Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım herzaman gel tabi bende memnun oldum seni tanıdığıma .bizi bizden iyi kimse anlamaz oyüzden burası çok özel ..opuyorumnanaktan
kizlar aranizda bebk sahibi olan varmi yada hamis olan
iyi ebroşum daha iyi sağol
yarın akşam anaları alıcakmış sevgi gösterisine
afiyet olsun canommmm bende sizi çok sefiyorummay makbusum sendemı ay cok sevıyorum ben sızı kızlar sende cok sagol makbusum:kedi::çok üzgünüm:
şuan burda olanlarda bişey yok.ama hamile arkadaşlarda var bebeği olanlarda .onlarda yeni doğum yaptılar canım.
bende kendimi kısaca anlatıyım 9 .yılıma girdim evliliğimde 3 düşüğüm var .sorunum pıhtılaşma .hala bekliyorum canım..mafoldumben
gamzelim bencede daha erken bekle az daha olmazsa gidersin canım hamilelerimiz var ama şuna gelmedi kimse
kızlar ben kaçar kocişle oturucam azcık kiböpüyorum siziii bysss
hahahaaa aklıma ne geldi domuz gribi deyince neyse boşver anladın sen onuuuu tövbe yarabbiihadi yaaa :1shok:
aman alsın iki günde olsa dinlenirsin canım .
ay buarada çok dikkatli olsunlar bu domuz gribi yayılmaya başladı .allahım korusun hepimizi...
ayyy cok uzuldum canim ya allah sana sabir versin..senin icin cok zor olmustur rabbim ve en kisa zamanda tatli tatli bebisler versin yuzunu guldursun inss..suan tedavimi goruyosun peki..benimde abalam 5 yillik evli iki bebgini kaybetti biri 3 aylikken birinide alti aylikken..simdi 3.ye hamile 3 aylik oldu ins bu kalir diye dua ediyoruz..
çok saol canım zor günlerdi ama rabbim veriyor sabrını inşallah sağlıklı hamilelik nasip olur.ablanınkide hayırlı olsun inşallah sorunsuz geçer hamileliği .kalırsın bir dert kalmazsın bir dert allahım beterinden korusun.