• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar ben regl olamıyordum yaa doktor söktürücü vermişti bana bu seferde regl bitmek bilmiyor:)) ilk 3 gün normal oldum 7 gündür de kahverengi akıntı ve kan pıhtısı şeklinde devam ediyor 10 gün oldu hala temizlenemedim mafoldumben doktora da gidemiyorum temizlenmeden.. aradım doktorumu bir sorayım telefonda dedim ulaşamadım. sonra düşündüm dedim bizim kızlar mutlaka konu hakkında bilgi sahibidir onlara bir sorayım kaydirigubbakcemile3 şaşırdım kaldım kızlar yaaa. sürekli kasık ve bel ağrım var..
ebrarcım valla durum yazdığım gibi:))) sen nasılsın opuyorumnanaktan

canım endişelenme bence söktürücü kullandığın içindir muhtemelen ama yinede doktoruna yarın git canım.bu hormon ilaçları bünyemizi mahvediyo ama yapıcak bişeyde yok kullanmak zorundayız .korkma bence kesilecektir ..

canım endişelenme bence söktürücü kullandığın içindir muhtemelen ama yinede doktoruna yarın git canım.bu hormon ilaçları bünyemizi mahvediyo ama yapıcak bişeyde yok kullanmak zorundayız .korkma bence kesilecektir ..

hayırlısı canım yaa yarın randevum vardı doktora gidecektim kanamam bitmediği için iptal ettim ama eşimde git bir sor en azından dedi bende tekrar aradım yarın gidicem doktora.. valla canım 2 veya 3 sene önce bende kist olmuştu o zamanda doktor söktürücü vermişti ama böyle olmamıştım.. her sabah bel ağrısıyla uyanıyorum bakalım hayırlısı

hayırlısı canım yaa yarın randevum vardı doktora gidecektim kanamam bitmediği için iptal ettim ama eşimde git bir sor en azından dedi bende tekrar aradım yarın gidicem doktora.. valla canım 2 veya 3 sene önce bende kist olmuştu o zamanda doktor söktürücü vermişti ama böyle olmamıştım.. her sabah bel ağrısıyla uyanıyorum bakalım hayırlısı

canım yine kist olmuş olabilirmi biliyosun kistlerde uzun süren kanamalar yapıyo .bende oldu mesela çok korkmuştum ama kistten kaynaklanıyormuş.yarın gitde kafan rahatlasın canım .çok geççmiş olsun haber ver bizede hadi öptüm .

canım yine kist olmuş olabilirmi biliyosun kistlerde uzun süren kanamalar yapıyo .bende oldu mesela çok korkmuştum ama kistten kaynaklanıyormuş.yarın gitde kafan rahatlasın canım .çok geççmiş olsun haber ver bizede hadi öptüm .

zaten doktor kontrolündeyim canım eylülün 1 inden beri:(( 2 ay a yakın regl olmadım sonra ilaç yardımıyla regl oldum sonrası malum:( doktorlar hiçç bişey yok diyorlar polikistik over varmış ama çok az sana zararı olmaz diyorlar.. neyse bakalım yarın ne diyecekler :çok üzgünüm:

slm canim hb.. gecen cuma gittim canimm bebisim iyi 6 haftalikmis... gördüm icim rahat etti..ama ben pek iyi deilim ... cok midem bulaniyo basim agriyo... hasta ediyo beni bakalim ne zaman bitecek... sen nasilsin canim ne var ne yok...

ynlz ne mutlu sana bak artık yalnız değisin hepsi gecer bi bakmışın kucağinda ALLH devamına erdisin zemuszemus

kizlar kimse yazmiyo... bende kendimi iyi hissetmiyorum...biraz uzanim sonra görüsürüz insaallah...

.......................................

Son düzenleyen: Moderatör:
selam fıstıklar yemek yapıyorum bi bakıyım dedim riçimmm canım yine yalnız kalmışsın üzülme olurmu belli olmaz bakarsın geliverir seninki :)))
arada bir bakarım

........................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar nasılsınız,dün Eyüp Sultan HZ. türbesine gittim hepinize tek tek dua ettim .Rabbim kabul eder inşallah

sagol yellowcugum allahım dularını kabul etsın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

richim allah kavuştursun canım hayırlısıyla dönsün eşin inşallah.
yellowcum allah razı olsun canım duaların kabul olsun inşallah..

slm canim hb.. gecen cuma gittim canimm bebisim iyi 6 haftalikmis... gördüm icim rahat etti..ama ben pek iyi deilim ... cok midem bulaniyo basim agriyo... hasta ediyo beni bakalim ne zaman bitecek... sen nasilsin canim ne var ne yok...

oyyy oyyy olsun canım allah ikinize de sağlık sıhat versin :Saruboceq: olucak artık o kadar benim arkadaşım 6 ay evden çıkamadı miğde bulantısı yüzünden düşün yani.. hayırlısıyla senin bulantıların o kadar uzun sürmez inşallah ama ilk 3 ay normal diyorlar :teselli:

Back
X