• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

saol aglamacım rabbim nasip etttiyse oılur inş kısmet bakalım sende iyisin ii maşallah kib
makbuşşşş naber gızzzz
ümmühan nasılsın nasıl gidiyo hoşgeldin

hg ümmücüm nasilsin yigenimiz nasil canim özlettin bayagi oldu kiss

gökcem inss canim iyyiz yaaa biraz bulanti oluyo ama bugün iyyiz cok sükür rabbime canim darisi sizlerin basina nss

riciimmm bacuuummm gel kisss yalniz kadin aklimdasin bacuu yalnizligi biliriim bize takil baride SKILMA bacum

bende iyiyim bacummm sagolll bildigin gibi yaa
aglamacım hayırlısı canım darısı başımıza olur inşş sürtün ayagınızı yerlere ardınızdan gelek bizde inşş
bide birazdan çıkarım kociş maçtan gelicek gelince çay istemişti onda giderim birazdan

valla gökcecigim iyice sürttüm valla üc olduk inss devamida gelir hadi dört gözle sen derün.makbus,gerci var bu delü garuda inss,ricim,sevalim günüm ebrarim bersuum inss ve diger bütün kardeslerim bizi kuzensiz birakmayin ayooollll calisin calisin coookkk calisin :hulya: kaydirigubbakcemile3

kızlar benimki geldi o duş alana kadar bende çayı halledeyim kib ii geceler görüşmek üzre öptm hepiciginiziii

tamam canooo hadi afiyet olsun size canim hadi allah rahatlik versin sizlere

makbuuuuusssssssss nerdesün ayoooollllll yazsana bacuuuuu

bacum yaaa yine basladi bulantilar bi akil ver bana ayyy az uzanayim siz kaynatin bersuumm gelmis bu arada hg canim nasilsin iyimisin sabah kötüydün yine galiba canooo kizlar butter gelmiyo degilmi hic rastlamadim birde civciv onu cok merak ediyorum nerdeyse yaaa

ayyy sırnaşık şey naniknanik görmedim desem yalan olur ne yapam delü garu senden baska kim var surda stress atiyoz :utangac:

ağlamacım hoşbuldum canım bugün daha iyiyim bakalım pc yi açınca kıymete biniyo kociş başımda bekliyo bişeye bakacakmış (bu arada arayıda düzelttik allah ağzımızın tadını bozmasın) sonra gelebilirsem girerim ama şimdilik hoşçakalın

vallaki ne oldu eski günlere yaslilar gibi konustum kiss hey gidi eski günler heeeyyyy CADIARZU amann makbuss sene 2009 ne günlerdi o günler simdiki gecnlik bi alam bacim eskisi gibi degil artik demi kiss

Back
X