"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

4.günü bugün reglimin cuma günüde okuldan izin alıp dr a gidicem her türlü test yapıldı heralde yumurta takibine falan başlar dr acaba benim yumoşlar çatlıyor mu kızlar çatlamsa kist olurdu değil mi böyle bi sorunum olmadı ama merak ediyorum adetin 21.günü bi test yapıyolar ya progesterona bakıyolarmış ebroşum sana bakılmış mıydı ne için bakıyolar

valla makbuşcum okul açıldı koşturmaca başladı ev okul derken nası akşam oluyo anlamıyorum gece kafam yastığa değmeden uyuyorum valla bi yandan da iyi oluyo bebek olayını kafama takmaya fırsatım bile olmuyo

bersucum bana hiç bakılmamıştı canım neden olduğunu bilmiyorum makbuşuma bakılmıştı galiba .
hadi hayırlısı bersum inşallah hayırlısıyla tedaviye başla bebiş gelsin canım..
bide yumurtan çatlamasa düzenli adet olmazsın canım onu takma kafaya .hem çatlamasa bile iğneyle çatlatıyolar canım..

hayırlısı olsun canım yaa inşallah güzel sonuçlar alırsın
Allah kolaylık versin sana valla işin gerçekten çok zor

ebroşum biz bi kere spermiyogram yaptırdık tüp bebek merkeziydi sonuç kötüydü yıkıldık resmen bana hemen tüp bebek yapmaya kalktılar daha sonra tıp fak.ne gittik orda yaptırdık eşimde hiç bi problem yokmuş herşey gayet normal dedi dr bizde şaştık kaldık ama bu merkezde hemen tüp bebek yapmak için test sonuçlarıyla oynuyorlarmış günahları boynuna artık banada sende pco var demişlerdi aynı merkezde tıp fak.de hiç alakası yok buna hangi dr pco dedi diye şaşırdı

haklısın canımgerçekten hiç keyfim yok bir anda 10 yıl çöktüm sankii :((((

canom neden acaba ?sorun varmı yoksa sebepsizmi?
ya insan bazı dönemlerde sorun olmasada mutsuz olabiliyo herşeyin birikimi canım.biraz kafanı dağıtmaya çalış .

ebroşum biz bi kere spermiyogram yaptırdık tüp bebek merkeziydi sonuç kötüydü yıkıldık resmen bana hemen tüp bebek yapmaya kalktılar daha sonra tıp fak.ne gittik orda yaptırdık eşimde hiç bi problem yokmuş herşey gayet normal dedi dr bizde şaştık kaldık ama bu merkezde hemen tüp bebek yapmak için test sonuçlarıyla oynuyorlarmış günahları boynuna artık banada sende pco var demişlerdi aynı merkezde tıp fak.de hiç alakası yok buna hangi dr pco dedi diye şaşırdı

canım biliyomusun aynı şeyi bizde yaşadık .ben tüpbebek yaptım düşükle sonuçlandı yine aynı merkeze gittim aşılama için bana dediki eşinin spermi düşük aşılama olmaz ben şok oldum :1shok:sonra iki yerde yaptırdık sonuç gayet iyiydi .yani insanlar para için neler yapıyor .biranda senin duygularınla oynuyolar .allah ıslah etsin..
buarada benimde aklımda okalmış demek çok sevindim canım sorun olmamasına .iyi ozaman iş daha kolay .bebiş inşallah enkısa zamanda gelicek canım...:emir_bebek:

canom neden acaba ?sorun varmı yoksa sebepsizmi?
ya insan bazı dönemlerde sorun olmasada mutsuz olabiliyo herşeyin birikimi canım.biraz kafanı dağıtmaya çalış .
her ikiside canım geçenlerde ufaklık yüzünden atıştık yani o atıştı
o küçücük beyniyle bana hakaret etmiş feyza gelip söyledi bende sinirlenip yukarı yolladım sonra beyfendi bana tavır yaptı bağrınıp durdu..3 gündür aramız bozuk mesafeliyiz

her ikiside canım geçenlerde ufaklık yüzünden atıştık yani o atıştı
o küçücük beyniyle bana hakaret etmiş feyza gelip söyledi bende sinirlenip yukarı yolladım sonra beyfendi bana tavır yaptı bağrınıp durdu..3 gündür aramız bozuk mesafeliyiz

hay allah yaaa bu küçük baya fena bişey galiba .büyüğü hep senden yana ufaklığa bak sen .oysa sen onun herşeyiyle ilgileniyosun.canom çok takma lütfen kendini yıpratma artık.herşey olacağına varıyo .eşinede yuh yani küçük çocuğun lafına bakıp bağırıyo sana .neyse bencede mesafe koy anlasın hatasını ..

makbuşcum üzülme canım 3 gün küs 5 gün iyi olunca aranız hayat çekilmez olur aynı evde küslük oldu mu tat tuz kalmıyor valla yıpratma kendini bu en verimli çağında gencecik yaşında taşıyamayacağın kadar çok yük yüklemişler sana allah yardımcın olsun arkadaşım

makbus yardımına ıhtıyacım var bacım bılgısayara format attırmaya yolladık
gerı geldı ama yarım saatte bır şak dıye kapanır neden oluyor sence sorun nedır
bı bılgın varmı varmı cnm tekrar yollucaz ama ben bıulen bırıne sorum dedım

Back
X