Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yellovcum inş eltinde hamiştir canım bell olunca yaz bakim buraya
kızlaaaaar kimse yokmu yaaaaa:gitme:
moralim çok çok çok bozukmafoldumben
bugün doktora gittim ve hiç hiç hiç yumurta gelişmemiştisenağlama
ben doktora dedimki geçen ay güzel gelişmişti bu ay neden hiç yumurta olmadı
doktor da dediki sende yumurta var ama çok sağlam bi duvarı var ve yumurta o duvarın içine hapsoluyo gelişemiyo dedi
bir ilaç yazdı yarın başlayıp haftaya kontrole gitcem eğer yine gelişme yoksa ameliyat olcan dedi doktor
yumurtanı delecez ve gelişmesini sağlayacaz dedi ilk defa duydum böyle bişeyi
geçen ay bişeyler vardı diye bu aya da kesin gözüyle bakıyodum çatlatma iğnem elimde geri dönmek çok kötü bi duyguydu
eşimde hayırlısı olsun üzülme deyince kendimi daha kötü hissettim
çok zavallı hissettim
offfff offfffff
ben umutsuzun da umutsuzu kötünün de kötüsüyüm
bunu hakedecek ne yaptım acaba
neyse başınızı şişirdim kızlar belki fazla uğrayamam buralara merak etmeyin
toparlanmadan gelemem eralde hepiniz kendinize iyi bakın
Allah a emanet olun:gitme:
günaydın kızlar nasılsınız bakım ben bgn gececıyım:dance::dance:
buarada buay ovülasyonu yıne yakalayamıcaz sanırım çünkü kocıs 4gün yok ve benımkı yrn baslıyo:roflol:artık gülüyorum aksılık ıste neyapım hayırlısı olsun:a015:
güncüğüm cok gecmiş olsun cnma.s.benım bıldıgım kadarıyla eger doktor prolaktın ıcın ılac verdıyse o ılacın yan etkılerınde bas dönmesı göz kararması mıde bulantısı gıbı yan etkılerı olabılıyo cnm normalde bas dönmesı yapmaz çünkü..kendıne ıyı bak cnm:1hug:
aglamacıgım cnm benım endıselenerek bebişini üzüyosun allah korusun o yerlesme kanamasıdır stres yapma sakın kendınede cok dıkkat et cnm agır falan kaldırma bıde kımsenın senı üzmesıne izin verme cnm benımopuyorumnanaktanŞeniz
ylnzcıgım cok sevındım cnm kanamanın durduguna bebişin kalp atıslarınıda duymussun ınsallah allahım bızede nasıp eder:Saruboceq::Saruboceq:kenıne ve bebişe dıkkat et cnm benım:lepi:vede nikini degıstır artık sen yalnız degılsın çünkü:içelimpuyorumnanaktan
ceylancıgım hoşgeldın cnm senı cok merakettık:1hug:ıyısındır umarım cnm hayırlısı olsun umarım buay olcak cnm allah büyük:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanebrarım bacım sen nasılsın gülüm senı bgn yakalarsam o gecende yaptıgın domates sosunun tarıfını alcam:roflol:
gökcem makbusum derınım sevalım uhdecıgım yellowcugum merseraycıgım ve dıger
kızlar sızlerde ıyısınızdır umarım kendınıze ıyı bakın fıstıklarŞeniz:1hug:a.s.
herkese günaydın
d ün bebek görmesine giiitk o yüzden aniden çıktım haber veremedim
ağlamacım btanem günümün deiği gibi steres yapma doktorada görün bacım belkide kisten dolayıdıdr kahverengi akıntın canım allah bebişine sana bağışlar inşalah bitanem
sevalim canim nasilsin inss iyisin canom günüm yeteri söyledi zaten dün canim inss tatlim inss bisey yoktur bebegimde bi göre bilseydim inss kistten gelmistir de erimistir kist bebegimi görebileyim bana yeter![]()
slm kızlar nasılsınız
aglamacım canım inşş kanaman tamamen durur eger kırmızı olursa gece bile olsa hemen acile gidin canım geçmiş olsun kib aeo
günüm nasılsın kız özledik senide benim prolaktin yüksekti ama canm öksürük yada baş dönmesi yada gögüs şişmesi yaşamadım hiç canım umarım ii olursun kib
ceylanım hoşgelmişsin senide özledik valla gelmiş kırmızılar inş bi daha gelmez hayırlısı ile canım sende kib
selam kızlar nasılsınız varmı yeni hamişimiz
günüm nasılsınnnn
ağlamacım nasılsın cnm rahatsızmışsın biraz galiba inşallah herşey güzel olur
makberim yaz beni bidahaki aya canımm sonunda geldi benimkii