"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşgeldın makbuş cnm ya ders calısmaya basladınmı bu sınavlar nezamn baslıcak bıde o kıtapların hepsınden sorumlu degılız dımı ay cok soru sordum kusurabakma

hoşbuldum riçim valla ben daha kesin kaydımı bile yaptırmadım canım yaa kaldıki kitapları alıyım kısmetse bu hafta içi gidicez kayıda bana baya uzak kalıyor tek gidemiyorum hafta içide kociş okuldan çıkamıyor bu hafta ayarlıcak 3 saat gidip gelmemiz tutar heralde

sevalim exim iyisiniz inşallah sizlerde
öylesine bakmaya geldim çok işim var valla çamaşır asıcam şimdi sonrada acık süslenicem kocişle gezmeye çıkıcaz..geçen hafta yiğeninin bebeğine mevlüt yaptılar ben gitmedim telafi için bugün gidicez selimle akşamda komşunun düğünü varmış ona uğrıcaz anlayacağınız yoğunum yinee..
neyse öpüyorum hepinizi kocaman kocaman görüşürüz canlarım

canim benim hallerim
uyku
üsüme
halsizlik
adetimden bi hafta önce kasik agrim basladi
gögüslerim sisti ve her tarafi agridi yumurtlamada basladi hic gecmedi hala devam
bacak ve kol agrilari bacaklarim cok agridi özellikle
migde bulantisi ve karin agrisi asiri gazliydim
bas agrisi birde aklima gelen bunlar canlarim bunlari adetten bi hafta önce yasamaya basladim

sevalim exim iyisiniz inşallah sizlerde
öylesine bakmaya geldim çok işim var valla çamaşır asıcam şimdi sonrada acık süslenicem kocişle gezmeye çıkıcaz..geçen hafta yiğeninin bebeğine mevlüt yaptılar ben gitmedim telafi için bugün gidicez selimle akşamda komşunun düğünü varmış ona uğrıcaz anlayacağınız yoğunum yinee..
neyse öpüyorum hepinizi kocaman kocaman görüşürüz canlarım

makberim iyi ediyonuz sanadadeğişikik olur hafanım yorgunluğunu at canım iyi gezmeler bizim yerimizede gez canım akşamda düğüne gidersen oyna bacım kafanı dağıt iyi eğlenceler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekür edrim ağlamacım ya benimde kasığım adetim bitiğinden beri ağırıyo korkuyom acaba ciidi bir hastalıkmı var diye

kız makbus ıhmaletme bacım cuma günü son gün sen kıtaplarını alınca bakarsın paylasırsın benle ozaman cnm
kendıne ıyı bak görüşürüz cnm benıma.s.

hg makbusum nasilsin bacim iyyim inss canim suan icin bi aksilik yok dün yine gelmisti biliyosun ondan sonra olmadi inss birdahada olmaz inss tutunmadi cünkü ben yerlesme kanamasi görmedim kizlar.... her kiside olmazmis diye bildigim icinde takmamistim kafama ama bu kadar gec olurmuki nerdeyse 20 gün gecti son adet olacagim tarihin üzerinden

güle güle makbusumm....

sevalim umarim önemli bisey yokturda bebis vardir dikkat et agir falan kaldirma bakalim ben bilemedim iste adet günüme daha cok diye agir falan kaldirdir o kadar temizlik yaptim biliyosunuz simdi nasil pismanim keske yapmasaydim bebegim o zaman yeni icime düsmüs hic yorma kendini süphelendigin hallerin varsa tatlim

tatlım evet çok doğru diyon canım heraalde üşüttüm diye düşünüyom sağol canım hiç sorma okadar iş yapıyom ki dah bu ay aklımı başıma aldım canım baktım boş temizlik için canımdan oluyom artım esks i gibi ne suya giriyom nede ağır kaldırıym bacım sendee kendine bak ev işnin sonı yok sen çarşambayamı gidecen doktora

kızlarr ben geldim ama hemen çıkacagım.ablişim geldi dün de dertleşiyoz.kardeşçigimde geldi şimdi annemdeyiz.kahve içicez şimdi size bakmadan edemedim.

esmacımmm nolur üzülme hemen herşeyin bir çaresi var canım.inşallah o tedavilere gerek kalmaz da hamiş kalırsın canım yaa öpüyom seni kuşum.opuyorumnanaktan
aglamacım inşallah bi daha lekelenme falan olmaz...sende üzme kendini canım benim.hamileyken kanaması olan çok oluyor illa düşük olacak diye bişy yok tatlım içini ferah tut se.
bu arada ynlzcım senin adınada çok sevindim canım bebişko 6 haftalık olmuş MAAŞALLAHHHopuyorumnanaktan:nazar:
riçim fıstıgımzemuszemusolsun kızz ovulasyon günleri hesapladıgın gibi omaz belki canom belkide kocişin gelince tutacak hemen belli mi olur kızzz.

ceylanım sende adet olmuşun kuzumm yaa olsun be canım alıştık biz dimi...bize gülecez bigün ceylanım Allah büyük sakın üzülme...
makbuşum,ebrarım,gökçemmm sizide çok çok çok öpüyom canlarŞeniz
sevalim canım işler iyidir inş...ve sende iyisindir inş canım benim..
unuttugum olmuştur mutlaka hepinizi çok öpüyorum kızlar.kahveler olmuş ben kaçar.
heeeee bu arada dün tuanam çok ateşlendi doktora götürdük bende fırsattan istifade kendi doktorumu yakaladım sordum bi üst katta da kaydirigubbakcemile3
hormon testleriyle yara dondurmanın bi alakası yokmuş..ben hormon testlerini bu ay yaptırmıcam kızlar..dondurmayı da belki öbür aya yaptırırım.bide adet bitiminden birkaçgün sonra dondurulyomuş sordugum iyi oldu...hadi kaçtım kızlarkaydirigubbakcemile4

evet sevalim canimizin kiymetini bilmiyoz valla ne olacaksa böyle kim biliyo bacim yapiyoz ama hep elimiz bosta yani olsun bakalim kul bilmesse halik bilir inss canoomm dikkat et sende kendine

benim randevu carsamba bacim ne olacaksa bekliyoz merakla bakalim inss güzel bi haber alirim

derüüüünnn nere kactin anammm amaa delü garuuuuu neyse sagol tatlim haklisin illaki düsük degil tabiki kim bilir ne icin oldu belki hayirli bi sonucuda olur mevlam bilir en iyisini ben ihmal etmeyim yinede yatp dinleniyorum valla

aglama, richberry, seval kızlar merhaba nasılsınız şükür bir arada yakaladım sizi ne zaman girsem bomboş buralar

sevalım acıköğretım sınavları cnm
derınım sagol cnm ınsallah dedıgın gıbı olur

evet ağlamacım dahsa bilelim bacım inşalah güzel haber alırsı canım ya beişin yerleşiyo ya da kistin eriyo içini ferah tut canım hiç bir şry olmaz
derinim sen nasılsın işlerin pek tadı tuzu yok canım afiyet olsun canım size iyi ediyon bacı

Back
X