütün dostlara kismet nasip etsin makbusum bu kadar olduya rabbim neyi dilerse bizde o ismi koyariz yeterki allahim sevdigi ismi dilimize biraksin inss biz cok kararsiziz ben kesin kur-an da gecsin istiyorum herkes bi yanda bilmiyorum yani inss hayirli bi isim bulurumki benden sikayetci olmasin neyse kactim ben kisss

asuman seninle aynıyız canım regl konusunda çbunu daha sonra detaylı konuşalım olurmu şimdi çıkıyorum.iyi geceler canım sanada..

arkadaşlar herkese ıyı geceler ben de cıkıyım yarın ders var :) görüşürüz öpüyorum hepınızı tatlı ruyalarr

tamam ebrarım görüşürüz bitanem öptüm..
ohh asuş hanım işe gitmicek tabi gece kuşu olcen dimiii:)))eskiden bende öyleydim gece kaçlara kadar takılırdım ahh ahh:))

makbuşum msn yi söylemiştim bitanem kaçırdın gözden sanırım..valla bende kaçırıp yazamadıgım olduysa özür dilerim kızlar..çok iyi sohbet oldu özlemişim çok hemde...yine toplaşalım böyle..
hadi Allaha emanet olun hepiniz..öptüm canlarımŞenizŞeniz Şeniz Şenizkaydirigubbakcemile4

tamam ebrarım görüşürüz bitanem öptüm..
ohh asuş hanım işe gitmicek tabi gece kuşu olcen dimiii:)))eskiden bende öyleydim gece kaçlara kadar takılırdım ahh ahh:))

makbuşum msn yi söylemiştim bitanem kaçırdın gözden sanırım..valla bende kaçırıp yazamadıgım olduysa özür dilerim kızlar..çok iyi sohbet oldu özlemişim çok hemde...yine toplaşalım böyle..
hadi Allaha emanet olun hepiniz..öptüm canlarımŞenizŞeniz Şeniz Şenizkaydirigubbakcemile4

valla bende sizin gibiydim ama hastaneler yüzünden işten çıkmak zorunda kaldım iyi geceler cnm

aaa herkeşler kaçıyoo bende kaçıyom artık midemden garip garip sesler geliyor bi tanecik kekmi yesem acaba kaydirigubbakcemile3
neyse hepiciğinizi kocaman öpüyorum iyi geceler Allaha emanet olun rüyanızda beni görün emiiii :))) şaka şaka bebişlerinizi görün inşallah
makbuş kaçarrrrrrrkaydirigubbakcemile4
derinnn takıl nan arkama
tamam kuşum seni görürüz inşallah:)))delü..
takıldım bilem bırak beni eve hadi...alsanaalsanasmile
valla hepimiz kaçıyoruz derinim için rahat etsin .
hadi topicin gülleri hepimize tatlı uykular..
ebroşda kaçarrr
tamam canım öptüm opuyorumnanaktan
allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin dileyen bütün dostlara kismet nasip etsin makbusum bu kadar olduya rabbim neyi dilerse bizde o ismi koyariz yeterki allahim sevdigi ismi dilimize biraksin inss biz cok kararsiziz ben kesin kur-an da gecsin istiyorum herkes bi yanda bilmiyorum yani inss hayirli bi isim bulurumki benden sikayetci olmasin neyse kactim ben kisss
amin canım benim...Allah hayırlı evlatlar versin isim ne ki dimi ama...
nasıl yapcam anlatsana cnm bendede pko var
tamam kaçmadan anlatayım canım...
bak her sabah ve akşam aç karnına yemeklerden 10 dkk önce yapıyorsun...
iki bardak klorsuz suyu kaynat kaynayan suya 1 baş soganı soyup dörde bölüp at tam 5 dakika kaynat canım..sonra bardaga süz sogumasını bekle ve burnunu kapayıp iç..ilkten biraz zor oluyor ama alışıyosun ve gün içinde mideni de rahatsız etmiyo kesinlikle...
adetle birliktede içebilirsin..adetine 10 gün kala da başlayabilirsin..ilk kür 15 gün..daha sonraki 2 ay adete 10 gün kala...
arkadaşlar herkese ıyı geceler ben de cıkıyım yarın ders var :) görüşürüz öpüyorum hepınızı tatlı ruyalarr

bende kaçtım tatlım öptüm iyi geceler...

asuşş şimdi gidiyom ama merak ettigin bişey varsa ibrahim saraçoglunun sitesine gir sogan kürünü oku canım..detaylı görürsün..öptüm seni.

Slm kizlar moralim bozuk ya.size gecen bahsetmistim arkadasim hamile diye.kanaması baslamıs.ilkbebeğinide kanama ile kaybetmhsth

kıslar ögle yemegine geldim bi bakayım dedim..
askmeşkcim üzüldüm cnm ya ama sıkma canını lütfen :((

masal deme yaa off inşallah kötü bişy yoktur..geçmiş olsun.

Ya çok sevdıgım arkadasim rapor aldi sımdı.yatak ıstırahatı verıldı sadece tuvalete kalkıyor.progesteron alıyor arkadaslar lütfen dua edin özellikle makbercim ve aglamacım.hamilelerın duaları kaBul olurmus.allahım kucagına aldırsın ınsallah.

Back
X