• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sevgicim kusura bakma ben
yalnis anladim galiba eltin sana bebis verecem dedi nasil yani ben anlamadim orasini

inss dahada düser sevgicim inss devami gelir bebegin gelmek üzere belki sormustun nasil hamis kaldiniz diye baci ben bisey yapmadimki sadece az üzüldüm 10 ay bekledik olmadi ama kndiliginden oldu sonra stressin önemi cok biliyormusunuz birde su önerilerim var sizlere belki okudunuz:

stres yok
sicak suyla dus banyo yapmak yok ilik kullanin
birde belki sacma gelecek size ama asla direk olarak vajina dusundan sakinin
aman bu vajina dusu aman kizlar gercekten cok önemli daha var ama yazamiyorum böyle ortaya bacilaarrrr

canım arkadaşım bildiklerini anlat okuyan okusun bilgilensin bu ay adetimde dr gittim dr bana hangi ilacı yaptın kendine banada söle demezmi .....:)) git ne yaptıysan devam et dedi mesela ben sıcak suyu çok severim banyodan çıkınca vücudum kıpkırmızı olur resmen haçlarım kendimi kaynarlı su ile düş alırım bu zararlımı diyosun arkadaşım:uhm:

sevgıcıgım azmıne hayran kaldım cnm
eltım bebek vercek demıssın verdımı pekı cnm ya varya bravo sana

sevgıcıgım azmıne hayran kaldım cnm
eltım bebek vercek demıssın verdımı pekı cnm ya varya bravo sana

anlattıma canımcım altı yaşında oğluşum vara çok tan alalı altı sene oldu ne zamn olduysa artık ........ ya çok çabuk geçiyo zaman eltimlede çok iyiyz çok şükür iki oğluda onun var bendekide üçüncü oğlan çok güzel bişey yaa..... sevgini emeğini vermek eğitmek öretmek rabbim herkese versin kimseye aratmasın rabbim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sağol sevgıcıgım yüksek degıl dımı 6 7 senınkıde düşer cnm hıc canını sıkma
olurmu bak bız avrız burda hep gel olurmu:1hug:

bak bi sorun cikti bile artik sicak su yok valla bu saydiklarimin hepsini bende yapardim taki bu aya kadar bu ay yapmadim belkide faydasi oldu yani inss olmustur bilmiyorum

canım anlattıma altı yaşında bi oğluşum var .... alalı altı yıl oldu bebekken aldım direk yani yollamadım biyere hehehe ballı bi oğlum var rabbime şükür rabbim nasip etti eltimlende çok iyiyiz şükür her işime yardım eder beni tek bırakmaz kültürlü bi insan yani iki oğluda eltimin var bitanede bana verdi üç oğlan var yani

kız aglama ben sıcak suyu bılmıyodum neye zararkı bende sıcak suyu cok severım cok üşürüm çünkü
sevgıcıgım kusurabakma cnm benım ben eltınden aldıgını atlamaısım allah bagıslasın allah eltınlede aranı bozmasın

oooo kızlar kalabalıklasmısız hosgeldınız kızlar gamzecıgım alıkayracıgım harbiciğim

valla helal olsun canim sana peki cocuk seni kendi annesi olarak biliyo degilmi
bu gercegi kim biliyo baska

eltim elimden tutmasaydı bunalımdan çıkamazdım herhalde..... hızır gibi yetişti benden sonra evlendi yani kiçik benden ikinci oğlunu verdi bana hemde hiç tereddütsüz hamileyken bile derdi hep ben bu çocuğu hissetmiyorum sevgisini duymuyorum derdi hep de inanmazdım ..... doğunca belki vermaz derdim ama doğunca hiç oralı olmadı üs katımda oturur kendisi direk gelirken bana saptı bebeği beşiğe bıraktı ve bi kaç gün iyi olana kadar ben baktım sonra evine çıktı her şey çok güzeldi çok komikti düşünsenize bunların hepsini kocalarımıza hiç hemde hiç danışmadan karar verdik ve yaptık kimsede karışmadı böle bişi olurmu eltim 20 yaşında idi ben 25 beş yani her şey çocukluğumuzamı geldi diyorum ama şu anda aynı gene fikirlerimiz hiç pişman olmadık ikimizde ne eltim verdine pişman nede ben aldığıma çok şükür rabbime rabbim olmayanlarada versin çok güzel bi duygu evlat yetiştirmek

sevgicim kusura bakma ben
yalnis anladim galiba eltin sana bebis verecem dedi nasil yani ben anlamadim orasini

eltim elimden tutmasaydı bunalımdan çıkamazdım herhalde..... hızır gibi yetişti benden sonra evlendi yani kiçik benden ikinci oğlunu verdi bana hemde hiç tereddütsüz hamileyken bile derdi hep ben bu çocuğu hissetmiyorum sevgisini duymuyorum derdi hep de inanmazdım ..... doğunca belki vermaz derdim ama doğunca hiç oralı olmadı üs katımda oturur kendisi direk gelirken bana saptı bebeği beşiğe bıraktı ve bi kaç gün iyi olana kadar ben baktım sonra evine çıktı her şey çok güzeldi çok komikti düşünsenize bunların hepsini kocalarımıza hiç hemde hiç danışmadan karar verdik ve yaptık kimsede karışmadı böle bişi olurmu eltim 20 yaşında idi ben 25 beş yani her şey çocukluğumuzamı geldi diyorum ama şu anda aynı gene fikirlerimiz hiç pişman olmadık ikimizde ne eltim verdine pişman nede ben aldığıma çok şükür rabbime rabbim olmayanlarada versin çok güzel bi duygu evlat yetiştirmek

ay ınsallah hersey yolunda gıder alıkayracıgım güzel haberler verırsın bızlere dualarımız senınle cnm

Back
X