Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
bende iyiyim bacummm sagolll bildigin gibi yaa
aglamacım hayırlısı canım darısı başımıza olur inşş sürtün ayagınızı yerlere ardınızdan gelek bizde inşş
bide birazdan çıkarım kociş maçtan gelicek gelince çay istemişti onda giderim birazdan
valla gökcecigim iyice sürttüm valla üc olduk inss devamida gelir hadi dört gözle sen derün.makbus,gerci var bu delü garuda inss,ricim,sevalim günüm ebrarim bersuum inss ve diger bütün kardeslerim bizi kuzensiz birakmayin ayooollll calisin calisin coookkk calisin :hulya: kaydirigubbakcemile3
bacum yaaa yine basladi bulantilar bi akil ver bana ayyy az uzanayim siz kaynatin bersuumm gelmis bu arada hg canim nasilsin iyimisin sabah kötüydün yine galiba canooo kizlar butter gelmiyo degilmi hic rastlamadim birde civciv onu cok merak ediyorum nerdeyse yaaa
ağlamacım hoşbuldum canım bugün daha iyiyim bakalım pc yi açınca kıymete biniyo kociş başımda bekliyo bişeye bakacakmış (bu arada arayıda düzelttik allah ağzımızın tadını bozmasın) sonra gelebilirsem girerim ama şimdilik hoşçakalın
vallaki ne oldu eski günlere yaslilar gibi konustum kiss hey gidi eski günler heeeyyyy CADIARZU amann makbuss sene 2009 ne günlerdi o günler simdiki gecnlik bi alam bacim eskisi gibi degil artik demi kiss