"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydin kizlar hayirli hafta sonlari diliyorum
cofxo5.jpg

günaydın kızlar nasılsınız bakım ben bgn gececıyım:dance::dance:
buarada buay ovülasyonu yıne yakalayamıcaz sanırım çünkü kocıs 4gün yok ve benımkı yrn baslıyo:roflol:artık gülüyorum aksılık ıste neyapım hayırlısı olsun:a015:
güncüğüm cok gecmiş olsun cnma.s.benım bıldıgım kadarıyla eger doktor prolaktın ıcın ılac verdıyse o ılacın yan etkılerınde bas dönmesı göz kararması mıde bulantısı gıbı yan etkılerı olabılıyo cnm normalde bas dönmesı yapmaz çünkü..kendıne ıyı bak cnm:1hug:
aglamacıgım cnm benım endıselenerek bebişini üzüyosun allah korusun o yerlesme kanamasıdır stres yapma sakın kendınede cok dıkkat et cnm agır falan kaldırma bıde kımsenın senı üzmesıne izin verme cnm benımopuyorumnanaktanŞeniz
ylnzcıgım cok sevındım cnm kanamanın durduguna bebişin kalp atıslarınıda duymussun ınsallah allahım bızede nasıp eder:Saruboceq::Saruboceq:kenıne ve bebişe dıkkat et cnm benım:lepi:vede nikini degıstır artık sen yalnız degılsın çünkü:içelim:opuyorumnanaktan
ceylancıgım hoşgeldın cnm senı cok merakettık:1hug:ıyısındır umarım cnm hayırlısı olsun umarım buay olcak cnm allah büyük:Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktanebrarım bacım sen nasılsın gülüm senı bgn yakalarsam o gecende yaptıgın domates sosunun tarıfını alcam:roflol:
gökcem makbusum derınım sevalım uhdecıgım yellowcugum merseraycıgım ve dıger
kızlar sızlerde ıyısınızdır umarım kendınıze ıyı bakın fıstıklarŞeniz:1hug:a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaaaar kimse yokmu yaaaaa:gitme:
moralim çok çok çok bozukmafoldumben
bugün doktora gittim ve hiç hiç hiç yumurta gelişmemiştisenağlama
ben doktora dedimki geçen ay güzel gelişmişti bu ay neden hiç yumurta olmadı
doktor da dediki sende yumurta var ama çok sağlam bi duvarı var ve yumurta o duvarın içine hapsoluyo gelişemiyo dedi
bir ilaç yazdı yarın başlayıp haftaya kontrole gitcem eğer yine gelişme yoksa ameliyat olcan dedi doktor
yumurtanı delecez ve gelişmesini sağlayacaz dedi ilk defa duydum böyle bişeyi

geçen ay bişeyler vardı diye bu aya da kesin gözüyle bakıyodum çatlatma iğnem elimde geri dönmek çok kötü bi duyguydu
eşimde hayırlısı olsun üzülme deyince kendimi daha kötü hissettim
çok zavallı hissettim
offfff offfffff
ben umutsuzun da umutsuzu kötünün de kötüsüyüm
bunu hakedecek ne yaptım acaba

neyse başınızı şişirdim kızlar belki fazla uğrayamam buralara merak etmeyin
toparlanmadan gelemem eralde hepiniz kendinize iyi bakın
Allah a emanet olun:gitme:

esmacım mrb,cnm kendini bukadar üzme ne olur herşey nasip kısmet işi
kim ne derse desin ne yaparsa yapsın Allah ol dedi mi oluyor
kendini bu kadar üzme kendini yıpratma bu kadar
Allah'ın izniyle en hayırlı zamnda olacak hayırlı evlat olsun yeter değilmi,o zaman beklicez yapacak bişe yok benneyaptımki

