"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

mrb kızlr çok kötüyüm bunalıma girdim yaaa offfff offfff
siz napıyosunuz nasılsınız geçmişi okuyamadım ne va ne yok

ben 3.5 yıllık evliyim uzun zamandır bu siteyi dısardan takip ediuodum 3 gün oldu uye olalı saştım kaldım bu dretten muzdarip olan ne kadar kadın varmış mafoldumben

slm canım arkadaşlarım nasılsınızopuyorumnanaktan
eltimmmm yumoşlar varmış canım inşallah bebişe dönüşürler
makbercim sen gene mi hastasın yaaaa hiç başın kurtulmuyo bu hastalıklardan kendine iyi bak kızıcam yoksa haaaaaaa
derinom farlutal kullanmışsın canım ben o ilacı kullandığımda hep6. gün adet olurum senin daha 3 gün geçmiş bekle canım inşallah tahlillerin de iyi çıkar ama mutlaka yaptır ihmal etme tedavini
sevalcik sende iyisindir inşallah canım seni de çok öptm
yellowhot ynlz nurunayn arkadaşlarım sizler dekendinize iyi bakın

kızlar benim de yarın saat 4 te doktor randevum var yumoş takibine gitcem inşallah vardır bi gelişmeler
ben kaçıyorum hoşçakalıııınzemuszemus

merhaba hanımlar bende meleğimin gelmesini umutla hasretle bekleyenlerdenim benide arnıza alırmısınız....
canım hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
esim gececi calisiyodu bu hafta sabah geldi yatti kiyamadim kaldirmaya ama uyandirim en iyisi demi makbus....ama iyi hissediyorum bugün agrim sancim felanda yok sükür...sen nasilsin bugün daha iyisin demiiiopuyorumnanaktan
evet en iyisi canım aksatmaya gelmez ağrın olmasada git sen yinede canım
mrb kızlr çok kötüyüm bunalıma girdim yaaa offfff offfff
siz napıyosunuz nasılsınız geçmişi okuyamadım ne va ne yok
hayırdır canım neyin var neden bunalıma girdin
makbercim sen gene mi hastasın yaaaa hiç başın kurtulmuyo bu hastalıklardan kendine iyi bak kızıcam yoksa haaaaaaa
derinom farlutal kullanmışsın canım ben o ilacı kullandığımda hep6. gün adet olurum senin daha 3 gün geçmiş bekle canım inşallah tahlillerin de iyi çıkar ama mutlaka yaptır ihmal etme tedavini

kızlar benim de yarın saat 4 te doktor randevum var yumoş takibine gitcem inşallah vardır bi gelişmeler
haklısın esmacım kurtulmuyor valla en büyüğüde sıkıntıdan oluyor..neyse sende doktora gidiyomuşsun hayırlı haberlerle gel

kaçtım benkaydirigubbakcemile4

esmacım canım hoşgelddin nasılsın haberlerinin bekliyom güzel haberlerle gel
yelovcum neyin var canım ne oldu
nurunayyn hoşgeldin aramıza

yaşasınnnn bir hamile haberi daha...:teytey: tebrik ederim işallah kucağına almakta nasip olsun, ne kadarlıkmış canım benimki henüz 1 aylık :)...Allahım herkese nasip etsin işallah

insallah rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder canim..ben yarin doktora gitcem ozaman belli olcak ne kadar oldugu ...nokta gibi oldugunu söyledimisti sadece doktoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gerçi şükür bende bişey cıkmadı eşimin sperm sayısı düşük genede demesi gerekmezmiydi

bana gel takip edelim falan demedi sade tahlıl yaptı bide özel dr gittim

valla aklımda değil 20 milyon cıktı hareketlılıkte iyiymiş şımdi bi karışım yıyo önümüzdeki ay gene tahlıl yaptırcak

Back
X