"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökcem yenı okudum cnm masallah yıgenımıze cok sevındım ıyı olmasına cnm cınsıyetıde bellı olur saglıklı olsun yetr azıcık daha sabret kaydirigubbakcemile5
makbusum takma cnm kafaya ya sen elınden gelenı yapıyosun ıcın rahat olsun

sağolun kızlar ya dışlama değil oda bilmeli ben daha anne değilim haliyle anne olunca tüm sevgim ilgim bebeğimde olucak belki kendime bile vakit ayıramıcam kaldı ki onlarla uğraşıyım oda farkında bunların ama doğduktan sonra dahada iyi anlıcak

gökcem iste bundan korkuyo esi onlar ayrimcilik olurmu diye zaten makbusum yapmaz o zaman ne kadar yanlis düsündügünü anlar bacim ama zamanla iste ne yapacan inan herkesin türlü türlü derdi makberim

ıyıym aglamacıgım kaçagım dımı ama hepınız kacaksınızzemuszemus
benım hayat son hız dvm edıyor tatlım karısık yanı of offffffffffffffbilmiyorumkismile

kuzucum tabiki kendi çocuğun herşeyden önemli afedersin ama kocaman olmuşlar sevilecek hallerimi kalmış eşin çok fazlaşeyler bekliyor kabul ettiğine şükretsin yavvv

bunlarda şükretmek yok bacım hep daha fazlasını isterler..ama benim canıma yeterse gözümün hiç kimseyi görmeyeceğini çok iyi biliyor hele mayıs ayına girelim 1 dakka evde durmucam kim ilgileniyosa ilgilensin çocuklarıyla bende kendime vakit ayırıcam

hayirdir richim neyin var bacim kocasizliga talimmi benim gibi kis yoksa
benimki valla rehin kaldi istanbulda ucak seferleri iptal oldu oda kaldi gelemiyooo hehe güleyimmi aglayimmi kislarrr kaydirigubbakcemile3 her isimiz bi aglem bu baska bi aglem oldu valla

aman boşverin işte can sıkıcı şeyler ama herkes neyin ne olduğunu bilicek unutmasın bazı şeyleri bi zaman dediğim gibi ypıcam madem karışıyormuşum tek kelime laf etmicem herşeylerini kendileri yapsınlar bakalım nasıl olcak..
ya derinim gelmedi uyudumu acaba bu karu

makbuş boşver hiç üzülme canım sen miniginin saglıklı olmasını düşün eşinde anlıyo senin nasıl biri oldugunuda sana yükleniyo ki hep öyle olasın kızlarını ezmeyesin neyse boşverrrrrrrrrrrrr
ee sen kaç kilo aldın anlatt bakemm

hayirlisi makbusum hayirlisini dile bacim dur bakalim gün dogmadan neler dogar demisler birak mevlama o bilir en güzelini sen canini sikma okkk..........

eee anlat bakalim neler aldin minigimize

ilk kac kiloyla hamis kaldin makbusum anlat bakalim boyun falan bende yanima es ariyorum heee kaydirigubbakcemile3

gökcem ben aynıyım tatlım pek bı degısıklık yok gülüm hayatta kendımı derse verdım bı sekılde akıp gıdıyor hayat

Son düzenleyen: Moderatör:
kızzzzzzzzzzzzzzzzz makbuşşşşşşşşşşşş gene yazam ilk sayfadaki zehsel hamileeeeeeeeeee :ecrin_bebek::emir_bebek: 12 haftalıkkkkkkk listede düzelt cano

haklısınız kızlar Rabbim herşeyi görüyor elbet herkese hakettiğini yaşatır..
gökçem kilo deme yaa 8 kilo aldım :(( ama her gün yürüyüşe çıkamıyorum ben beyfendinin keyfi gelirse yada anneme gidersem bi ihtimal bizim burası çıkıcak yer değil afedersiniz ağzı açık bekleyen bir sürü şerefsiz var..

exüm valla dediğim gibi hastane çıkışı aldım 2 tane 10lu biri pembe biri kırmızı sonra çıtçıtlı badileri tlumları şapkaları bi eksiğim eldivenleri ve zıbınları onlarıda yavaş yavaş tamamlarım hırkalarını yeleklerini patiklerini annecim örüyor sağolsun

oooo kizlarr benim uyku saatim gecmis gidiyooo benim uyumam lagzim sonra sabah kalkamiyorum hepinizide öptükkk allahima emanet olun inss rabbim kismet eder yine sohbet etmeyi iyi geceler hatunlar allah rahatlik versin aglama kacaarrrr kaydirigubbakcemile4

oooo kizlarr benim uyku saatim gecmis gidiyooo benim uyumam lagzim sonra sabah kalkamiyorum hepinizide öptükkk allahima emanet olun inss rabbim kismet eder yine sohbet etmeyi iyi geceler hatunlar allah rahatlik versin aglama kacaarrrr kaydirigubbakcemile4
hadikaç bakalım canım öpüyorum seni kocaman tabi yiğenimide kendine iyi bak iyi gecelerŞeniz

Back
X