"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kizlar aranizda bebk sahibi olan varmi yada hamis olan

şuan burda olanlarda bişey yok.ama hamile arkadaşlarda var bebeği olanlarda .onlarda yeni doğum yaptılar canım.
bende kendimi kısaca anlatıyım 9 .yılıma girdim evliliğimde 3 düşüğüm var .sorunum pıhtılaşma .hala bekliyorum canım..mafoldumben

ay makbusum sendemı ay cok sevıyorum ben sızı kızlar sende cok sagol makbusum:kedi::çok üzgünüm:

gamzelim bencede daha erken bekle az daha olmazsa gidersin canım hamilelerimiz var ama şuna gelmedi kimse
kızlar ben kaçar kocişle oturucam azcık kiböpüyorum siziii bysss

iyi ebroşum daha iyi sağol
yarın akşam anaları alıcakmış sevgi gösterisine

hadi yaaa :1shok:
aman alsın iki günde olsa dinlenirsin canım .
ay buarada çok dikkatli olsunlar bu domuz gribi yayılmaya başladı .allahım korusun hepimizi...

şuan burda olanlarda bişey yok.ama hamile arkadaşlarda var bebeği olanlarda .onlarda yeni doğum yaptılar canım.
bende kendimi kısaca anlatıyım 9 .yılıma girdim evliliğimde 3 düşüğüm var .sorunum pıhtılaşma .hala bekliyorum canım..mafoldumben

ayyy cok uzuldum canim ya allah sana sabir versin..senin icin cok zor olmustur rabbim ve en kisa zamanda tatli tatli bebisler versin yuzunu guldursun inss..suan tedavimi goruyosun peki..benimde abalam 5 yillik evli iki bebgini kaybetti biri 3 aylikken birinide alti aylikken..simdi 3.ye hamile 3 aylik oldu ins bu kalir diye dua ediyoruz..

hadi yaaa :1shok:
aman alsın iki günde olsa dinlenirsin canım .
ay buarada çok dikkatli olsunlar bu domuz gribi yayılmaya başladı .allahım korusun hepimizi...
hahahaaa aklıma ne geldi domuz gribi deyince neyse boşver anladın sen onuuuu tövbe yarabbii

ayyy cok uzuldum canim ya allah sana sabir versin..senin icin cok zor olmustur rabbim ve en kisa zamanda tatli tatli bebisler versin yuzunu guldursun inss..suan tedavimi goruyosun peki..benimde abalam 5 yillik evli iki bebgini kaybetti biri 3 aylikken birinide alti aylikken..simdi 3.ye hamile 3 aylik oldu ins bu kalir diye dua ediyoruz..

çok saol canım zor günlerdi ama rabbim veriyor sabrını inşallah sağlıklı hamilelik nasip olur.ablanınkide hayırlı olsun inşallah sorunsuz geçer hamileliği .kalırsın bir dert kalmazsın bir dert allahım beterinden korusun.

ebrarım burdayım hedıyelerımı aldım bende kacım artık bugünlük bukadr sımarma yeter :kedi:
sızlerı cok sevıyorum sagolun canlarım kendınıze ıyıbakın öpüyorum hepınızıopuyorumnanaktanŞeniz

çok saol canım zor günlerdi ama rabbim veriyor sabrını inşallah sağlıklı hamilelik nasip olur.ablanınkide hayırlı olsun inşallah sorunsuz geçer hamileliği .kalırsın bir dert kalmazsın bir dert allahım beterinden korusun.

amin amin canimm senin icin bol bol dua edicem gercekten cok uzuldum

richim güle güle kullan hediyelerini.hadi öptüm seni iyi bak kendine ...
gamzelim çok saol canım allah razı olsun bende hepiniz için duacıyım canım..

Back
X