esmacıgım üzme kendını cnm benım allahım büyük dermansız dert vermesın yetr
bak esın yanında ıkınızın de saglıgı yerınde şükredelım cnm umarım amelıyata
gerek kalmadan olur cnm:Saruboceq::Saruboceq:bak insallah haftaya güzel sonuclar alıcaksın ılactan
ınan buna ben umutsuzum kötüyüm deme üzme kendınıa.s
güzel allahım büyük hepımızde mutlu sona ulasıcagız allahın ıznıyle :Saruboceq:
dualarımz senınle cnm kendını topla ve umudunu kaybetme sakın:1hug:

herkese günaydın
d ün bebek görmesine giiitk o yüzden aniden çıktım haber veremedim
ağlamacım btanem günümün deiği gibi steres yapma doktorada görün bacım belkide kisten dolayıdıdr kahverengi akıntın canım allah bebişine sana bağışlar inşalah bitanem
ceylanım hoşgeldin nerdesin çok özledim seni
derinim sen ne yapıyon
makberim sen nasıl oldun iyyi gördüm bitanem inşaalh iyisindir
gökçem bitanem verdiğin turşu tarifin için teşekür edrim benimde annem veriyo bende merak etiim kornişor turşusu yapayım dedim
ebrarım sen nasılsın canım evet her şey yolunda bebek görmesine giitk çok duygulandım
esmacım bacım rabim yeterki istesin tedavi görüyosun ne güzel tedavisi bile vamış ya tedavisi yok deseydi çok şükür ilaçlarla yumoşun olacak beişinde sana gelecek ne olur üzme kendini canom
riçhim bitanem sen nasılsın netin gelmiş canom kb
günüm bacım sende hoşgeldin canım senin baş dönmn inşalah hayırıdr benimdr çok dolanıyodu dostinex kulandığım zaman sarhoş gibi oluyom canım ama ihmal etme proklatinin kaç çokmu yüksek
yelovcum sen nasılsın canım darısı sana ve tıopikte bulunan tüm kızlara canımhayırlısı olsun canım
yanlzcım sen de iyisin inşalah yeğenimizde iydir umarım sende kb

günaydın kızlar herkese mutlu haftasonları diliyorum yeni kalktım kahvaltıdan sonra gelirim

günaydın kızlar nasılsınız bakım ben bgn gececıyım:dance::dance:
buarada buay ovülasyonu yıne yakalayamıcaz sanırım çünkü kocıs 4gün yok ve benımkı yrn baslıyo:roflol:artık gülüyorum aksılık ıste neyapım hayırlısı olsun:a015:
güncüğüm cok gecmiş olsun cnma.s.benım bıldıgım kadarıyla eger doktor prolaktın ıcın ılac verdıyse o ılacın yan etkılerınde bas dönmesı göz kararması mıde bulantısı gıbı yan etkılerı olabılıyo cnm normalde bas dönmesı yapmaz çünkü..kendıne ıyı bak cnm:1hug:
aglamacıgım cnm benım endıselenerek bebişini üzüyosun allah korusun o yerlesme kanamasıdır stres yapma sakın kendınede cok dıkkat et cnm agır falan kaldırma bıde kımsenın senı üzmesıne izin verme cnm benımopuyorumnanaktanŞeniz
ylnzcıgım cok sevındım cnm kanamanın durduguna bebişin kalp atıslarınıda duymussun ınsallah allahım bızede nasıp eder:Saruboceq::Saruboceq:kenıne ve bebişe dıkkat et cnm benım:lepi:vede nikini degıstır artık sen yalnız degılsın çünkü:içelim:opuyorumnanaktan
ceylancıgım hoşgeldın cnm senı cok merakettık:1hug:ıyısındır umarım cnm hayırlısı olsun umarım buay olcak cnm allah büyük:Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktanebrarım bacım sen nasılsın gülüm senı bgn yakalarsam o gecende yaptıgın domates sosunun tarıfını alcam:roflol:
gökcem makbusum derınım sevalım uhdecıgım yellowcugum merseraycıgım ve dıger
kızlar sızlerde ıyısınızdır umarım kendınıze ıyı bakın fıstıklarŞeniz:1hug:a.s.

