"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım ben şimdilik kaçıyorum annemdeyim kahvaltı hazırlıcaz
hatta gel beraber yiyelim canım :))))
öpüyorum seni gelirim yine

tamam canım çayı bırak geliyom
bitanem afiyet olsun keşke yakın olsaydık gelirim selam söyle
tamam canım bekliyom opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar ..
hayırlı cumalar diliyorum rabbim gönlünüzdeki duaları makbul ve kabul etsin ..
makbuşum afiyet olsun canım.anneciğine selam ..
sevalim hayırlı işler canım .nasılsın?

bende iyiyim canım bildiğin gibi işte evdeyim ..
sanada bol kazançlı günler dilerim canım..

ne yapaca hep aynı şey benim hayatım manotonlaşmış canım sağol cümlemiz bolkazançlar

sevalim hangimizi hayatı monoton değilki canım.Rabbim sağlık sıhhat versinde gerisi boş .inşallah tempolu günlerde gelicek merak etme canım..

sevalim ben çıkıyorum canım bugün çarşıda işlerim var oraya gidicem öpüyoum seni görüşürüz canım...

herkese iyi günler hayırlı cumalar gününüz aydınlık dualarınız dilekleriniz kabul ve gerçek olsun kaydirigubbakcemile5

sevalemre nslsn sen antalyadansın okuduğuma göre neresinden benim çoook sevdiğim bi arkadaşım var orda lara da oturuyo sendemi bebek isteyenlerdensin...

selam canlar.herkese hayırlı cumalar.rabbim tüm dualarınızı tez zamanda gerçekleştirsin inşallah.öpüyorum kızlar.opuyorumnanaktan
nuruayn canım aramıza hoşgelmişsin..öptüm senideopuyorumnanaktan

aglamacım ve ylnz cım korkmayın kızlar.yoktur önemli bişy Allahın iziniyle.dualarımız sizinle canlarım:Saruboceq:Şeniz
kız riçim hep yazıyom sana ben kızz delü aşkolsun.asıl sen pas vermiiisin:sinifsinif:hee sen sev herkesi bi beni sevmee bi yazmamış bile derinimi çok seviyom diye..böyle mi olduk şimdi:umursamaz:

bu arada kızlar ne oldu biliyor musunuz???
bnm eltim var daha iki aylık evli ve hamile olma ihtimali var
büyük ihtimal öylee ama henüz test falan yaptırmadı

Back
X