Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya bu nasıl bişey nasıl doktormuş bunları yapabilmiş şaşırdımtşk ederim makber. benim ilk doğumumu sezeryan olmak zorunda kaldım ve saolsun doktor idrar torbası rahim sol tüp ne varsa sezeryan yerine cekip dikmiş karın zarımda hepsine yapışmış anlıyacağınız yukarı doğru hareket yapamıyorum bi çamaşır filan asamıyorum( inşallah olur saol
bitanem çok üzüldüm büyük geçmiş olsunoyoy annemin evini temizledim terası merdivenleri yıkadım öldüm valla..
dayımın kızının bebeği düşmüş daha 2 aylık falandı karnında ölmüş kürtajla almışlar..
canım yaa çok üzüldüm ben bunu çok severim çok ayrıdır yeri bende öff mafoldumben
kızlar ben adetımı beklıyorum
son 7 hapım kaldı dogum kontrol
sımdı adetım olunca doktora gıtcem
11 aydır bebek ıstıom olmuyor dedıgımde acaba benım bır aylıkda olsa ılac kullandıgımı anlarmı
hem bebiş istiyorum demişsin hem doğum kontrol hapı kullanıyomuşsun ben anlamadım cnm ya? sen söylemezsen anlamaz heralde doktor...ama doğum kontrol hapında yumurtalar gelişmiyo ultrasonda gözükebilirde emin değilim...
evet sana diyorum kısskaydirigubbakcemile3demiyim mi?dedim ya nurum bundan sonra sana nuniş diyorum diye okumadın heralalsanaalsanasmileistemezsen demiim kızz:))derin sen banamı nunişş diyon anlamadım loçkam..
aman bea canım eksik bitermi rabbim sana bi ev nasip eylesin inşallah içine sine sine alırsın erbişeyini..
kıyamam kimse yoktu bende tozuttum be güzelim...
bende salona tül yaptırdım predesii yok sade fonu var üsütünde boncuklu falan..
kakada çok güzel evler var fikir edinirsin.
aa masalcım bende de olmuştu canım hatta kızlara sormuştum bende...birkaş kere oldu sonra kesildi...umarım önemli bişey degildir ve inşallah yerleşme falandır.slm kızlar nuh acil birşey sormak istiyoum size.benim reglym 1nisan ya 31günde regly oluyorum.geçen hafta her ilişkiden 1gün sonra çok az kahverengi akıntı geliyor.peçeteye sildiğim zaman.sizce neden olabilir çok merak ettim
canım çok geçmiş olsun..ya bu doktorlara güvenemicek miyiz artık biz yaa..ne büyük bi hata yapmışlar öyle...inşallah 6 ay içinde kalırsın canım madem tek çözümü buymuş...kıslar benim içinde dua edin nolur allah bağışlarsa 2,5 yaşında bir oğlum var ama doktor 6 ay içinde hamile kalmamaı söledi yoksa ameliyat olucam. bu ay tutturamadım ve hastalandım bugün son 5 ayım kaldı(
canımmm geçmiş olsun yaa..:çok üzgünüm:ah o öksürügü naapmalı alsanaalsanasmilegünaydın güzeller bu sabah erken kalkamadım gece öksürük mahvetti beni uyuyamadım doğru dürüst( şimdide başım ağrıyor
(
özgülüm 2li testin güzel çıktıysa yaptırmaya gerek yok diyorlar sen doktorunada sor ben yaptırdım ama pişman oldum biraz riskli çıktı ama 4 boyutluda problem bulamadı doktor..kafanı karıştırabilir yaniopuyorumnanaktan
ayy ne çok üzülmüştür şimdi yaoyoy annemin evini temizledim terası merdivenleri yıkadım öldüm valla..
dayımın kızının bebeği düşmüş daha 2 aylık falandı karnında ölmüş kürtajla almışlar..
canım yaa çok üzüldüm ben bunu çok severim çok ayrıdır yeri bende öff mafoldumben
betiş canım nerelerdesin kızzzzŞenizkızlar ben geldimm kimse yok galiba...
mrb arkadsalar benım sıze bır sorum olacak cevap verırsenız cok sevınırım bu sene ocaktan berı bebk ıstıyoruz 1,5 ay once devlet hastenesıne gıttım kan ıdrar testı yaptılar bısı cıkmadı ultrasona gırdım bısı cıkmadı ama sol yumurtalıkta 2 cm kıst var dedı onemlı degıl dedı herkeste olur dedı engel degıl dedı ama bırde akıntın var dedı ıltıhapmıs vitil verdı gecmedı saglık ocagına gıttım oda vitil verdi,mat beyaz yapıskan bıldıgın kuvvetlı bı ılac varmı ıgne gıbı veya benzerı gebelıge engel olabılırmıs bu akıntılar kafam karısık bıtkısel yondende ıltıhap akıtan bısıler varmı cvp verırmısınz
sağol derinimm gündüzleri daha iyiyim ama geceleri tutuyor işte( sen nasıl oldun tatilde yapamadın yorgunsundur baya
(
ayrıca betym gelmiş kaçırdım iyisindir inşallah canım
aman canım bende aynıyım elim hiçbişeye kalkmıyor ya herşey zor geliyor..canım ya dikkat et üşütme.ıhlamur falan iç iyi gelir bitanem..özledim seni konuşamadık kaç gündür..:sinifsinif:
bende napıyım korayı bekliyorum..evet tatili yapamadık.ama yarın izinliyim..son dakika arayıp gel mel demezse tabialsanaalsanasmileonun sagı solu belli olmaz.
biliyo musun elim yemek yapmaya bile kalkmadı bugün yaa.noluyo bana bugünlerde..eve geliyorum hiç bi iş yapasım gelmiyo.ne zamandır böyleyim.ama mecbur elim mahkum zar zor yapmaya çalışıyorum...makinede yıkanmış bornozlarım var onları bile çıkarıp asmadım kaldılarbenneyaptımki
aman canım bende aynıyım elim hiçbişeye kalkmıyor ya herşey zor geliyor..
arasalarda gitme be hatta telefonunu açma :)) kullan iznini boşver
oyoy annemin evini temizledim terası merdivenleri yıkadım öldüm valla..