canim richim inss dediginiz gibi olur birtanem cok sagol gercekten korkuyorum ama durdu bugün olmadi üc defa geldi ama bi kac damla seklinde koyuda degil bacim su gibiydi bi ihtimal aceba kisttenmi geliyo diye takildi aklima inss gecer inss bebegimide görürüm inss

herkese günaydın
d ün bebek görmesine giiitk o yüzden aniden çıktım haber veremedim
ağlamacım btanem günümün deiği gibi steres yapma doktorada görün bacım belkide kisten dolayıdıdr kahverengi akıntın canım allah bebişine sana bağışlar inşalah bitanem

sevalim canim nasilsin inss iyisin canom günüm yeteri söyledi zaten dün canim inss tatlim inss bisey yoktur bebegimde bi göre bilseydim inss kistten gelmistir de erimistir kist bebegimi görebileyim bana yeter :emir_bebek:

slm kızlar nasılsınız
aglamacım canım inşş kanaman tamamen durur eger kırmızı olursa gece bile olsa hemen acile gidin canım geçmiş olsun kib aeo
günüm nasılsın kız özledik senide benim prolaktin yüksekti ama canm öksürük yada baş dönmesi yada gögüs şişmesi yaşamadım hiç canım umarım ii olursun kib
ceylanım hoşgelmişsin senide özledik valla gelmiş kırmızılar inş bi daha gelmez hayırlısı ile canım sende kib

inss birdaha olmaz gökcem sagol canim kirmizi olmamasi beni fazla endisede birakmiyo koyu kahve geldi ve su gibiydi

selam kızlar nasılsınız varmı yeni hamişimiz
günüm nasılsınnnn
ağlamacım nasılsın cnm rahatsızmışsın biraz galiba inşallah herşey güzel olur
makberim yaz beni bidahaki aya canımm sonunda geldi benimkii

ceylanim cok sagol birtanem nerdesin ne zamandir özlettin kendini inss bi sorun olmaz canim

selam ağlmacım nasılsın yaramaz bir şey yok akıntı kesildimi
riçherbycim nasılsın bacı

ya kızlar bende ovülasyon testı aldım buay onun topıgıne bakıyodum hos benımkı 4gün yok yınekaydirigubbakcemile3boşa bakıyom yanı

ebrarim makbusum yalnizcim cok sagolun kizlar inss dediginiz gibi olur hersey yoluna girer canlarim.......

yalnizcim cok sevindim tatlim inss devamida gelir hayirlisiyla canim kendine dikkat et lekelenmenin durduguna cookk sevindim inss benimkide durur bi dr gitseydim hayirlisiyla dr büyük problem canim carsambayi bekleyecem hersey yolundaysa ne ala yoksa o dr la iyi bi tartismam olacak uffff neyse tatlim hayirlisi herseyin ne yapayim ne gelir rabbimden

ıyıyım sevalım sen nasılsın cnm temızlık yapcam üşenıyom kocişte yok sallıyom nasılsa gelen gıden yok dıye sırnaşık şey

iyyim sevalim bin sükür rabbimde arada kasik ve bel agrim oluyo oda normal galiba hamislikten olurmus bel agrisi.........

hg richim nasilsin bacuuuuu HERSEY YOLUNDADIR UMARIM tutturursun bacim sende birgün hamis olursun inss kiss

bu gidisle zor görünüyo bacım ama hayırlısı neyapalım belkı benımkıde denk gelır senınkı gıbı
sen kacıncı ayında kalmıstın hamıs fıstık

iyi olmanıza s evindim kızlar ağlamacımbel ağrısı normalmiş gebelkite
ağlamcım snin kasık ağrıların ne zaman başladı gebe olduğunu bilmeden önce neler vardı değişme olarak
riçhim olur canım o testlerden bende düşünüyom tutar inşalah

Back
X